Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta Srbija treba da radi povodom Ahtisarijevog plana?
Treba da nastavi diplomatsku borbu, ali ne i da prekida diplomatske odnose sa svetom
23.7%  (27)
Treba da nastavi diplomatsku borbu i prekine odnose sa svima koji priznaju nezavisnost makar to bila i cela Evropa
23.7%  (27)
Treba da trazi podelu Kosova
28.1%  (32)
Treba da prizna samoj sebi da je Kosovo izgubljeno zbog politike Milosevica i ratnog poraza
24.6%  (28)
Ukupno glasova: 114
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Ahtisarijev plan - sta raditi povodom konacnog statusa KiM?  (Pročitano 54706 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
To sto mi Srbi mislimo da je Bog Srbin, da su svi veliki ljudi srpskog porekla, a oni drugi su svi ustaskog i siptarskog to je nas problem.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Tiger

Na Kosovu je "povijesno" bilo mnogo manje Siptara, nego Srba u Krajini, pa to nije sprecilo ni Hrvate ni EU ni USA, da napravi genocid i etnicko ciscenje nad Srbima u Hrvatskoj!

Twice

Tesko da je politika, vec samo cista sila

Nego, gde su Cmarkic i vanja, da ih priupitam ja o ovom njihovom dilu, da im manjinsku vladu podrzava SPS?!!
Pa sta je to, zar sa "silama mraka"? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
„Pred novinarima se osećam kao idiot zbog toga. Ali za to sam i plaćen.”

Marti Ahtisari, specijalni izaslanik UN za KiM, objašnjavajući da još uvek ne može da odgovori na pitanje o konačnom statusu Kosova

IZvor:NIN  Smile

A sad malo ozbiljnije.Pogledajte OVAJ LINK pa ce neke stvari biti jasnije o stavu "dobronamerne medjunarodne zajednice".

« Poslednja izmena: 10. Feb 2007, 10:37:36 od Stevkec »
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Tiger

Na Kosovu je "povijesno" bilo mnogo manje Siptara, nego Srba u Krajini, pa to nije sprecilo ni Hrvate ni EU ni USA, da napravi genocid i etnicko ciscenje nad Srbima u Hrvatskoj!

deder brojke malo ako imaš , nemoj napamet lagat  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tiger

Twice

Nego, gde su Cmarkic i vanja, da ih priupitam ja o ovom njihovom dilu, da im manjinsku vladu podrzava SPS?!!

Rasha ajde ako imas brojke da mi pogledamo tko je koga protjerao i koliko je ljudi poginulo...ej bolje ti je  Smile i vrati se na temu KiM i Plan...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
„Pred novinarima se osećam kao idiot zbog toga. Ali za to sam i plaćen.”

Marti Ahtisari, specijalni izaslanik UN za KiM, objašnjavajući da još uvek ne može da odgovori na pitanje o konačnom statusu Kosova

IZvor:NIN Smile

A sad malo ozbiljnije.Pogledajte OVAJ LINK pa ce neke stvari biti jasnije o stavu "dobronamerne medjunarodne zajednice".

Pogledao sam.
Ovo ti je Zivadin Jovanovic. Bajni ministar inostranih poslova Milosevica, sada se udomio u neku nevladinu organizaciju, pa kao 'strani placenik' pise nebuloze.
Jos dok je bio ministar njegovo 'diplomatsko' delovanje je bilo u stilu: Vi ionako nas Srbe mrzite, pa daj da svi izginemo za mudru politiku Slobodana Milosevica.
Psihopata koji bi olako da operise tudjim zivotima. I to iskljucivo da budu srpski zivoti.
Cini mi se da je on bio jedan od onih, koji je promovisao ideju: Milosevic najveci Srbin svih vremena.
Vadi tekstove pojedinaca, koji su dolazili ovde u Srbiju da se najedu, napiju, pojebu(slucaj Shifer) pa onda napisu nesto, a onda nasi ti Zivadini kazu: vidi sta njihovi pisu.
Samo jedno je u pravu. Svakako ces biti kao Luxemburg, ako i dalje ne budes razgovarao, ulazio u kompromise, vodio politiku.
Kako se vidi, opet ce jedan od takvih Zivadina(Kostunjavi) da gadja prackama, pa cemo opet biti uskraceni ne samo za Kosovo nego i sire.
Moze biti ponosan sto je posle Slobe dosao jos neki sin koji se ne da.
Politika Kostunjavog sa Ahtisarijem je otprilike: vadi pracku, ustaje iz fotelje, kaze onima iza sebe: drzite mi fotelju, sada cu gi upucam majke mu ga siptarske.
Ja ih stavljam u jednom loncu: ljudi koji za rad vlasti, beskrupukozno manipulisu javnoscu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Na stanu Jovanovica koga ni ja ne volim.Sticajem okolnosti je na tom sajtu zato sto izvorni text se nalazi u ninu ali se placa posto je novi broj.
Sustina je pismo potpredsednika parlamentarne skupstine OeBSa nemackom kancelaru Srederu povodom konferencije americke vlade aprila 2000. u Bratislavi i tacke koje su tad usvojene iz kojih moze da se prepozna danasnje stanje.
Lik i delo Jovanovica me apsolutno ne zanimaju.
Tacke:
Američki organizatori konferencije su cilj širenja NATO-a objasnili kao potrebu «da se uspostavi prostorni sklad između Baltičkog mora i Anadolije, kao što je bio slučaj za vreme proširenja rimskog carstva. Iz tih razloga Poljska mora od severa do juga da bude okružena demokratskim državama, Rumunijom i Bugarskom da bi uspostavila bezbednosnu vezu sa Turskom, da bi se Srbija na duži rok isključila iz evropskog razvoja (iz razloga utvrđivanja vojnog prisustva SAD)». Tu je još i pojedinost da «severno od Poljske važi pravilo potpune kontrole pristupa Sankt Petersburga ka Baltiku». Od stavova organizatora zabeležen je još jedan: »Svakom procesu samoopredeljenja treba dati prednost nad svakim pravilom međunarodnog prava».

stacioniranje američkih trupa u Evropi i na Balkanu objasni potrebom ispravljanja pogrešne odluke generala Ajzenhauera iz Drugog svetskog rata, da se uspostavi «prostorni sklad između Baltika i Anadolije» i «bezbednosna veza sa Turskom». S obzirom kroz kakva je uslovljavanja i pritiske Srbija prošla i danas prolazi, javnost u Srbiji verovatno neće biti toliko iznenađena stavom formulisanim još aprila 2000. u Bratislavi - da Srbiju treba na duži rok isključiti iz evropskog razvoja, koliko  motiv koji je Vimer zabeležio  – «iz razloga utvrđivanja vojnog prisustva SAD».

IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
Tiger

Twice

odakle ti to???mora da je iz pressa...
mada, dodje isto, da li ces sa SPS ili sa DSS...
meni ne bi mnogo smetalo, samo da se oni nista ne pitaju, a jako bih voleo LDP u vladi...mi bi bili na sredini, LDP bi vukao napred, a SPS bi kao nesto kocio, pa bi sve u sustini bilo po nasem-izmedju...
ali ipak bi bilo najdraze da vidim kako bi to LDPovci objasnili...
al, nije ni to cudno, pa i djindjic je ponudio slobi podrsku...
sve je u ovomo sto je mudri skorpion apisao:
Citat
Samo jedno je u pravu. Svakako ces biti kao Luxemburg, ako i dalje ne budes razgovarao, ulazio u kompromise, vodio politiku.
Kako se vidi, opet ce jedan od takvih Zivadina(Kostunjavi) da gadja prackama, pa cemo opet biti uskraceni ne samo za Kosovo nego i sire.
za bilo kakvu vrstu kompromisa su nesposobni i LDP i SPS i SRS, ma skoro svi koji nisu DS...to je bar dokzano, mi vodimo mudru politiku...kao milo Smiley

rasho, daj, ozbiljno, reci odakle ti to???
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Crvena linija koja se ne može preći
10. februar 2007. | 10:07 | Izvor: B92
Beograd -- Evropski put Srbije nije uslovljen prihvatanjem Ahtisarijevog plana ili nezavisnosti Kosova, kaže Vuk Jeremić.

Savetnik predsednika Srbije za spoljnu politiku Vuk Jeremić izjavio je da tim Beograda za pregovore o Kosovu već nekoliko dana radi na platformi koja će sačinjavati detaljan odgovor na predlog specijalnog izaslanika UN za status Kosova Martija Ahtisarija.

"Tim će u svakom slučaju imati obnovljeni legitimitet, članovi će biti jako dobro spremni za te razgovore u Beču. Plan gospodina Ahtisarija smo poslednjih nekoliko dana studirali baš u detaljima i spremamo širok i konstruktivan odgovor", rekao je Jeremić u Poligrafu B92.

Savetnik predsednika naveo je da Beograd "neće moći da ima kompromis" oko fundamentalne primedbe na Ahtisarijev plan u kome se ne pominje na jasan i nedvosmislen način teritorijalni suverenitet Srbije nad Kosovom.

"U svakom slučaju, to je crvena linija koju ne možemo da pređemo i ne postoji planovi B koji se nalaze na onoj strani te linije", rekao je on, podsetivši da je teritorijalni suverenitet Srbije ključna stavka u platformi od koje se neće odustati. "

"Postoji jedan čitav niz odredaba plana gospodina Ahtisarija koji mislim da bi mogao biti, uz relativno male izmene, prihvatljiv za srpsku stranu. Mislim tu pre svega na neke odredbe oko decentralizacije i lokalne policije, možda i oko obrazovanja itd. Kažem, one nisu u ovom trenutnom obliku prihvatljive, ali uz dosta male korekcije mogle bi biti prihvatljive", kaže Jeremić.

Podsetimo, zbog procesa formiranja novih institucija u Srbiji nakon parlamentarnih izbora, specijalni izaslanik Marti Ahtisari odlučio je da odloži pregovore o Kosovu za 21. februar. Skupština Srbije će najverovatnije već na prvoj sednici parlamenta potvrditi legitimitet pregovaračkog tima za Kosovo, nakon čega bi trebalo da bude usvojena i nova Rezolucija o Kosovu.

Maksimum u potrazi za Mladićem

Uprkos dosadašnjem neuspehu u saradnji sa tribunalom, Jeremić očekuje da će pregovori sa EU biti nastavljeni.

"Mi zaista treba da počnemo da radimo sve na tome da pronađemo gospodina Mladića i ostale haške optuženike, jer to do sada nije činjeno, i naši evropski sagovornici znaju da to do sada nije činjeno. Onog trenutka kada mi stvarno počnemo da činimo, tada smo demonstrirali dovoljan nivo dobre volje i iskrenosti u svemu tome da oni sa nama obnove te pregovore", rekao je savetnik Borisa Tadića.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
"Mi zaista treba da počnemo da radimo sve na tome da pronađemo gospodina Mladića"

aj aj ahhahhahhahha , kad se ne uguši sada ........  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.