Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби најмање пожељни у Далмацији  (Pročitano 18347 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Не треба робовати стереотипима, по систему где иду сви - идем и ја.
Да те за десет дана изваћаре за паре - не, хвала!
А то је само десет дана.
Ако не могу да будем негде бар 15 дана, у добром хотелу, авионски превоз - нећу ни да идем.
А да јајарим, да пржим шницле, понете из Београда, у неком приватном смештају - то ми је испод нивоа за моје године.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Не треба робовати стереотипима, по систему где иду сви - идем и ја.
Да те за десет дана изваћаре за паре - не, хвала!
А то је само десет дана.
Ако не могу да будем негде бар 15 дана, у добром хотелу, авионски превоз - нећу ни да идем.
А да јајарим, да пржим шницле, понете из Београда, у неком приватном смештају - то ми је испод нивоа за моје године.

Pa, kaže ona narodna "koliko para, toliko muzike". Evo, ja idem 3. avgusta u Fetije, hotel "Mediteran" ***  sa 3 zvezdice, all inclusive usluga 27,9€ dnevno, po osobi. Sobe su sa klimom (koja se plaća posebno u hotelu, par € dnevno), satelitskom TV i direktnom telefonskom linijom, hotel u centru Fetija sa pogledom na zaliv, čuvena plaža Oludeniz (plava laguna, zvanično proglašena za najlepšu plažu Mediterana) je udaljena 20 minuta vožnje biciklom, koji se može iznajmiti preko puta hotela.

U ovu cenu nije uračunat čarter let i aerodromske takse. Kad sve uračunam, letovanje za dvoje, 10 dana će koštati max. 1200-1300 €, računajući i 200-300 € koje ću da potrošim van hotela. Znači, relativno pristupačno, još kad uzmeš na rate.

Oludeniz (Plava laguna) - najlepša plaža Mediterana
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 21:19:06 od zemunac2 »
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Кад се вратиш, испричај на форуму утиске са пута.
Можемо да отворимо опет тему о туризму и добрим и лошим искуствима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Turizam kao privredna grana temelji se na jednoj osnovnoj pretpostavci: da gost želi otići na neku destinaciju.

E sad, ako ljudi iz Srbije ne žele ići u Hrvatsku, onda tu više nisu važni ni bogatstvo ponude, ni cijene ni prirodne ljepote ni ugodna klima.

Ali, ono što je bitno, jest činjenica da netko tko u zadnjih 15 godina nije bio u Hrvatskoj kao turist, zaista ne može iznositi mišljenje o tome kako se turist iz Srbije može (ili ne može) provesti u Hrvatskoj.

Možemo pričati o cijenama - jesu li visoke ili nisu. Ali, to je opet individualna kategorija - nekome su visoke, nekome nisu.

Svakako da postoje  destinacije koje su jeftinije od Hrvatske.

Mislim da vam je ST faca, u ovih par rečenica sve rekao
Pojedinačnih/extremnih slučajeva ima; na jugu HR više ... sjevernije, na Kvarneru i Istri manje
Još će ih sigurno biti - ali nisu pravilo   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
odlazio sam u hrvatsku kao klinac i bilo je super tamo na moru...posto sada vise volim planinu,zlatibor ili divcibare su za mene super
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Turizam kao privredna grana temelji se na jednoj osnovnoj pretpostavci: da gost želi otići na neku destinaciju.

E sad, ako ljudi iz Srbije ne žele ići u Hrvatsku, onda tu više nisu važni ni bogatstvo ponude, ni cijene ni prirodne ljepote ni ugodna klima.

Ali, ono što je bitno, jest činjenica da netko tko u zadnjih 15 godina nije bio u Hrvatskoj kao turist, zaista ne može iznositi mišljenje o tome kako se turist iz Srbije može (ili ne može) provesti u Hrvatskoj.

Možemo pričati o cijenama - jesu li visoke ili nisu. Ali, to je opet individualna kategorija - nekome su visoke, nekome nisu.

Svakako da postoje  destinacije koje su jeftinije od Hrvatske.

Mislim da vam je ST faca, u ovih par rečenica sve rekao
Pojedinačnih/extremnih slučajeva ima; na jugu HR više ... sjevernije, na Kvarneru i Istri manje
Još će ih sigurno biti - ali nisu pravilo   

Evo, da napravimo analizu cena. Koliko bi me realno koštalo letovanje u Hrvatskoj koje sam dole opisao. Znači, hotel sa 3 zvezdice, all inclusive usluga, u špicu sezone (početak avgusta).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja idem u Dubrovnik za 20tak dana,budite sigurni da me niko nece dirati,a kada ostavim bakšiš kao uvek,bice gospon,prosim lepo,vec me znaju u DU i dpbro sam došao!
 Smile
Citat
Evo, da napravimo analizu cena. Koliko bi me realno koštalo letovanje u Hrvatskoj koje sam dole opisao. Znači, hotel sa 3 zvezdice, all inclusive usluga, u špicu sezone (početak avgusta).
Ispod 100e po osobi nema!Mislim na telho,kod privatnika 50e  s pogledom na more!                                   
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 22:31:09 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@zemunac2

Nikad, apsolutno nikad, nisam tvrdio i pisao da smo jeftina zemlja - nismo !
Ali, pokušavam realno opisati današnji turizam ovdje; ne onaj od prije 15,20-30 godina
Ti se držiš "Latinice" i nekih kvazi-stručnjaka koji pričaju idiotarije ...
Statistika (vjeruj ili ne) kaže drugo ... ove godine porast 8-14% (Plitvice 100%)
ST faca je fino objasnio "dalmatinske mušice" u njihovom turizmu
Ja ti pak realno (nisi mi poreznik   Smile ) pišem o Kvarneru ... moji apartmani su zauzeti od Uskrsa i rezervirani do 1.10. - kao nikad do sada !!!

Cijene u top sezoni:  hotel 3 żvjezdice, polupansion 10 dana, 2 osobe ... cca. 800 €, bez prijevoza
Naravno, ovisi od mjesta do mjesta - ali, ako ne računamo eksklusivu  Dubrovnika ili šarm Opatije (koji ne spadaju u ove cijene) - tu smo negdje sa cijenama  +- 10%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

all inclusive!Kao što rekoh 100e!Da možda nije tacno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja idem u Dubrovnik za 20tak dana,budite sigurni da me niko nece dirati,a kada ostavim bakšiš kao uvek,bice gospon,prosim lepo,vec me znaju u DU i dpbro sam došao!
 Smile
Citat
Ispod 100e po osobi nema!Mislim na telho,kod privatnika 50e  s pogledom na more!                                   

Eto, a mene će koštati max. 40€ po danu kad uračunam sve moguće dodatne takse i iznajmljivanje bicikla, obavezno iznajmljivanje sunconbrana na plaži itd.
Pa onda kažu da treba da letujemo u Hrvatskoj. Preskupo, a pogledaj onu milinu dole, plavu lagunu.

Ponavljam, Turska je zakon, u odnosu na uložen novac.
Recimo, Kon Tiki nudi isto u Fetijama u hotelu sa 4 zvezdica, all inclusive sa avionskim prevozom, 830 € za 10 dana, znači 83€ dnevno, u hotelu sa 4 zvezdica, hotel na 100 metara od Plave lagune. Sve plaćeno, nikakvih dodatnih troškova. Još je Kontiki naša najskuplja agencija, oni uzimaju za sebe najmanje 20% od ove cene.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.