Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!  (Pročitano 31392 puta)
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
radulac,
ne idem na hrvatske forume ali gledam komentare u nekim novinam našim i vidim d aima bar trećina Srb akoji komentiraju.Ja sam ovdje da vidim i čujem i drugu stranu i njihovu istinu.Nikad nikoga ne vrijeđam.Ovaj prethodni tekst je naravno ironija.Ali pogledaj tvrdnje sve vojske čine zločina ali srpska ne je rsu oni viteški vaspitani.Sve vojske svijeta ,znači tisuće raznih vojski činilo je zločina ali srpska nije.Pa budi pošten i priznaj da tu nema logige.O osvajanju  nebi puno jer ako kažem da ste opsjedali Zadar,gađali Ljubuški vi će te reći to su srpske zemlje.istinu treba reći ma kakva ona bila.

pa normalno da ima dosta na hr forumima od srba,ipak vi drzite okupirano jedan deo srpske teritorije!
i da sto si toliko opterecen?mislis ako tvoj narod cini genocide i zlocine da i svaka druga vojska mora to da cini??
ja ne znam ni za jednu akciju srpske vojske gde je proterano 200,000 ljdui,niti za jedan logor  srpske vojske gde je ubijeno oko 800,000 ljudi....mi zadar nismo opsedali vec smo pokusali da ga oslobodimo..
vojske sveta cine zlocine,ali ne i srpski vojnilk kome je cast na prvom mestu[,ne racunam paravojne formacije i specijalne jedinice kad kazem vojska srbije!]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
a da hrvat,mozes li mi objasniti samo sta znaci BBB da traze srbe po temisvaru??mislim skandirati ajmo srbi gde ste se sakrili po temisvaru je glupost....zar vi hrvati nemate geografiju,zemljopius ili kako ga vec zovete???
ili ste mozda pomislili da granice velike srbije obuhvataju i rumuniju??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Radulac,
već su i stari Latini rekli "nek se čuje i druga strana" da ti ne pišem na latinskom.Jedan dio tekstova je normalan i ja mogu nešto i naučiti o vašoj povijesti.
Miloše,
BBB su skupina huligana i nasilnika  i nema potrebe njih komentirati i one ne prestavljaju moj narod.Nisu Srbi ubili Francuza već skupina huligana to ti je valjda jasno.od koga ste Zadar pokušali osloboditi?Grad sa 60% hrvata i 10% srba osloboditi od većine.Kao da je naša vojska išla osloboditi Suboticu.O protjerivanju ,iz RS sre protjerali više od 200 000 ljudi.Možeš sve arhive pročitat ali istina je istina.Molim te da sada moje činjenice u vezi Zadra ili RS demantiraš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Citat
Nisu Srbi ubili Francuza već skupina huligana to ti je valjda jasnо.
Изгледа да српска  "све више лево" владајућа гарнитура мисли супротно од тебе у вези са овим питањем...што само повећава нашу трагедију и беду.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 11:29:06 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ma ajde skupina huligana,a jel skupina huligana napala i srpske srednjoskolce na ekskurziji?
nije isto kad huligani ubiju francuza,do je bio sukob naviajca...ali ono sto je BBB skadnirao po temsivaru je skorz drugaciej,oni su prozivali ceo narod,celu jednu drzavu...velika je razlika!!
kroz istoriju zadar je uvek bio srpski grad!!
Tebi je opravdanje za prtoeravanje  200,000 ljdui tokom jedne akcije da su i srbi to uradili u rs(sto naravno nije tacno) ???

kad smo kod srpskog zadra da se podsetimo Znamenitih Srbi koji su svoj vek proveli u Zadru bili su:

Petar Jagodić-Kuridža, vođa bukovičke bune, serdari Stojan Janković i Ilija Smiljanić, episkopi i borci za nacinalnu prosvetu i prava Srba Simeon Končarević i Stefan Knežević, dr Nikodim Milaš, arhimandrit Gerasim Petranović, naučnik Božidar Petranović, pesnik Jovan Sundečić, književnici Simo Matavulj i Vladan Desnica i košarkaši Stojko Vranković i Arijan Komazec.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 11:39:22 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Miloš,
baš si me razočara,mislio sam da si drukčiji,načitan,prosvjetljen istinoljubiv.....
O huliganim ne treba puno,ima ih svugde a  u vas posebno.sinoć sam baš gledao emisiju o vašim huliganimai nema razlike između naših ili onih iz Sarajeva.oni su proizvod vremena i nesređenih prilika u državama bivše Ju.
ne opravdavam protjerivanje Srba iz Hrvatske niti s eto opravdava događajima u Bosni.Gdje su Hrvati ili Bošnjaci iz RS? Zašto su napustili svoje domove?Po kom kriteriju je Zadar bio srpski grad?Jedino ako ne tvrdiš a što me ne bi čudilo da smo mi ustvari srbi.katolici.Tada si u pravu.I split je srpski grad.Kao argument navesti desetak građana srpske narodnosti i reći eto vidiš da je srpski je na razini djeteta.To si mogao i za Zagreb je r j etamo živjelo još više uglednih Srba ali si mogao i za Pariz.ja bi mogao za Beograd ili bilo kojiveći grad navesti nekoliko Hrvata ali nisam toliko neozbiljan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
druze moj zagrebacki ovo je pesma za tebe

jos jedan priemr da hrvatima ne ide geografija,Sarajevo je u BIH nije u srbiji.Mi bi voleli da je to deo republike srbije ali zvanicno nije...
znaci vi imate huligane u srednjim skolama??vasi djaci koji napadaju srbe po ekskurzima su huligani?zanimljivo
naveo sam nekoliko velikih imean posto vi hrvati prisvajate nase znamenite ljude...
zadar je bio srpsk isve dok nije pao u meltacke ruke,tacnije prodat je mlecima,provericu ko je to uradio pa cu ti javiti...a znamo da su dalmaciju pre naseljavali srbi pravoslavci,koji su zbog teskih uslova morali da predju u katolicanstvo...nisu hrvati psotali od srba veci mamo zajednicko slovensko poreklo....nekada su srbi i hrvati bili slzoni pravi saveznici....saradjivali smo sve dok vi niste napravili jasenovac...i to smo vam oprostili a vi nam uturiste ogroman 90-ih.....
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 12:50:56 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
...mi zadar nismo opsedali vec smo pokusali da ga oslobodimo..

Ajde bre sada... Ko je u ratu do sada tvrdio da oce nesto da osvoji, svi nesto navodno oslobadjaju

a da hrvat,mozes li mi objasniti samo sta znaci BBB da traze srbe po temisvaru??mislim skandirati ajmo srbi gde ste se sakrili po temisvaru je glupost....zar vi hrvati nemate geografiju,zemljopius ili kako ga vec zovete???
ili ste mozda pomislili da granice velike srbije obuhvataju i rumuniju??

Ako nisi znao, dosta Rumuna u Temisvaru su srpskog porekla, al su nacionalizovani i samo nekome po prezimenu mozes da vidis da je Srbin. Inace, ranije u Temisvaru su Srbi bili vise zastupljeniji nego u nekim mestima u Vojvodini.

o...nisu hrvati psotali od srba veci mamo zajednicko slovensko poreklo....nekada su srbi i hrvati bili slzoni pravi saveznici....saradjivali smo sve dok vi niste napravili jasenovac...i to smo vam oprostili a vi nam uturiste ogroman 90-ih.....

Nema tu nikakve veze slovensko poreklo. Sa Bugarima se uvek koskalo, Rusi su sjebali Poljsku u II svetskom i kad su ih Svabe udarile sa jedne ovi su sa druge i uz put im pobili brdo oficira a gomilu Poljaka proterali. samo tako i drzali ih pod okupacijom 50 godina, Cesi i Slovaci ne mogu zajedno i x primera
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
hm.....vojska hrvatske????sta to bese?????? Smile
mislis ono sto je ostalo od jugoslavije???
hm......opte je poznato da su hrvati iskompleksirani....glupo je ulaziti u tu raspravu..uvek su hr imali kompleks nize vrednosti...msm..ipak je srbija uvek bila glavna...tako da....opravdanje za komplex postoji!ili ne?a?
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
jel ta fora sa hrvatskom vojskom bese isto ono kao jasenovac-radni logor.ili ja to grasim??
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.