Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби најмање пожељни у Далмацији  (Pročitano 18388 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zemunac2
Tako gledajuci si u pravu,želim ti sretan put i lep provod!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Malo manje o turizmu momci  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Eto, a mene će koštati max. 40€ po danu kad uračunam sve moguće dodatne takse i iznajmljivanje bicikla, obavezno iznajmljivanje sunconbrana na plaži itd.
Pa onda kažu da treba da letujemo u Hrvatskoj. Preskupo ...

Sve OK. 
Ponavljam, isto kao i St faca - Turizam nije vojska; ništa ne moraš - ideš i radiš ono što želiš i gdje hoćeš !
Sam plaćaš - imaš pravo tražiti i dobiti to što plaćaš !  Želim sve najbolje, iskreno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
zemunac2
Tako gledajuci si u pravu,želim ti sretan put i lep provod!

hvala rinaka, ali još ćemo se viđati na forumu, ja idem 3. avgusta.  Smile

@ DinamoZg

hvala i tebi, nego me interesuje jel' i kod vas naplaćuju suncobrane, ulazak na plažu i slične gluposti koje služe za izvlačenje para iz džepova turista. Mislim, 5 € ovde, 3 € tamo itd.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Placa se i pogled u nebo! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ha ... kako gdje ... negdje naplaćuju, negdje ne - nema pravila
Ulazak na plažu ? Mislim da sam to vidio u Crikvenici i Opatiji, prije par godina ... Stvarno ne znam - ne posjećujem takva mjesta; prevelika gužva za moj ukus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Placa se i pogled u nebo!
Je l to vazi i kada je noc?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo ako je vedro nebo! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa kako onda znaš kako je to ljetovati danas u hrvatskoj?

i šta znači voli - ne voli?

ako dođeš ko turist sa luftićem, kupaćim gaćicama, ručinikom i šlaufom i još poneseš love za trošenje neće ti nitko ništa, nije ti to isto ko i 90. kad ste dolazili sa tandžarama, tenkovima i ostalom opremom koja nema veze sa ljetovanjem

pa ni prije toga nas bas nisu volili puno posebno u Dalmaciji tako d to bas argument ne mozeda bude Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ти си вероватно фин и добронамеран човек. Међутим, нису сви као ти.

Naravno da nisu. Ali opet - nisu svi ni drugačiji od mene.

Ali to kakav sam ja nema veze sa ovim što sam napisao... Da bi mogao procijenit ponudu, gostoprimstvo  - ili nepostojanje istih - jednostavno moraš doći u Hrvatsku. Vrlo jednostavno, zar ne?

OK prica st_faca. Sve to stoji. Ipak poenta price je da bi Srbi, naravno ne svi, ali vecina doziveli nekakve provokacije. Juce gledam dokumentarac o Kubi i 4 spanjolke polu-pijane ulaze u taksi i deru se "Espania" dok se taxista samo smeska. Izgleda da ga ne dotice previse. Mislim, niko nije lud da ide Hrvatskom i da peva "od Topole" ali banalne stvari kao sto rece Z zbog hleba, ekavice, se desavaju. Moja tetka je u Zagrebu bila '70 pa su joj isto pricali "nemamo hleb imamo kruh" i neki ljudi to jednostavno ne zele da dozivljavaju...........

Pa da... ali, zašto stvar ne bi postavili drugačije, pa se upitali: Zašto nekome smeta kad mu se kaže "nemamo hleb, imamo kruh"?

Pazi, jučer u samoposluzi pored moje zgrade ženska u gornjem dijelu kupaćeg kostima i kratkim hlačama, mokre kose (živim 20-tak metara od plaže), pita prodavačicu:

"Ak' bi mogla dobiti frtalj kruha, deset deka špeka i jedan paradajz?"... Naravno, ona je Zagrepčanka i govori svojim narječjem

Prodavačica joj mrtva-hladna odgovori: "Ništa Vas nisan razumila"

E sad.... kakva je razlika između toga, i odgovora "nemamo hleb, imamo kruh"? Nikakva.

bogami ja vidim razliku
ova nije razumjela a u drugom slucaju su razumjeli sta je hljeb i sta se trazi to jest znali su al se prave ludi
mozda drugima nema razlike meni ima razlike
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.