Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i Hrvati - zašto se ne podnosimo?  (Pročitano 24726 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Хвала аутора на љубазном одговору, имао бих још 3 питања, ако пуно није, трудићу се да не буде препуцавања:

1. Је ли почев од 1941. било дозвољено да било који усташа и било која усташка формација уђе у било које српско село или мешовито село(изоставићемо градове) и под било којим изговором или без изговора поубија људе српске националности било којег пола, животне доби, професије и сл., а да прође некажњено, често и буде награђена од државних органа НДХ? Ако да да ли је ово била честа појава?

2.Уколико је под питањем бр. 1 одговор да, питање бр. 2 гласи
Је ли у тим условима било чудно што су се Срби, нпр. на подручју Динаре под командом Војводе Ђујића, самоорганизовали како би се заштитили од поменутог питању 1?

3.(опционо питање) Можеш ли ми навести, ако ти није проблем, злочине учињене или наређене од стране Војводе Ђујића над људима зато што су били Хрвати или уопште његове наводне злочине?

Овим питањима завршавам сваку расправу на ову тему, неће бити ширена дискусија о историји и приде се извињавам за спамовање.

Такође, љубазно би било од ст фаце да ми одговори на прво питање са да или не, ако жели, да не одговара противпитањима и да као правник не почне да раставља питање на комаде, пошто сам сигуран да је добро разумео шта га питам.    
IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Dobro, stari... evo:

Odgovor na pitanje br. 1 - Da li je to ustašama bilo "dozvoljeno"? Majke mi mile - ne znam. Da li se to događalo? Da. Da li ja to opravdavam ili podržavam? Ne. Bože sačuvaj.

Odgovor na pitanje br. 2 - Je li to čudno? Nije. Čak bih rekao da je razumljivo. Da li to opravdava ubijanje Hrvata svih spolova i starosne dobi, bez obzira čiju su uniformu nosili i jesu li je uopće nosili - ne.

Odgovor na pitanje br. 3 - Mogu. 
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Ja bih rekao da je većina naroda povodljiva, neobrazovana pa čak i lagano primitivna, i da sluša svaku budalu koja dovoljno glasno galami... A ako ta budala ima neki položaj i medijsku potporu... onda većina tog povodljivog, neobrazovanog i lagano primitivnog naroda slijedi tu budalu kao da je reinkarnacija svevišenjeg...
Slazem se...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
isuse bože hoće li itko postaviti konkretne zahtjeve, kako se možemo pomiriti, bar mi mlađe generacije?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pa za početak da se malo bolje upznamo. Mi u Srbiji dosta gledamo HRT, i moram priznati da imam omiljene emisije i da su mi neke face vrlo simpatične. Da li vi možete preko kablovske da hvatate neki kanal? Nije sve u istoriji i politici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Ja sam se vec izjasnio... Mislim da bi najjaci adut bila ekonomska saradnja...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
o.k. ekonomska suradnja je potrebna i mislim da su već neki koraci poduzeti kako u srbiji tako i u rs

pa mi u zagrebu baš i ne, zapravo ovisi gdje si u zagrebu, neki mogu a ja sam dosta gledao vaše programe u hercegovini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Kada bi ljudi više putovali,manje bi bilo predrasuda sa obe strane.Ja sam poslednji put bio u Zagrebu 1984 povodom neke umetničke izložbe ,preko fakulteta.Sada se ljudi teško pokreću, lova je u pitanju, mislim uopšte na putovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
pa dobro do zagreba ti i ne treba puno, jel tako?

dođi bez problema, evo i ja npr.planiram s frendovima do beograda, zanima me kako je tamo, nisam nikad bio a moji starci jesu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Iznenadilo bi te da u BGD još uvek postoje ulice koje se zovu: Zagrebačka,Hvarska,Dubrovačka...
Najbolje je doći na BEER FEST, koji je krajem leta. Muzika je odlična, recimo ,bilo je "Atomsko sklonište" i oni su po meni bili super ko i uvek ,a o izboru piva da i ne govorim. Ili Nova godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.