Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta Srbija treba da radi povodom Ahtisarijevog plana?
Treba da nastavi diplomatsku borbu, ali ne i da prekida diplomatske odnose sa svetom
23.7%  (27)
Treba da nastavi diplomatsku borbu i prekine odnose sa svima koji priznaju nezavisnost makar to bila i cela Evropa
23.7%  (27)
Treba da trazi podelu Kosova
28.1%  (32)
Treba da prizna samoj sebi da je Kosovo izgubljeno zbog politike Milosevica i ratnog poraza
24.6%  (28)
Ukupno glasova: 114
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Ahtisarijev plan - sta raditi povodom konacnog statusa KiM?  (Pročitano 54773 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A Meri Popins da bude atentator! Smile Smile Smile

Au jebote, kakvi teoreticari zavere......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Pa Twice budi iskren bilo kakav stav da uzme EU i zapad znaci da kaze ok mi dajemo pola Kosova Srbima pola Albancima opet nebi bilo dobro...ja mislim da bi jedini dobar stav EU bio kada bi vas pustio da zavrsite 99 ono sto je bilo poceto...inace mislim kako god da su odlucili stav za Srpsku vlast bio bi katastrofalan...a pitam tebe kako bih ti eto da ostane Kosovo u Srbiji kako bih rijesio pitanje sa 2 miliona albanaca koji su jos uz to sve mladi ljudi i koji onda bi zahtjevali u Srpskom parlamentu da se jos kao drugi jezik albanski uvede pa ja mislim da bi ti prvi bio koji bih se posrao na takvu zemlju gdje albanac dobija te mogucnosti...

Ma vidi ja sve vishe stichem utisak da Evropa hoce Srbiju u EU ali bez shiptara i da to pokushava da sprovede odvajanjem Kosova, jer im Srbija treba kao jaka i stabilna drzhava na balkanu, mozhda neshto poput dezurnog policajca kakva je nekad bila Yugoslavia. Cinjenica je da su shiptari nazadni i da zhive ne u srednjem veku  nego u kamenom dobu i da kao takvi ne trabju ni bushmanima a kamoli razvijenoj Evropi. Mi smo shto se shiptara tiche napravili x puta ogromne greshke i sad je stanje takvo kakvo jeste da imamo 2 miliona pacova na Kosovu. Ali shta god da Evropa hoce sigurno je da se mi necemo slozhiti sa otimanjem Kosova. Ja razumem da vi to ne mozhete da shvatite, ali to je vekovima nashe, i previshe je srpske krvi proliveno na tom Kosovu da bi se mi toga tek tako odrekli. Ne znam kako to drugima pada, ali ja ne mogu da se odreknem necega za cega su mi i cukundeda i pradeda i deda i otac krvarili. To je nasha istorija, nasha kultura i nasha tradicija. Na Kosovu su srpski manastiri koji su po 5 puta stariji od citave americhke istorije i sad ja treba da se pomirim sa tim da meni Amerika neshto oduzima i daje u ruke najvecem ljudskom shljamu, shiptarima. Sila boga ne moli, ja sam toga svestan ali jednostavno nisam takav chovek da mogu da se flegmanski pomirim sa tim i da pljunem po svemu za shta su moji preci ginuli i vekovima se borili.
Mozda bi najpovoljnije po nas bilo da se izvrshi neka podela i da nashi verski objekti budu maksimalno zashticeni od strane onih "mirovnih" NATO snaga, ali je problem shto njih za to boli kurac. Za njih je srpski manastir star 10 vekova samo najobichnija gradjevina od cigala. I kako bi se ti sad kao chovek realno sa takvim stanjem pomirio? Kako da one Srbe sa Kosova prepustimo na milost i nemilost shiptarskoj bagri? I kakav je to chovek koji se tako olako mozhe odreci svog naroda, svoje vere, svoje kulture i svoje vekovne istorije i tradicije? Ja to jednostavno ne mogu da shvatim i nisam tako vaspitan!
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 19:27:57 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Sve si to lepo objasnio dok nisi stigao do CIA.
Njihovo sediste nije SAD. Ameri su samo operativa.
Njihovo sediste je Engleska odnosno London.
Pa nisam to ni rekao. CIA je ustvari najjači element vlasti tzv. vladara iz senke.
E sada ti ide ono:
Zasto je Churchil, prihvatio Tita (nazovi komunjaru), za novog vladara Jugoslavije.
Peti protokol Sionskih mudraca(Sveto pismo vladara iz senke), kaze: Ako hoces da jedna zemlja izgore u pepelu uvedi joj samoupravljanje.
Ide posle toga detaljno objasnjenje.
Tito se stvarno 1948-e izdvoji iz komunistickog bloka i uvede samoupravljanje.
I stvarno posle njega sve izgore u pepelu. I to po koju cenu.
I zato jeste Jeljcin pizdeo na nas, kada je rekao, prihvati i odvoj se po granicama dok ne ojacas
Ali mi smo imali dragog nam Slobu koji je rekao: Ne znamo da radimo ali znamo da se bijemo!
Danas posle 17 godina, ne samo da si po granicama bivse, nego hoce da ti otmu i ono sto imas.
I evo ti Ahtisarija.Stavili ga da nervira Rashu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
I zato jeste Jeljcin pizdeo na nas, kada je rekao, prihvati i odvoj se po granicama dok ne ojacas
Ali mi smo imali dragog nam Slobu koji je rekao: Ne znamo da radimo ali znamo da se bijemo!
Danas posle 17 godina, ne samo da si po granicama bivse, nego hoce da ti otmu i ono sto imas.
I evo ti Ahtisarija.
Slažem se, sve do ovog dela koji sam citirao. Jeljcina je bolelo uvo za Srbiju, složili smo se čiji je čovek bio - Rotšildov, koji i stoji iza cepanja Jugoslavije, a budući da je generator tog plana bio Zbignjev Bžežinski (ideološki mag braće Rotšild, inače takođe Hazar, pripadnik "Crnog Plemena" u Poljskoj), tako da je jasno da Jeljcinu nije bilo stalo do Srbije. Sloba nije bezgrešan što se tiče pametnih poteza u ratovima, ali nije kriv za ratove. Do secesije Hrvatske, Srbi su i u Hrvatskoj kao republici bili konstruktivan narod, a ne nacionalna manjina; HDZ je dolaskom na vlast to odbacio, i hteo da ocepi Hrvatsku, bez da išta pita Srbe; onda je počela pretnja i teror, pozivanje na "slavno ustaštvo" od strane hrvatskih vođa, a tamo se ljudi sećaju '42-ge i ustaša, Jasenovca i svega toga; i da se nisu pobunili, bili bi pobijeni mnogo više nego što jesu. Milošević je, po meni, grešio u tome što nije na vreme shvatio da ne može on u jednoj maloj Srbiji da izigrava poslednjeg komunističkog lidera, kad je zid odavno već bio pao. Plus, nije on mnogo zarezivao ni Ruse, ponašao se kao Tito, al' i Tito ne bi bio Tito da to nije bilo u planu moćnih. Situacija u svetu se promenila, a on je to kasno shvatio. I ono suđenje u Hagu je čista politička farsa. Nije Milošević ništa njima kriv, on je najviše kriv nama, ne zbog ratova, već zbog njegovih lopova i procvata kriminala u Srbiji. Mi smo trebali da mu sudimo, ne oni tamo, kojima je on poduži period bio faktor stabilnosti na Balkanu.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 22:05:20 od MladenIsakovic »
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
 @Twice...ja shvatam Srbe sto nedaju svoju zemlju i pogotovo tako bitnu za vas..normalno nismo ni mi dali nikada nase pa smo se izborili za svaki centimetar...sa milom ili silom...ali sta ces kada tu za sada nema boljitka kada je Amerikanac rekao kako ide...tu ni Rusija a ni EU nece mnogo sto sta promjeniti...

Samo da vas pitam obcenito koliko dugo su Albanci vec na Kosovu? i dali oni mogu tu zemlju tretirati kao povijesnu za njihovu povijest/istoriju kako god hocete?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Samo da vas pitam obcenito koliko dugo su Albanci vec na Kosovu? i dali oni mogu tu zemlju tretirati kao povijesnu za njihovu povijest/istoriju kako god hocete?

Ne znam tachno koliko, ali odprilike bezbroj puta manje nego Srbi. I to nisu Albanci to su shiptari! Albanci su u Albaniji. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Citat

Ne znam tachno koliko, ali odprilike bezbroj puta manje nego Srbi. I to nisu Albanci to su shiptari! Albanci su u Albaniji. Wink

Ok Hvala ti...zar nije shiptar pogrdno ime za Albanca..?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Pa kad sami sebe tako zovu shta ocekujesh kako mi da ih zovemo? Ja lichno ih zovem gamad, pacovi... ne znam koliko poznajesh njihov mentalitet i kulturu (uslovno recheno kulturu, poshto je nemaju ni trunke) ali svako ko je imao prilike da vidi kako ta gamad zhivi i kakav stav o zhivotu generalno imaju, ne ostavlja sebi ni trunke prostora da ih voli pa chak ni da ih simpatishe. Meni je jasno da njih zapad ne podrzhava iz ljubavi prema njima vec samo iz nekih politickih interesa a najvishe zbog para koje im  trpaju u dzepove, ali sve se to njima obija o glavu, jer novac koji njihovi politichari trpaju u svoje dzepove potiche od dece, pripadnika njihovog naroda, koji se truju shiptarskim heroinom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Citat

Pa kad sami sebe tako zovu shta ocekujesh kako mi da ih zovemo? Ja lichno ih zovem gamad, pacovi... ne znam koliko poznajesh njihov mentalitet i kulturu (uslovno recheno kulturu, poshto je nemaju ni trunke) ali svako ko je imao prilike da vidi kako ta gamad zhivi i kakav stav o zhivotu generalno imaju, ne ostavlja sebi ni trunke prostora da ih voli pa chak ni da ih simpatishe. Meni je jasno da njih zapad ne podrzhava iz ljubavi prema njima vec samo iz nekih politickih interesa a najvishe zbog para koje im  trpaju u dzepove, ali sve se to njima obija o glavu, jer novac koji njihovi politichari trpaju u svoje dzepove potiche od dece, pripadnika njihovog naroda, koji se truju shiptarskim heroinom.

Poznavao sam i poznajem ovdje dva i malo vise albanaca...jedan diluje drogom,drugi je izbo jednog momka...ovaj sto diluje drogom majka mu je Srpkinja ali da netko tako sere po Srbima i da mu je mama sama Srpkinja to nisam jos dozivio...meni se nesvidjaju jer samo svoje postojuju a sve ostalo nikako...uzas od naroda ali ja tu nemam sta da pricam osim da ih vidim kod nas u HRV u slasticarnicama i tu zaposljavaju samo svoje...jednom su pustali tursku pjesmu pa kada sam ih pitao sta je ovo turska ili sta jesam li dosao u tursku onda su smanjili ta govna.....gresku ste povijesnu uradili sto ste ih tako naglo htjeli protjerati..sistematski je to trebalo ici...ali jebiga sta ces!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Citat

Pa kad sami sebe tako zovu shta ocekujesh kako mi da ih zovemo? Ja lichno ih zovem gamad, pacovi... ne znam koliko poznajesh njihov mentalitet i kulturu (uslovno recheno kulturu, poshto je nemaju ni trunke) ali svako ko je imao prilike da vidi kako ta gamad zhivi i kakav stav o zhivotu generalno imaju, ne ostavlja sebi ni trunke prostora da ih voli pa chak ni da ih simpatishe. Meni je jasno da njih zapad ne podrzhava iz ljubavi prema njima vec samo iz nekih politickih interesa a najvishe zbog para koje im trpaju u dzepove, ali sve se to njima obija o glavu, jer novac koji njihovi politichari trpaju u svoje dzepove potiche od dece, pripadnika njihovog naroda, koji se truju shiptarskim heroinom.
Citat
Nisu "majstore" Krvate "konsultovali"! Smile

Poznavao sam i poznajem ovdje dva i malo vise albanaca...jedan diluje drogom,drugi je izbo jednog momka...ovaj sto diluje drogom majka mu je Srpkinja ali da netko tako sere po Srbima i da mu je mama sama Srpkinja to nisam jos dozivio...meni se nesvidjaju jer samo svoje postojuju a sve ostalo nikako...uzas od naroda ali ja tu nemam sta da pricam osim da ih vidim kod nas u HRV u slasticarnicama i tu zaposljavaju samo svoje...jednom su pustali tursku pjesmu pa kada sam ih pitao sta je ovo turska ili sta jesam li dosao u tursku onda su smanjili ta govna.....gresku ste povijesnu uradili sto ste ih tako naglo htjeli protjerati..sistematski je to trebalo ici...ali jebiga sta ces!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.