Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!  (Pročitano 31156 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
ono sto ja znam da je de gol trazio da se draza oslobodi jer je proces bio montiran. tada su svi znali da je draza najveci antifasista na ovim prostorima. zato ga je 43 i odlikovao!
de gol je insistirao na tome kod tita, sto je ovaj ignorisao i pogubio drazu. tada je usledilo zahladje odnosa koje izgleda nije dugo trajalo jer im je tito bio potreban.

podatak da su bili zajedno u skoli sam samo jednom procitao na nekom idiotsko ustasko mudzahedinskom sajtu gde se okupljaju i razne komunjare, da su de gol i on bili zajedno na studijama i da je de gol za njega napisao da je on najobicnija pijanica i da je stalno dolazio na casove mrtav pijan.
ali kao sto sam rekao, komunjare i ustase, dakle, ni trunke istine!

Citat
Kamaro,živiš u svetu koji ne postoji. Opčinjen si četnicima i njhovom potpuno propalom ideologijom. Uostalom niti ćeš ti mene ubediti, niti ja tebe.
Ovo , čak i nije tema, ali Rasimu ne smeta, ne pričamo o autonomiji Vojvodine, već o njegovim omiljenim likovima iz četničkih legendi i bajki. Još samo da nema zlih Britanaca, lako bi mi , ovako , patnja je to.
a tebi smeta sto ne pricamo totalne izmisljotine koje su nam komunjare servirale misleci da smo svi idoti i da cemo poverovati u to?!
ja tebe necu ubediti jer si ti nerealan covek. ti i nemas jasnu percepciju svih ovih stvari o kojima pricamo.
da se nisi predstavio da si stariji lik, pomislio bih da si klinac od 16 -19 godina, koji se navukao na price o gevari i suvise ozbiljno shvatio rage against the mashine!
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 03:44:46 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ja ipak mislim da je Tito bio vanzemaljac, mislim, ko bi drugi uspeo da drzi Balkan tolko dugo mirnim  Smile

Pre samo 20 godina Tito je bio Anđeo , a Draža Đavo. Sada je Tito Đavo, a Draža Anđeo. Nekima ni da crtaš ne možeš dokazati da Draža i De Gol nisu uopšte mogli ići u iste škole.
Ja sam se tih lažija naslušao od komunista, a sada od Četnika.Nikad kraja bajkama i izmišljotinama.  Ima  jedna ineresantna stvar koju sam zapazio , a možete me demantovati, Tita ne vole podjednako Srbi i Hrvati, ali cene Muslimani.
Kamaro moji stavovi su uvek podložni korekciji, pa čak i potpunoj promeni, ali za to mora postojati valjan dokaz. Četnička literatura, koja se očajnički bavi dokazivanjem potpune nevinosti DM je isto što i gledanje Otpisanih. Ja sam uveren da ćete vi rehabilitovati Dražu, jer je to Američki trendi, na svim prostorima gde je dejstvovala Crvena Armija, ali me to mnogo ne potresa, jer političke odluke uglavnom ne traju dugo. Stvarno dokazivanje nevinosti bi bio veoma opsežan i dugotrajan sudski proces za koga ova država nema uopšte snage.Morale bi se konsultovati i strane zemlje, otvoriti arhive iz kojih bi izleteo još po neki saradnik Udbe, CIE i ko zna .........
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 06:45:56 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
znas, ovaj u pogledu nevinosti vazi prezumcija, a krivica se dokazuje...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
hm...ode tema u pm.....
niko nije savrsen..........
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Miloše,
napravija si veliku grešku jer si napisao jednu istinu.To da su srbski vojnici činili zločine.To ne može biti.to rade sve vojske svijeta (pojedinci i skupine),posebno albanci ,bošnjaci a tek ustaše.Srpski vojnik nikad u svojoj "istoriji" nije napravija zločin prema civilima.ti to izmišljaš i nemoj više govorit istinu jer to na ovim stranicama ne prolazi.Ti nisi ni srbin jer srbin i ne laže.sram te bilo ,čitaš nešto što srbi nisu napisali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Miloše,
napravija si veliku grešku jer si napisao jednu istinu.To da su srbski vojnici činili zločine.To ne može biti.to rade sve vojske svijeta (pojedinci i skupine),posebno albanci ,bošnjaci a tek ustaše.Srpski vojnik nikad u svojoj "istoriji" nije napravija zločin prema civilima.ti to izmišljaš i nemoj više govorit istinu jer to na ovim stranicama ne prolazi.Ti nisi ni srbin jer srbin i ne laže.sram te bilo ,čitaš nešto što srbi nisu napisali.
ubi me ako sam razumeo.....ovo mi lici na ironiju?sarkazam?
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Miloše,

Srpski vojnici tesko da su pravili zlocine,ja sam rekao da su zlocin u psr napravile specijalne jedinice.za razliku od mnogih vojska sveta pravi srpski vojnik je viteski vaspitan,hrabar i u pravom trenu odvazan.I da za razliku od nekih srbi nikada nisu imali osvajacke ratove jos od cara dusana,uvek smo se bbranili...
a zlocin se zove ono sto ste vi kroz ''povjest'' radili srbima,jasenovac,oluja...itd..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Naravno da je sarkazam, covek je hrvat... i to od one najgore vrste, hrvat kome je hobi blejanje na srpskim forumima i "obrana" (odbrana) 'rvatskih interesa u "srbijanskom pucanstvu"....
aman zasto vi 'rvati, za ime Boga ne gledate svoja posla ?! Eno ti brate mili, forum.hr idi tamo i ispricaj se (ne mislim "izvini se" vec pricaj do mile volje) sa svojima... niti ces ovde nekoga ubediti u nesto, niti ces ti promeniti svoje misljenje, zaista, osim provokacije, ne vidim koja je svrha tvoje posete...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
radulac,
ne idem na hrvatske forume ali gledam komentare u nekim novinam našim i vidim d aima bar trećina Srb akoji komentiraju.Ja sam ovdje da vidim i čujem i drugu stranu i njihovu istinu.Nikad nikoga ne vrijeđam.Ovaj prethodni tekst je naravno ironija.Ali pogledaj tvrdnje sve vojske čine zločina ali srpska ne je rsu oni viteški vaspitani.Sve vojske svijeta ,znači tisuće raznih vojski činilo je zločina ali srpska nije.Pa budi pošten i priznaj da tu nema logige.O osvajanju  nebi puno jer ako kažem da ste opsjedali Zadar,gađali Ljubuški vi će te reći to su srpske zemlje.istinu treba reći ma kakva ona bila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
a sta tebe briga za istinu "onih drugih" ?! Ti si sigurno svestan da su za nas Srbe cetnici oslobodioci i da je Draza za vecinu nas pravednik i mucenik.. I ti sada mazohisticki citas nase postove i strastveno tvrdis da to nije istina kao da ce neko od nas da promeni misljenje koje je stekao jos od malena (kao i ti, uostalom)....
Cemu to ? Ti ces sada mene da ubedjujes da su npr. Srbi cinili zlocine u prvom ratu, a ja ceo zivot znam da su Srbi u tom ratu podneli teret kakav verovatno nije nikada ni jedan drugi narod.... i sta sad ?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.