Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i Hrvati - zašto se ne podnosimo?  (Pročitano 24617 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Gledao sam pre dve godine neki rumunski film na FESTu, neke mućke, neko muljanje ,cela sala se hvatala za stomak od smeha, ono gore nego kod nas sto puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
pa rat je završio prije 11 god. i šta im se sad ne sviđamo?
možda to što ne bi ušli potpuno pognute glave?

Pa rekao sam da su Rumunjska, Mađarska i ostale zemlje stekle prednost u odnosu na nas zbog rata - i sada tu prednosti iskorištavaju... Europa se dovoljno prošilira, pa sada postavlja potencijalnim kandidatima visoke kriterije, puno više nego što je postavljala Mađarskoj, Rumunjskoj itd.

Kužiš?

Naša šansa izgubljena je zbog rata, a sad kad smo došli na red, Europa diktira uvjete koji su oštriji nego prije 15 godina.

Imali su prednost jer su bile jednonacionalne države pa nije imao ko da se svadja.

Jednonacionalne? Čehoslovačka - Česi i Slovaci.

U Slovačkoj živi skoro 20% Mađara

U Mađarskoj imaš Rumunja ko' u priči... U Rumunjskoj imaš Mađara još više... Sjećaš se Temišvara?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Mi smo izgleda posebni kreteni, i što je najgore mnogi su poginuli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ma stekle su prednost, kakvu? kod njih je 10 puta gore nego kod nas iako je bio rat? uostalom gdje se uopće vidi da je kod nas bio rat? pa ti rumunji dolaze u naša brodogradilišta raditi.

neka nama postave uvjete kao i rumunjima, uostalom slovenija, austrija, italija, mađarska, rumunjska, bugarska, grčka svi su u eu.

a mi? otok usred eu, ma i mi ćemo odnosno već jesmo, ušli su oni nama a ne mi njima
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Kod nas Rumuni i Bugari beru voće i rade na njivama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ma stekle su prednost, kakvu? kod njih je 10 puta gore nego kod nas iako je bio rat? uostalom gdje se uopće vidi da je kod nas bio rat? pa ti rumunji dolaze u naša brodogradilišta raditi.

neka nama postave uvjete kao i rumunjima, uostalom slovenija, austrija, italija, mađarska, rumunjska, bugarska, grčka svi su u eu.

a mi? otok usred eu, ma i mi ćemo odnosno već jesmo, ušli su oni nama a ne mi njima

Ma čekaj... zašto se ti svađaš sa mnom... ja sam samo rekao kako je Europa rezonirala kada je razmišljala o proširenju...

Bivše republike SFRJ imale su društvene i ekonomske preduvjete za ulazak u EZ, ali izbio je krvavi rat.

Neke druge bivše socijalističke zemlje nisu imale takve društvene i ekonomske preduvjete, ali nisu ratovale i međusobno se klale - i primljene su u EZ.

Sada, kad je u nas klanje konačno završeno - Europa pred nas postavlja neke druge uvjete.

I šta sam ja tu kriv? Zašto se sa mnom svađaš?

Pa nisam ti ja povjerenik EU za proširenje... Njemu se obrati ako ti se nešto ne sviđa
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ma ne svađam se s tobom, krivo si skužio, to ja onako kao da si ti oli ren (kako se već piše)

nego čini mi se da oni i nisu nešto pretjerano pametni ti "europljani", malo su mi naiva, slični su mi jehovinim svjedocima

npr. od mog frenda stari radi u eriksonu i jedan dan im pregorila žarulja u uredu, švedski kolega odmah uzeo telefon i zove domara da hitno promjeni žarulju jer im treba svjetlo jer su nešto važno radili a njegov stari odvio žarulju iz wc i zavio ju u ured i dobio stimulaciju na kraju projekta
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ja mislim da su ljudi iz ovih krajeva mnogo bistriji a na kraju krajeva i lepši od tih trulih zapadnjaka, pa nas možda i zato ne primaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Po meni je generalizacija jednog naroda ravna idiotizmu.Da se razumemo,ne postoji superiorniji narodi vec iskompleksirani narodi ,kao i glupi.Prosto i jednostavno Hrvatima treba da zahvalimo samo na jednoj stvari,a to je odbranu od Bugara.....i to je sve.On the other hand ,to su nam naplatili stostruko tako da smo tu jednaki.E sad ko je glup.Pa mi Srbi smo glupi ko pip,iz razloga sto verujemo prodanima,prosto i jednostavno Hrvati su fasisticki narod,koji za zarad svoje drzave su izdali svoje oslobodioce ...a to smo like it or not ...mi.Znaci po bibliskom shvacanju Hrvati su ravni Judi.Tu se vracamo na onaj deo "a zasto se ne bismo slagali"?A molim te objasni mi ,a zasto bi?A kojicete nam vise?Probleme imamo i bez vas .....tako da kako neko vec rece neka postoji neka osnovna ekonomska saradnja i kraj.Sto se mene tice ja bih ubacio i mnogo strozi vizni rezim izmedju nas,jer mi nismo prijatelji  vec doskora krvni neprijatelji.
Znam da ce biti qvotovanja za moje izlaganje "fasisticki" ,ali to je istina i sami znate kako ste docekali Nemce u WW II .Sta to znaci?Pa da ih podrzavate i da ste zadovoljni njihovim prisustvom ...a oni jesu bili fasisti.Drugo ideologije su nam drukcije,ali iz korena....znaci prosto i jednostavno ne slazemo se,cak se i ne trpimo.Bio sam na Jelsi pre par godina .......i znam kako sam se proveo.Nasi novinari uvek prolaze kroz siblje i kamenovanje kad dolaze u Hrvatsku,dozivljavamo neprijatnosti sa vase strane kad god je moguce .....i sta sad?Dobili ste sta ste hteli,svaka cast na lukavnosti i sposobnosti,nama na gluposti,svetskom mnjenju na podrsci i daleko vam lepa kuca.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
amin
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.