Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija neće stići EU ni za 50 godina  (Pročitano 19035 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Pa niko nije toliko stradao Smiley

Mislim da mi u Evropi u proslom veku pored Rusije imamo najveca stradanja.

nije pored rusije...

nego sa ...

i sa procentualno vecim zrtvama...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To nije nesto cime bih se ja hvalio
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
mob
Samsung 111111
Mi kao zrtve EU i njene prethodnice..to trebamo stalno da pominjemo a ne da se hvalimo.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ja sam zrtva vlasti svoje zemlje na prvom mestu. A onda eventualno jos nekog.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Vidim ja mnogima i dalje smeta cinjenica da se prica kako su nas ubijali i klali... Sta vi mislite, da zrtve treba zaboraviti jel da? Mislite da isti ti Jevreji zaboravljaju svoja stradanja jel da? Hehe, pa jebu oni mater svima bas zbog toga. I uvek, i u svakoj prilici pricaju o tome i nabijaju na nos. I sada se Srbima zabranjuje da pricaju o tome, da se secaju svojih zrtava i slicno... Ko god se naziva Srbinom, a razmislja tako slobodno neka promeni naciju.

Kako god hocete, cinjenica je da EU sleze ramenima na ustaske ispade u Hrvatskoj kojih je manje bilo nego pre nego sto su usli u EU.

Ja sam zrtva vlasti svoje zemlje na prvom mestu. A onda eventualno jos nekog.

Ta vlast je za EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Vlasti EU su se u ideoloskom smislu pokazali kao govnari. Nit reaguju na hrvatske gluposti nit na poljske ili madjarske kako treba. Primili su i tupave bugare i rumune a tapsu vucica po ramenu. Nek se jebu. Sami ce sebe unistiti posmatranjem unije skoro iskljucivo kao ekonomski savez ili sredstvo za sprovodjenje spoljne politike svoje zemlje.

A sto se nasih zrtava tice, ni prebrojali ih nismo kako treba. Mi ih ne postujemo al zato ih koristimo da napadamo druge.

Sve sija od licemerja na sve strane
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Tu jeste u pravu  Smile  Smile  Smile  Smile, to jeste istina, to čak i ja primećujem i tvrdim, i napisao sam bio u nekom stihu o licemerju, ..... jednostavno, mnogi  ljudi u Srbiji, u koje ubrajam sebe, smatraju da oni nas ni ne žele u EU i da je to postalo besmisleno zamajavanje...., i mi građani smo krivi zato što svim domaćim političarima dozvoljavamo da nas zavitlavaju, drugim rečima da nas vuku za nos, iz vlasti i opozicije....

Европска утопија 5 

Шта од нас захтевају, зашто нам територију грабе,
                                                           политички господари Уније, тек себичне барабе!
                                                           Шта Србији Европска Унија намерава да понуди,
                                                           сем признања отимачине, јужну покрајину изнуди?

Зашто свакога Србина који за придруживање није,
                                                          евро-слуге декларишу као бота, противника Уније?
                                                          Само зато јер отаџбину, Србију, поштује родољуб,
                                                          који цени слободу, није слепи, безусловни еврољуб!

« Poslednja izmena: 20. Jul 2018, 18:00:37 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Rekao nam je makron da im ne trebamo.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Pa, mi da smo pametni, kao što nismo, sami bi trebali da uredimo svoju državu, pravno, društveno i u svim drugim oblastima, onda bi se možda oko nas otimali u EU, pa bi mi sami razmislili kakve su nam najbolje opcije, ovako, kao da nam večito komanduju i naređuju, što mnoge građane Srbije iritira, a mnoge njihove savete doživljavam kao zlonamerne i kao pritisak, što izaziva otpor i revolt.... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Vlasti EU su se u ideoloskom smislu pokazali kao govnari. Nit reaguju na hrvatske gluposti nit na poljske ili madjarske kako treba. Primili su i tupave bugare i rumune a tapsu vucica po ramenu. Nek se jebu. Sami ce sebe unistiti posmatranjem unije skoro iskljucivo kao ekonomski savez ili sredstvo za sprovodjenje spoljne politike svoje zemlje.

A sto se nasih zrtava tice, ni prebrojali ih nismo kako treba. Mi ih ne postujemo al zato ih koristimo da napadamo druge.

Sve sija od licemerja na sve strane

Donekle se slazem, ali treba imati u vidu da nije ni realno prebrojati zrtve i znati precizan broj. Ali da, ono sto ume da iznervira jeste napumpavanje cifara, a toga je uvek bilo svuda i bice jbg. Mada meni cifre i nisu toliko bitne koliko fotografije i slicno, to je nepobitno i hvala svim tim fotografima ma koji god oni bili sto su takve svireposti dokumentovali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sti Srbija godina

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.