Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i Hrvati - zašto se ne podnosimo?  (Pročitano 24818 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
a i u zagrebu još uvijek postoji banjalučka, banatska, bijeljinska, zemunička

a u bg idemo 100%, zanima me baš
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Preporucujem Novu Godinu.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Dodji , ali nemoj da misliš da je jeftinije nego kod vas.Možda taksi . Za hranu je lako jer na svakom ćošku su neke kafane i pice s nogu. Evo , uostalom, i Tarik Filipović je ovde, snima neku seriju za Pink tv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
kako misliš jeftinije?

koliko su kava, cola, piva?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
cola je u proseku 100_ 130 din, bar tamo gde ja sedim, espresso oko 90 kapuccino isto kao cola, pivo , zavisi koje  od 80 do 200 , parče pice od 50 do 75 din. u kafani roštilj porcija nema ispod 350,400. 100 evra je
8000 din.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja vam samo toliko mogu reci,ja dok nisam isao u Beograd imao sam predrasude jer nisam znao kakva je situacija tamo poslje rata,ali poslje moje posijete tome gradu gdje mi je cura,te predrasude su nestale...nitko te nece maltretirati ili krivo pogledati a hvala bogu covijeku nepise na licu sta je i tko je...mislim sve u svemu Umorni otidji i vrijedi pogledati i doziviti taj grad,ima svoje vrline i mane....

Za provod je on ekstra! Hrana je takva da sam ostao jos duze imao bih pola tone sala na rebrima...mnogo ljudi grijese sto neupoznavaju druge kulture i ljude sto samo ono sto vide na TV-u i sto im netko govori u to povjeruju...
Ja sam bio za Novu godinu 2003 u Beogradu i bilooooooooooo je ekstra...

A malo o Zagrebu,preljep grad,takodje ljudi bilo koje nacije nece imati probleme,idem sa mojom curom i nikada nije imala problema sto prica ekavicu,a i ljudi neki kada cuju taj dijalekt nasmiju se i kazu kako im je interesantno cuti to opet...za provod je super takodje,i hrana je dobra. Mislim oba grada imaju svoje pozitivne i negativne stvari samo ljudi trebaju da putuju da sebi stvore sliku...i bez predrasuda ulaziti u sve to...

Kako poboljsati ondose nasih naroda...jednostavno sto vise pricati i druziti se..manje o politici vise o picama,izlascima i normalnom zivotu razgovarati... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Tako je! Običan čovek je umoran više od tih sranja.Naravno svi mi najviše volimo svoje, ali to nije sve što nekog zanima.Sve ove zemlje su male, a mi se ponašamo kao da smo supersile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Jeste Miroslave,cemu to donosi nicemu po meni ! Bitno je da mi uzivamo u zivotu,ako ti volis svoju zemlju meni je jos ljepse jer znam da ces sve uciniti da je tebi u njoj dobro a tako i obrnuto...mislim mi moramo shvatiti da su neke ruzne stvari se desile u zadnjih 100 godina ali ljudi prije toga nikada barem sto ja znam nije bilo nekakve mrznje izmedju nas...ja sa mrznjom necu da zivim nego upravo obrnuto...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Normalni ljudi se lako mogu složiti, i već se osećam bolje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Miroslave sta da ti kazem,ja se uvijek bolje osijecam kada mozemo ovako da pricamo kome nesto donosi ako se prepiramo po meni bi na ovome forumu trebalo bi biti teme oko resavanju tema,oko saradnje nas sviju mislim internet je dobar medijum za druzenje i komuniciranje....

Pozdrav od tigera za sve forumase Smile...mislim da sam doprinjeo malo nasem poboljsanju u odnosima Smile
Bio sam i u Crnoj Gori to moram jos da kazem da vidim kako ljudi dole misle i kako im je i mogu samo reci da su u Beogradu ljudi prema meni bili tolerantniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.