Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 66349 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Druze, centar Uzica je haos... Bio sam pre par godina... Tu sam potpuno realan... Ali ne mozes da ukazes na jednu investiciju u BG i kazes kako se samo tamo gradi... Ti iako si bio u Beogradu verovatno nisi video ni 90% Beograda... Ja zivim od rodjenja pa nisam video ni 60% kao covek. Ali znam ljude iz raznih krajeva grada i zale se i kukaju samo tako... Postavljaju slike na druge forume gde ne mozes da verujes sta se zove ulica u Beogradu... A ti kad kazes da ja Beogradjanin kradem od tebe ili taj mucenik u prigradskom naselju stvarno je neukusno...

Isto i za most... Taj most moze da se napadne samo zbog toga sto je pravljen rekordnom tehnikom tj da obori neki rekord... Da je radjen jeftinije sa dva pilona cena bi bila niza za niekih 5% ukupno... Stvar je misljenja da li glavnom gradu treba simbol u obliku mosta...

Ti iz Uzica ne mozes da znas zasto je novi most bio potreban bas tu i zasto bas takve pristupne saobracajnice... Veruj mi sve je opravdano... Inace u Beogradu nije izgradjen novi most prethodnih 40 godina a porastao je duplo...

Ono sto nije opravdano jeste kredit kojim je nas Beogradjane Djilas zaduzio. Zamisli uzeo je kredit za ubrzanje radova od 25 miliona evra... Da bi deo mosta bio otovren za novu godinu... Ali to je moj lopov. Nemam nameru da se zalim tebi za lopova koji mene jebe u mozak i koji od mog poreza to radi...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Citat
I sto se budzeta tice lepo ti je rekao covek, svi gradovi u Srbiji imaju zbirno manji budzet nego beograd

Morate prestati da mesate babe i zabe... Na jedan nacin prihode imaju obicne opstine, na drugi nacin gradovi, na treci republika, a na cetvrti gradske opstine...

Pogledaj to sto je stavio i vidi koliko po glavi stanovnika imaju ti gradovi... Jedino je Nis u problemu i dosta zaostaje... Novi sad i Kragujevac su na nivou Beograda...

Pa evo i ja da mesam babe i zabe da se sprdam malo... Beograd ima 10 puta manji budzet od Republike a ima 25% stanovnika...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Mozda sam ja lud al konstantno masis poentu Smile Grad koji ima ogroman suficit, nekoliko ogromnih firmi i jake izvoznike. Na 20km je od najveceg turistickog centra u Srbiji, je grad koji nema para da finansira izgradnju stubova za reflektore na gradskom stadionu.
Grad koji ima veci izvoz od Beograda sa svojih 15 puta manje stanovnika je grad u kome je centar poplocan pre 40 godina i takav je i dan danas. Ulice na 300m od trga imaju udarne rupe.
Jel mi i dalje pricamo o istoj stvari? Gde su pare?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Citat
Jel mi i dalje pricamo o istoj stvari? Gde su pare?

Ajde ti mi reci sta mislis? Ja mislim da su pare u republickom budzetu i o njima odlucuju razne gnjide...

Reci da su te pare kod Beogradjana je ruzno i neistinito...
U Beogradu iz republickog budzeta nisi imao jednu vecu investiciju 13 godina... Po meni tako i treba da bude... Ako je neko samoodrziv ne treba da se ulaze u to. Ali mnogo je jos njega i osudjivati...

Zasto je u Uzicu lose tako ne znam jer nemam informacije o lokalu tamo i ko je na vlasti i zasto ih politicari iz republike zajebavaju...

Evo recimo u Beogradu MORA da se gradi metro ili ce grad kolabirati... 90% gradova sa metroom gradi metro uz pomoc drzave...

Ne smem ni da zamislim koliko bi onda Beogradjani trpeli napade... Zato sam protiv gradnje dok se drzava ne decentralizuje skroz...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ja uvek ponavljam da predsednik najjadnije seoske opstine dolazi i kupuje 2 stana u zgradi gde sam radio. Sta li rade onda gradonacelnici leb ti jebem ne smem ni da zamislim. Eto de su neke pare, ne verujem da je zanemarljiv procenat.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 17:55:35 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Moj gradonacelnik otvoreno reketira televizije i novine a uz put i vrsi nelegalan uticaj na njih par godina... Postao je milijarder...  Smile

Naravno nisam ga nikad birao... I sta da radim kad mi vi jos pricate da vas kradem?!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Pare su u Beogradu, mozda nisu kod tebe ali u Beogradu jesu.

Ko vraca pare iz beogradskog kredita kada isti ne bude mogao da vrati? Pa drzava naravno.

Nek nam drzava vrati 50% onoga sto nam uzme i mi se necemo mnogo zaliti veruj mi.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Kako sad to?

Zar nisu u NS? Tamo po glavi stanovnika najveci budzet?
Kako u BG? U republickoj kasi? 9000 EUR za kragujevacke radnike? Ili 150 miliona godisnje za 5000 Smederevljana?

Obrati se politicarima... Beogradjani imaju iste probleme kao i svi vi. Neke vece, neke manje...

Citat
Nek nam drzava vrati 50% onoga

Evo moj predlog (ko mene pita?) - da drzava izracuna koliko para godisnje treba za osnovno funkcionisanje i sve drzavne sluzbe i da ostalo vraca opstinama... Ja sam za razliku od tebe glasao za one koji su to predlagali, a ne za "mocne"...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Oni za koje sam ja glasao nisu ni usli u skupstinu Smile Lomio sam se izmedju Madjara i Dveri al sam ipak odabrao dveri Smile

Da drzava smanji dazbine, socijalna davanja, ugasi anketne i druge odbore, prestane da finansira iskljucivo beogradske sportske klubove i jos milion drugih stvari. Ako ima neko ko se za to zalaze preporuci mi ga pa da glasam i ja za njega.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 18:30:55 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Otkud Madjari u Uzicu? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.