Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 66535 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Zamisli Beograd nije samo krug dvojke...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
 Замишљам...
Београд је село а села постају урбана због контра миграција Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Dovoljno je sto si nabacao budzete bez osvrta na cifru po glavi stanovnika

Lepo ja kazem da ne citas, nego vidis samo sto ti se svidja....jos izbacis sta ti se ne svidja  Smile

Citat
Beograd u kome zivi 25% stanovnistva na 5-6% teritorije Srbije ima isti budzet kao citava Srbija zejedno u kojoj zivi 75% ljudi na 95% teritorije....a videli smo ko koliko proizvodi, izvozi, i stvara novu vrednost!

Eto ti pa racunaj kolko je 800 miliona po glavi stanovnika na 25% stanovnika Srbije u BG-u, a kolko je 800mil po glavi stanovnika na 75% stanovnika u ostatku Srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Citat
Beograd u kome zivi 25% stanovnistva na 5-6% teritorije Srbije ima isti budzet kao citava Srbija zejedno u kojoj zivi 75% ljudi na 95% teritorije....a videli smo ko koliko proizvodi, izvozi, i stvara novu vrednost!
То је лаж. БГ има исти буџет као Војводина. Нешто си побркао.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Dobro, ovo ce sad biti bezobrazno - ali ste totalno iskulirali ovo sto vam je Feanor lepo objasni - a jos je ekstra fin - evo i tebi pitanje, kad se vec tako igrate  Smile - a ko pretezno radi tj ko se tu pretezno nakacio na drzavnu sisu?  Smile

jel mogu ja, jel mogu ja  Smile
pa seljaci iz unutrašnjosti dovedeni u civilizaciju preko rodbine iz sela.
naravno doneli su i svoj zavičaj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Citat
То је лаж. БГ има исти буџет као Војводина. Нешто си побркао.

Ne on je uzeo i pretpostavio da BG ima isti budzet kao ostatak Srbije... Cista pretpostavka... Poenta je sto opstine, gradovi i Repubulika nemaju iste prihode i tesko se porede...

Mogu se porediti grad sa gradom ili opstina sa opstinom...

To kad se uporedi najveci budzet po glavi stanovnika ima NS, pa BG, pa KG, pa NI...

Sto se tice izvoza Ilija, vec sam rekao da je to relativna stvar. Zasto? Zato sto je Smederevo bilo najveci izvoznik u Srbiji sa celikom... Ali, u isto vreme i najveci uvoznik jer je uvozilo rudu... Isto sad vazi i za KG, koji uvozi 49% delova za fijat, a ima i dosta kooperanata po drugim gradovima...

A drugo, ja ne mogu da se natezem sa nekim i da se objasnjavam sta znaci administrativni centar - prestonica, a sta znaci industrijski centar... Ne mogu stvarno da vas ubedjujem da u celom svetu uglavnom administrativni centar nema industriju i da industrija nije sva ekonomija... Jos tu dodaj ove registracije firme po gradovima koji nemaju veze sa proizvodnjom i dobijes haos...

Ja se slazem da lokalu treba da ostane vise para, ali da to bude na ispravan nacin... A ne da recimo NS dobije pare od NIS-a a da Pancevci gutaju sranja zbog rafinerije... Ili da je neka firma registrovana u BG, a da je pogon negde drugde...

To je sve pipavo i nije uopste jednostavno...

Mene samo nervira sto pljujete po Beogradjanima kako vas pljackaju, a uopste ne obracate paznju na njihove probleme kojih ima dosta... A vi ako volite da zivite u iznajmljenim stanovima i da ih placate papreno, da biste imali bioskop i splav za izlazak izvolite... Znam dosta ljudi koji su dosli ovde i kaju se... A znam i one koji su dosli, muce se i nece da priznaju da su pogresili...

Ja samo cekam da dodjem u situaciju da pobegnem u unutrasnjost... Meni vece od BG ne treba, samo manje...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ekonomija je izdavanje stanova, pranje para, predstavnistva, agencije, odbori i tako to Smile

Ja bih iskreno u odredjenim trenutcima voleo da se Zlatiborski okrug otcepi od Srbije. 300 hiljada stanovnika, lepota na sve strane... Samoodrizvi jesmo, imamo sve sto nam treba.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 13:20:17 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Da, psenica uspeva tamo samo tako... A i energije ima ih... A odbrambeni potencijal uhuuu?!

Jebote nekad se zapitam gde ljudima nestane pamet? Pa nisu drzave pale sa neba niti su stvarane da bi se neko zajebavao vec iz potrebe...

Dovoljno sam energije potrosio na ovoj temi... Ako, samo vi zelite da se odvojite od mrske Srbije i Beograda... Svima vam zelim srecan put i srecan sam ako vam se dogodi sve sto zasluzite... Kao i ovi moji balvani iz Beograda... Sve sto se radi protiv drzave, ama srecan sam za sve sto ce im se desiti... Bukvalno sve... Mora malo i ova generacija da placa glupostima svoje postupke... A kad dodje sud onda nema drzavo pomagaj, gde si vojsko, gde si policijo, gde si drzavni budzetu?! Nema! Srbin je proklet da gine u svakom veku i da rusi i pravi iznova svoje drustvo...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Psenica moze da se kupi, ni u mnogim drugim drzavama ne uspeva psenica pa to nije problem. Nema nas nesto previse da bi nam potrebe psenice bile prevelike. Odbrambeni potencijal je nebitan krajnje.  Energiju i onako i ovako placamo a u Bajinoj Basti ima elektrana koja moze da zadovolji nase potrebe za strujom pa jos i da izvozimo.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 14:53:51 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Tako mali Perica zamislja samoodrzivost...  Smile

Neka, neka, sve ste zasluzili... Svi vi samoodrzivi... Samo zapamti, posle nema kukanja... Sve sto radis ima posledice...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.