Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija neće stići EU ni za 50 godina  (Pročitano 19008 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Nije EU odgovor , ili bolje reci izbor  , ako budemo usli kao sto su usli Rumuni i Bugari , mada mislim da EU sebi vise nikada nece dozvoliti tako nesto kao sto se desilo sa njima. Ja ,npr  na poslu cesto budem u kontaktu sa Rumunima , kazu "Najveci problem u Rumuniji je korupcija , politicari korumpirani ..... " a plata 300 eura , pa dzaba ti sve ....  Smile
Mi da smo pametrni , kao sto nismo , svoju zemlju da uredimo kako valja , da nama bude OK , boli me kurac za EU , ali nemamo mi taj kapacitet niti ljude koji bi to pokrenuli i sproveli u delo. Ovako tezimo ka necemu sto u sustini i mi sami nismo sigurni da li bi zaista bili deo toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Istina. Problem sa Srbijom su Srbi, pa onda svi ostali. Ljudi se navikli na korupciju, veze I sranja, I jednostavno sve je to zdravo za gotovo ostalo, tako da niko nema nikakvu perspektivu osim stranke I EU I tih gluposti. Razdor unutar naroda je preveliki.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
@Cane mafija

Na osnovu cega ti mislis da smo mi za to da nasa zemlja udje u EU ?  Smile
Ja mislim da gradjani nase zemlje uopste nisu za to Smiley
I da je to medijska buva koju se servira bi EU pokrila nase prostore Smiley

EU zeli nas kod njih i to iz svojih sebicnih interesa a ne zbog nas.
Kako ljudi u nasoj zemlji nikad nisu ni bili za to..pokusavaju na razne nacine da dobiju javnost i cim budu osetili da za blagu vecinu imaju podrsku..uvucice nas unutra.

EU ne bi bio los projekat kad bi svaka nacija u Evropi nasla zastitu unutra. Kad bi EU bila takva da svi imaju neki interes da budu tamo Smiley
Za sad je taj projekat daleko od onoga sto zeli da bude...i to mnooogo daleko.
Ne mozes da se zalazes protiv nacizma i da ti pojedine drzave oplakuju naciste a ti da se pravis nem Smiley
I td i td.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Nema srbija nikakvih problema...niti su problem srbi...

Problem je deo sveta na koji se orjentisu...

Taj deo ne deli samospoznaju koju ima prosecan srbin...

Na srecu to je velika manjina covecanstva...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
U nekim državama članicama EU je javno dozvoljena parada simpatizera nacista, na primer Letonija i Estonija, političke strukture EU na to ćute, reakcije izostaju, nema nekih verbalnih osuda tih činova..., i onda meni, deklarativne vrednosti za koje se tobože zalažu i u koje se kunu iz EU i zaklinju, izgledaju suprotstavljene praksi  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jul 2018, 01:03:23 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
А што би то нас дотицало што неке државе промовишу и оплакују своје нацисте ?
То се дешава управо због чињенице да Јевреји, односно јеврејске организације које се баве тим појавама ћуте, а ћутање је знак подржавања.

Зашто ћуте ? Па зато што је важније имати подршку С.А.Д. која шири русофобију. Ако осуде Летонце и Естонце или да су успели да их некако казне, они би се сврстали на страну Руса, дакле радили би за руске интересе.

Нацизам се осуђује селективно, само онда када западу одговара. Рецимо у Немачкој се на један антисемитски испад од стране немачких неонациста деси још сто исламских антисемитских испада, али нико у Немачкој неће рећи да је данас антисемитизам увезен из исламских земаља, дакле да је дошао са исламским гастабајтерима.

Треба бити искрен ма колико трубили да је Хрватска нацистичка држава, када би се спровела анкета која би измерила проценат антисемитизма на простору бивше СФРЈ, убедљиво највећи проценат антисемитизма би био забележен у муслиманском делу фБиХ, на КиМ, делу Македоније, дакле свуда где живе искључиво муслимани.

п.с. под појмом антисемитизма подразумева се ужи смисао дакле антијеврејство.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
E bas lepo. Naucio si da su i arapi semiti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja ne osudujem EU po pitanju nacizma koji tamo cveta.
Samo skrecem paznju na to da sve za sta se oni zalazu je mrtvo slovo na papiru Smiley

Ali EU i ne postoji zbog toga..vec da bi par drzava koje su sile mogle da ostvare svoje interese.
Ja ne cu da moja drzava bude tu da bi jedan smrdljivi Nemac mogao da ostvari svoj interes Smiley
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Smrdljivi srbin nam je ipak blizi od smrdljivog nemca. Nek nas jebu nashi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Problem sa Srbima je sto mnogo olako se prodaju za bedne pare i ustupke. Imam dovoljno godina distanciranja od Srbije da mogu da primetim da sto se postenja i chasti tice, Srbi su mnogo popustili sa tim.  Sve je naravno stvar licnog interesa. Jeste sad, tesko je vreme, pa tesko vreme proizvodi dodatne probleme pogotovo sto se tice korupcije i kriminala. Ali setim se 90-ih, i jeste bilo korupcije i svega toga, ali nije bilo na ovom nivou na kojem je sada. Ispade da pod sankcijama, embargom i kasnije bombama smo imali postenije i chasnije ljude nego sada.  Sad se sve svelo na veze, pare i lopovluk, i to postalo normalizovano. Srbija je unistena i iznutra i spolja, i problem je sto mora prvo nuklearna porodica da se dovede  u red, sto se tice vaspitanja i ponasanja, pa onda sve ostalo sa tim, ili simulativno da se radi na stvaranju povoljnih uslova i vaspitanja da bi se nesto promenilo. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sti godina Srbija

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.