Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija osvojila zlatnu medalju na Praškom kvadrijenalu  (Pročitano 2202 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa ne mozete na balkon i da 'ocete  Smile

ne moze gore svako... Smile
na balkon ide nole.. Smile i naravno posve mali  fudbaleri... Smile
a nadam se da cu za zivota makar one do 21g vidjet na balkonu ... Smile
ako vec ne mogu ni na svjetskom ili evropskom prvenstvu vidjet one "stare" ...picka im materina  Smile

salim se ja... svaka cast ovim tetama  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
LG Nexus 5
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 02. Jul 2015, 15:24:48
Ja sam zlato Srbije, ali mene nikad nećete čekati na balkonu

Па што си се онда расписао гному? Smile

Ima budala koji ce da traze sta je kvadrijenal, gde, kako i sa cime. Smiley

Stvarno mislim da je neko trebao pred njih da izadje, ako nista drugo, eventualno Tasovac, bude neki koktelcic, itd. Al izgleda su imali dostupnog samo Babica, pa im glupo bilo da ova budala kaze: "Kvadrant" ili "Karadrvan".

Otidjoh na zvanicnu stranicu tog takmicenja cisto da se malo bolje upoznam sa tematikom, jer stvarno, da sam umro juce, ne bih znao sta je kvadrijenal. Mislio sam da su to trke sa kvadovima. Neznanjem se ne treba hvaliti al sta cu.

Ok, odoh do spiska nagrada za 2015:

1. The main award at the Prague Quadrennial 2015, the Golden Triga PQ 2015 for the Best Exposition, went to Estonia for Unified Estonia.

2. The Gold Medal PQ 2015 for Innovative Approach to Performance Design for Estonia.

3. The Gold Medal PQ 2015 for the Best Exhibition Design went to the Belgian national exposition.

4. The Gold Medal PQ 2015 for Curatorial Concept of an Exhibition went to the Netherlands.

5. The Gold Medal PQ 2015 for Performance Design was awarded to Chinese artist Gao Guangjian.

6. The Honorary PQ 2015 Award for Performance Design went to Liu Xinglin.

7. The Gold Medal PQ 2015 for Sound Design went to the Polish team for its project Post-Apocalypsis.

8. The Gold Medal PQ 2015 for the Use of Media in Scenography was awarded to the Finnish national team.

9. The Gold Medal PQ 2015 for Performance Architecture went to Slovakia.

10. The Gold Medal PQ 2015 for the Best Exposition in the Student Section went to Finland.

11. The student team from Latvia was given the Promising Student Talent.

12. And the Gold Medal PQ 2015 for Provoking a Dialogue went to Serbia's artists and students.

Bas ovim redosledom idu nagrade. Naravno, mrzelo me da kopiram sve, imate na zvanicnom sajtu:

http://www.pq.cz/en/news/2015/6/23/prague-quadrennial-2015-awards

Skrolujte malo nize za spisak svih nagrada.

Iako mislim da svaka medalja koja se osvoji za Srbiju, pa makar i u takmicenju pljuvanja u dalj, zasluzuje cestitke i podrsku u daljem radu ali mi nije jasno sta su oni u stvari hteli? Bili su na takmicenju gde se dele samo zlatne medalje i skoro su svi takmicari dobili po neku nagradu. Pise u tekstu na zvanicnom sajtu i ko je za koju nagradu bio nominovan. Nigde nisam video da je Srbija imala uopste konkurenciju za taj provoking a dialogue.

Stvarno ne zelim da umanjim osvajanje medalje ali mi ovo deluje kao Evrovizija gde su svi takmicari osvojili zlato, jedni za pesmu, drugi za tekst, treci za frizuru, cetvrti za autfit, peti zato sto su najveci pederi, itd.

« Poslednja izmena: 03. Jul 2015, 20:06:52 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Комедија Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Liberalstine umetnicke najobicnije... Javlja se posle mesec dana, jer je 3 grupe ljudi bilo na balkonu a oni nisu pa sad kmeci. MRS!

One matematicare sto redovno osvajaju medalje nikad nisam cuo da kmece, a imaju znatno vise razloga od ovih.

I za sta su dobili nagradu? Za neku provokaciju? Ma noste se bre u persun... Pun mi je bre vise kurac tih proseravanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.