Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:58:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби и Европа  (Pročitano 2947 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Laf Smile sta je tebe sokiralo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da smo zaostali za Evropom 50 godina. Sa Radikalima nam ne gine 100 godina zaostatka! S njima mozemo u legendu, al bez gaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja nisam radikal, ne zagovaram socijalizam, ne želim, za ime Boga, više da ratujemo, jer su nam dokazali da našim "pobedama" samo gubimo. Voleo bih samo da se malo trgnemo, da razmislimo, jer ne može ni ovako kako je krenulo. Da se opametimo i da stvaramo i proizvodimo nešto što treba i što moze da se proda. Zašto da prodamo izvore vode, koja je sve dragocenija, da bi nama drugi prodavao tu istu vodu? Zašto mi nama ne bi prodali jeftinije vodu, a strancu kako treba? To što se radi je potpuni apsurd i glupost.
Samo kažem, da bi uz pametnu vladu, trebalo da budemo malo više nezavisni, a da imamo otvorenu saradnju sa svima gde imamo interesa i mogućnost zarade.
Nadam se da me razumete. Ali, ljudi koji to mogu i žele, ne bave se politikom. I ne pada im na pamet. Ne želim da favorizujem nikakve političke struje, niti da reklamiram nekog. Ali, ne postoje kod nas ljudi u politici koji to mogu i hoće da urade. Ni u vlasti, ni u opoziciji, ni u levim ni u desnim strujama. Samo se gleda da se dočepaš fotelje, jer ona je izvor sigurne i lake zarade, pa makar jedan mandat ili pola mandata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja nisam radikal, ne zagovaram socijalizam, ne želim, za ime Boga, više da ratujemo, jer su nam dokazali da našim "pobedama" samo gubimo. Voleo bih samo da se malo trgnemo, da razmislimo, jer ne može ni ovako kako je krenulo. Da se opametimo i da stvaramo i proizvodimo nešto što treba i što moze da se proda. Zašto da prodamo izvore vode, koja je sve dragocenija, da bi nama drugi prodavao tu istu vodu? Zašto mi nama ne bi prodali jeftinije vodu, a strancu kako treba? To što se radi je potpuni apsurd i glupost.
Samo kažem, da bi uz pametnu vladu, trebalo da budemo malo više nezavisni, a da imamo otvorenu saradnju sa svima gde imamo interesa i mogućnost zarade.
Nadam se da me razumete. Ali, ljudi koji to mogu i žele, ne bave se politikom. I ne pada im na pamet. Ne želim da favorizujem nikakve političke struje, niti da reklamiram nekog. Ali, ne postoje kod nas ljudi u politici koji to mogu i hoće da urade. Ni u vlasti, ni u opoziciji, ni u levim ni u desnim strujama. Samo se gleda da se dočepaš fotelje, jer ona je izvor sigurne i lake zarade, pa makar jedan mandat ili pola mandata.
Smile Smile Smile Smile

@janaa evo zasto citaj ovo gore
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta je to toliko šokantno u tome sto ja napisah, ha, dečače? Razjasni mi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh ovako

@Гамбино 
lagano se tebi protiviti protiv EU kada sjedis negdje u dijaspori i nemoras mislit hoces li sutra imati kruha ili neces. vidim da nemas ovih nasih slova u tvojim postovima. lagano je sjedit negdje u bogatoj evropi i odlucivati drugima sudbinu. 
@costa
nekontam sto se uvijek vracas 400 - 500 godina unazad i pricas o nekome velikom vremenu srbije. gledaj koliki je rim bio, pa propo. gledaj sva ta ogromna carstva, gdje je to sve danas? pa vidi gdje vas je taj patriotizam doveo danas? srbija nije nikad bila manja nego sto je danas i to je sve radi svetog duha i patriotizma. pa ako ce evropa slomiti srbiju i srpstvo onda ste vi istinski slabi u vasoj vijeri i u tom nekom patriotizmu. Da ste nke patriote vi bi usli u evropu, i svom narodu jadnom podigli standard..da vam je jak taj vas neki identitet nebi se vi bojali evrope. ali neka, dok ima ljudi sa tvoim misljenjem, pogotovo politicara, bice te vi jos manji i jos siromasniji....a steta da zemlja sa toliko potencijala ce kleknuti na koljena.. 
@MagicMaster
Ocigledno je da si frustriran iz nekih osobnih razloga. Ja nevidim zasto je relevatno da spominjes koliko abortusa ima usrbiji. ali eto sam si naso dobar razlog..zene abortiraju toliko zato sto nemaju standarda da djete dovede u zivot i da mu priusti neki dobar zivot u takvoj srbiji kakva je danas. otvori oci bolan. pa sta onda ako si vidijo klince ofarbane kose itd itd..to je moda buraz, ona ce ti doci u srbiju ti htjeo ili nehtjeo. danas ljdui mogu da dobiju informacije da dobiju preko sekund, tu su mobiteli, internet, tv, radio itd itd...jedino kako bi zaustavio taj razvoj je da napravis sjevernu koreju od srbije. to jeste, da senzuriras tv i radijo, zabranis izlazak iz zemlje itd itd..to je iluzija bolan..nece vise narod to da gleda...dojadlo je svima biti neki patriota a ovde gladovati dok milosevicev sin kupi pare..pa i se sad malo razmisli. evropa nepravi nikakvu banana drzavu od srbije, vi to jako dobro sami radite i to bez njihove pomoci....i opet kazem...steta jeli srbija ima potencijala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
SavoNaSavi , nisam iz dijaspore u velikoj si zabludi kad ljude tako olako etiketiras.
A ovo "vidim da nemas ovih nasih slova u tvojim postovima", to ne razumem ...  koristim isto pismo kao i ti , alfabet.
Ako mi ne verujes, procitaj moje postove u temi "beogradizacija Srbije" i slicnim lokalnim temama, gde pricam o problemima beogradskog predgradja, gde i zivim.
Pola Beogradjana deli moje misljenje, ako je suditi po rezultatu izbora za gradonacelnika Bg, kada je burzujski predstavnik pobedio na misice, iako je imao sve medije i finansijska sredstva.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
@SavoNaSavi

Nije Srbiju dovde doveo Duh Sveti, nego duh otpadnicki, duh srebroljubivi, duh bezboznicki i svi ostali zlodusi. Duh Sveti je zivotodavac i Srbija opstaje iskljucivo i iskjucivo zato jer je pravoslavna, jer je Bog istiniti u pravoslavlju, i jer strada Hrista radi. Da nije tako danas bi smo se svi klanjali u dzamijama, i ko zna kakva bi ovo dzamahirija bila. Svi se hvale svojom nacijom i patritoizmom, samo su blesavi Srbi navuceni na tanak led. Ne treba meni standard ako ce Evropa i dalje da se ophodi prema srbiji kao da je Srbija istrosena krpa i da moze mlatarati s njom kako joj se prohte bez imalo postovanja prema Srbima i isotriji koja iza nas. Ako ne mozemo kao ljudi da trgujemo, da politicki saradjujemo, Evropa koja bombarduje Srbiju i koja joj sudi kao da su Srbi varavari i divljaci neka hvala neka se ona gusi u sopstvenim zabludama. Lepo si ti rekao da se rimsko carstvo raspalo, jer je bilo na vrhuncu materijalnog bogatstva jer ljudi su krenuli u razvrat i trosenje. E pa dragi moj isto je i sa Evropom. Pogledaj kolika je Evropa, cak je i veca nego rimsko carstvo. Evropa je jos samo jedno novo rimsko carstvo kojoj ne gine finansijski, a pre ce se reci politicki krah, jer ustav nece sve zemlje prihvatiti.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2006, 23:40:58 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@COSTA
Sto bi jedna Evropa postovala iciju historiju na Balkanu? Kakvu to ihistoriju ima Srbija koju naprimjere nema Francuska, Njemacka, Italija, Spanija itd itd? Ko se to ponosi na svoj patriotizam danas osim srbijanaca i amera?Sta je patriotaziam uopste? Dali je to ganjanje nekog svog osobnog interesa ili zelja da svoj vlastiti narod zivi bolje i da mu nista nefali ?Jeli se patriotazim samo istice u ratu? Sto evropa nas na balkanu nebi zvali divljaci? Mi se borimo o teritorijama dok ostali svijet se bori o ko ce napraviti veci korak naprijed u tehnolksom razvoju ili sta ja znam..Pa EU hoce se raspasti, ali prije toga ce se srbija raspasti u 1000 djelova, nemoj zivit u zabludi da je srbija i srbijanci superiorni, to je hitler mislo o njemcima pa su ga rasturli sa svih strana. Kad bi srbija usla u EU mozda bi se kosovo i moglo zadrzati, razmisli o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Cenzurisana verzija, nadam se da je sada politicki korektno.

Nisam odmah primetio da si #%^&, zato nemoj ti da mi pricas o hitleru i osvajanju teritorija, kada ste zavrsili svoj "tisucletnji" san i sada nam prodajete price o pacifizmu i ta anti-nacionalisticka $%^^ uvijena u evropski globalizam.
To sto vam je Evropa oprostila pavelicevo druzenje sa hitlerom, ne znaci da cemo i isto tako postupiti, vi ste genocidna nacija i ta nova-stara ndh je vestacka genocidna tvorevina.
O kakvoj Evropi govoris da li je to ista Evropa koja je hvatala ljude u Africi ko stoku i prodavala ih (buducim) Amerikancima, Evropa koja je pljackala gde je stigla i mogla.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:58:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.692 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.