Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta Srbija treba da radi povodom Ahtisarijevog plana?
Treba da nastavi diplomatsku borbu, ali ne i da prekida diplomatske odnose sa svetom
23.7%  (27)
Treba da nastavi diplomatsku borbu i prekine odnose sa svima koji priznaju nezavisnost makar to bila i cela Evropa
23.7%  (27)
Treba da trazi podelu Kosova
28.1%  (32)
Treba da prizna samoj sebi da je Kosovo izgubljeno zbog politike Milosevica i ratnog poraza
24.6%  (28)
Ukupno glasova: 114
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Ahtisarijev plan - sta raditi povodom konacnog statusa KiM?  (Pročitano 54697 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Poznavao sam i poznajem ovdje dva i malo vise albanaca...jedan diluje drogom,drugi je izbo jednog momka...ovaj sto diluje drogom majka mu je Srpkinja ali da netko tako sere po Srbima i da mu je mama sama Srpkinja to nisam jos dozivio...meni se nesvidjaju jer samo svoje postojuju a sve ostalo nikako...uzas od naroda ali ja tu nemam sta da pricam osim da ih vidim kod nas u HRV u slasticarnicama i tu zaposljavaju samo svoje...jednom su pustali tursku pjesmu pa kada sam ih pitao sta je ovo turska ili sta jesam li dosao u tursku onda su smanjili ta govna.....gresku ste povijesnu uradili sto ste ih tako naglo htjeli protjerati..sistematski je to trebalo ici...ali jebiga sta ces!

Polutani se obichno ekstremno opredele za jednu stranu. Ima neshto shto bi donekle mozhda moglo da ti pojasni to mada nije bash adekvatno ali posluzice. Stavi poturicu za sto i turchina pod sto, ovog gore hrani i poji, a ovoga dole shutiraj nogama. Shto ti misli ovaj pod stolom to ti misli i ovaj za stolom! Istina zhiva. Wink
Inache mi smo greshku napravili ne zato shto smo ih hteli naglo proterati nego shto smo ih uopshte hteli p[roterati. Njih je trebalo potamaniti kao kugu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nitsoke...ti ces nagradu dobiti kako mi se cini za najglupljeg forumasa ovih stranica...neznas ni jednu rijecenicu cijelu da napises.Imas li ti covijece skolu ikakvu ili sta radis daj nam reci gdje mozemo da ti uplatimo da te netko privatno skoluje ajde budi dobar....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
I ovde u svajcarskoj vecina ih je u sukobu sa zakonom na ovaj ili onaj nacin, njihova dijeca vise uglavnom na ulici, slabo uce u skoli, provociraju slucajne prolaznike, izigravaju gangstere... Sve imigrantske grupe koliko se god medjusobno mrzile, slazu se oko jednog: Svi mrze siptare...
Ima doduse par izuzetaka medju njima, ali to su stvarno izuzetci...

Sada bas ne kontam sto to zeli evropa kada takvoj gamadi nudi nezavisno kosovo??? Ako hoce da ih satjeraju na jedan etniciki prostor koji se da lako kontrolistati, moglo se to uraditi vec 1999...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Sada bas ne kontam sto to zeli evropa kada takvoj gamadi nudi nezavisno kosovo??? Ako hoce da ih satjeraju na jedan etniciki prostor koji se da lako kontrolistati, moglo se to uraditi vec 1999...

Kad izgube interes nece ih oni saterivati, nego ce dati nama zeleno svetlo da ih, ne sateramo nego satremo sa lica zemlje. A do tada nam ostaje samo da chekamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Nitsoke...ti ces nagradu dobiti kako mi se cini za najglupljeg forumasa ovih stranica...neznas ni jednu rijecenicu cijelu da napises.Imas li ti covijece skolu ikakvu ili sta radis daj nam reci gdje mozemo da ti uplatimo da te netko privatno skoluje ajde budi dobar....
Citat
Nemoj ustasko da mi se nerviras! to sto nisi pismen, nije razlog da se nerviras! procitaj bar neki roman kad vec nisi knjige! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
Citat

Kad izgube interes nece ih oni saterivati, nego ce dati nama zeleno svetlo da ih, ne sateramo nego satremo sa lica zemlje. A do tada nam ostaje samo da chekamo.

Slazem se sa tvojim stavom. Do tada politicari moraju da se potrude da srbija i rs prezive i da ojacaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
zar nije shiptar pogrdno ime za Albanca..?
Ustvari ne, reč šćiptare na albanskom znači narod orlova.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
zar nije shiptar pogrdno ime za Albanca..?
Ustvari ne, reč šćiptare na albanskom znači narod orlova.

Ali se tako naziva samo ova gamad s Kosova.
A vidis i nije to losha ideja, treba ih svesti na broj orlova ali neke retke i malobrojne vrste.  Smile I naravno chuvati u zoo vrtu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Slažem se, sve do ovog dela koji sam citirao. Jeljcina je bolelo uvo za Srbiju, složili smo se čiji je čovek bio - Rotšildov, koji i stoji iza cepanja Jugoslavije, a budući da je generator tog plana bio Zbignjev Bžežinski (ideološki mag braće Rotšild, inače takođe Hazar, pripadnik "Crnog Plemena" u Poljskoj), tako da je jasno da Jeljcinu nije bilo stalo do Srbije. Sloba nije bezgrešan što se tiče pametnih poteza u ratovima, ali nije kriv za ratove. Do secesije Hrvatske, Srbi su i u Hrvatskoj kao republici bili konstruktivan narod, a ne nacionalna manjina; HDZ je dolaskom na vlast to odbacio, i hteo da ocepi Hrvatsku, bez da išta pita Srbe; onda je počela pretnja i teror, pozivanje na "slavno ustaštvo" od strane hrvatskih vođa, a tamo se ljudi sećaju '42-ge i ustaša, Jasenovca i svega toga; i da se nisu pobunili, bili bi pobijeni mnogo više nego što jesu. Milošević je, po meni, grešio u tome što nije na vreme shvatio da ne može on u jednoj maloj Srbiji da izigrava poslednjeg komunističkog lidera, kad je zid odavno već bio pao. Plus, nije on mnogo zarezivao ni Ruse, ponašao se kao Tito, al' i Tito ne bi bio Tito da to nije bilo u planu moćnih. Situacija u svetu se promenila, a on je to kasno shvatio. I ono suđenje u Hagu je čista politička farsa. Nije Milošević ništa njima kriv, on je najviše kriv nama, ne zbog ratova, već zbog njegovih lopova i procvata kriminala u Srbiji. Mi smo trebali da mu sudimo, ne oni tamo, kojima je on poduži period bio faktor stabilnosti na Balkanu.
Oko Jeljcina se ocito ne slazemo u nekim segmentima.
Bez obzira na poreklo, Rusi da bi se integrisali sa svetom i pri tome delili svetski plen, morali su da imaju svoje kontrolisane milijerdere.
To se nadam se slazes. A stvorio ih je bas taj Jeljcin.Kako? Pa naravno uz pomoc nekih Rotchilda ili drugih. Nisu samo oni tu u igri.
Tamo se nalazi 40% svetskih rezervi nafte i narocito gasa za sledecih 125 godina, dakle do kraja koristenja ovog vida energije.
O rudama ne govorimo a znas koliko ih je? Drvo, voda, hrana!
Sada ih naravno treba kontrolisati, a to Putin odlicno obavlja.
Raspad po, postojecim granicama je bio jedini nacin, jer inace bi sigurno izbio nuklearni rat i kraj sveta.
Zato se niko nije urotio protiv Srba, nego je to bio svetski problem i to imperativni problem.
To sto mi Srbi mislimo da je Bog Srbin, da su svi veliki ljudi srpskog porekla, a oni drugi su svi ustaskog i siptarskog to je nas problem.

Sada je sa Ahtisarijem probni balon za sve ostale slucajeve resavanja regionalizacije sveta i to sto kazes, komunisticke ideje(nije to njihova ideja), nestanka granica.
Resenje je gotovo, mi smo veciti zamorcici koji cemo dobiti po p...ki, i resen problem.
Amputacija teritorije je neminovna, ona je vec uradjena ratom, ostaje samo tehnicki deo sa kojim mi moramo dati do znanja da se ne slazemo ali da nemamo kud.Kad tad ce se to vratiti, ili naci neku hemikaliju, vakcinu da se u svakoj srpskoj glavi izbrise Kosovski mit i onda ce opet biti sve u redu.
Djaba vika na Ahtisarija kada je i on taj papir samo dobio.Njemu je receno: Evo ti ova kineskinja, stipkaj je za dupe i daj jos da prosledjuje papire.
Jel tako?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Amputacija teritorije je neminovna, ona je vec uradjena ratom, ostaje samo tehnicki deo sa kojim mi moramo dati do znanja da se ne slazemo ali da nemamo kud.Kad tad ce se to vratiti, ili naci neku hemikaliju, vakcinu da se u svakoj srpskoj glavi izbrise Kosovski mit i onda ce opet biti sve u redu.

Ne bih se slozhio oko ovog, nismo mi Kosovo izgubili ratom vec loshom politikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.