jer za mene neko nije bolja osoba ako ga neinteresuje svoj fizicki izgled
Jedna je stvar kad te to interesuje, a drugo kad ti je to jedina preokupacija.
Citat
Pricam ti o celoj prici, koju niko ne zna, pa ni ti, zato ne osudjuj ono sto ne znas. Da znas, verovatno bi pojeo sam sebe od stida.
Ne verujem da bi sam sebe pojeo od stida, posto smatram da sam covek, i da jako retko gresim, ali da i ja imam na to pravo.
Citat
Gde u ovoj recenici pise da je to JEDAN OD razloga?!?! Ne izvlacim iz konteksta, samo odgovaram na ceo kirovov post
Nije on jedini o tome pisao, dakle izvlacis.
Citat
neko je vec pitao, mislim grinog, ajd i ja da pitam, u cemu se to popravio?
Kvalitetu postova, smislenosti postova, svrhovnosti postova. Kirov nikad nece biti Dell, ali mislim da su postovi danas daleko bolji od prethodnih. Ima jos mesta za napredak, ali i ovo je ok pocetak.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Inace to sam pitao 20ak devojaka iz srednje Turisticke skole i Srednje Ekonomske, samo jedna je dala odgovor koji me je zadovoljio kao coveka, a te devojke nisu bile neke droljetine, vec sasvim prosecne ucenice 4 godine, koliko je to % - rekao bih 95% Ok, nije relevantno slazem se, ali nije ni mnogo daleko do istine.]
Naravno da ne mislim da su "droljetine", djevojke koje nemaju svoje stavove, ili da imaju stavove koji su u prilogu bijele kuge, ne znam zasto si stekao takav utisak. U pravu si da se nerijetko takvi stavovi i zadrzavaju do nekih kasnih 20 -tih godina pa i duze,medjutim ohrabrujuca je cinjenica da veliki broj djevojaka sa takvim stavovima, a kojima se desi neplanirana trudnoca,postanu preko noci majke, i da citavo vrijeme su zastupale stavove za koje nisu znale da ce nestati bez traga. Ima jedan momenat u zivotu djevojke, a to je momenat kada spusti dijete na svoje grudi, i kada shvati da je sve drugo na ovome svijetu nebitno, bitan ja samo taj osmijeh i pogled za koji zivite.Ali malo veci problem nastaje, sa naravno manjim brojem djevojaka, koji taj trenutak"preskoce",i svoje dijete dozive kao "teret". ali nekima od njih se taj trenutak desi mozda nesto kasnije.Ali problem bijele kuge , s obzirom da natalitet opada od 70-tih godina pa na ovamo, lezi u odnosima selo-grad, i sve sto je vezano s tim.Ljudi su se preko noci se morali uklopiti u gradske sredine, pratiti tempo zivota u gradu, rasporediti, najcesce fabricke plate i zadovoljiti potrebe porodice na jednom visem nivou, nego sto je do tada bio zivot na selu, a sve se to moralo rjesiti veliko brzinom.Tako da je kompromisno rjesenje bilo, da se takve potrebe sa takvim primanjima mogu rasporediti na maksimalno dvoje djece, tako da je u tom kontekstu finansijski aspekt, bio presudan. Zamaraju li vas ovi moji postovi, ja se zaista trudim da pisem krace, ali ne ide.
Potpuno se slazem sa Selenom. Tacno je da je standard kod nas ocajan, da se nema novca, da mlade devojke gledaju svoje nezadovoljne roditelje i da ne zele da se provedu slicno njima. A jadni roditelji! Njima je mislim jos teze, jer su im deca zaglavljena u ovom blatu, jer nemaju nekog izbora, jer nemaju da im pruze kada im treba. Ali i momci se, kao i devojke, ponasaju isto, tako da je stvar egal. Devojke, doduse stvari sagledavaju dublje i intuitivnije od muskaraca i to je fakat. Grafit "ima li zivota pre smrti" bi se mogao ovde savrseno uklopiti, jer svi zelimo da osetimo nesto od tog zivota pre braka i obaveza koje nosi. Deca skracuju korak i oduzimaju dah i kada ih dobijes, zivis za njih, ne vise za sebe. Dakle, sveopsta (katastrofalna) situacija od 1990 pa naovamo se porazavajuce odrazila na nas natalitet - rat, besparica, depresija, ocaj, beznadje, nesigurnost, strah su odlikovale (i dalje u dobroj meri odlikuju) nasu svakodnevicu. Kako onda u situaciji kada se boris za golo prezivljavanje da zasnivas porodicu? Ne zelis da to dete raste u nemastini i sirotinji. Ne zelis da ga neki novi majmun Milosevic cimne u neki novi rat danas-sutra. Zelis da tvoje dete raste srecno i bezbrizno. Da moze da ima svoj stan za svoju novu porodicu i novca da ona pravilno raste i razvija se. Ovo je jako ozbiljna tema, koja ujeda za srce. I molim vas ne pljujte po njoj kojekakvim glupostima i musko-zenskim prepucavanjima.
Ne zamaraju, barem mene. Droljetine sam rekao jer u takvim skolama ima dobar postotak devojaka koje su upravo to, a idu u takve skole jer je to najlakse zavrsiti i jer iste privlace mnogo "sponzora", pa sam ove hteo da ogradim jer se sa takvima ni ne upoznajem a kamoli nesto vise.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Cinjenica je jedno zene nece da se muce oko dece ne sve ali prilican broj njih ne zele. Samo jure nekog bogatasa da zbrisu preko grane i ostave Srbiju i ne samo to nego samo zele da uzivaju ceo svoj zivot bez dece koja su za njih muka. Samo bih zeleo da ih pitam sta da njihove majke nisu htele decu?
Ne jurim bogatasa ali gledam da odem odavde, zelim dete tj zelim decu koju se iskreno nadam da cu i moci da imam, tako misle i sve moje prijeteljice, drugarice, pa i poznanice, kad bolje razmislim mislim da ne znam ni jednu koja misli kao sto je napisano, ali verujem da takve postoje, mada, diskutabilno je koja je strana vecina
jeste, jer to sto je on naveo nije jedan jedini primer smanjenja nataliteta, tako da je diskutabilno koja je strana veca tj manja i koliko taj problem ima uopste uticaja na celokupan natalitet
Jedna cinjenica, u zivotu moderne poslovne zene, nema mesta za muza i dete... a danas takodje veliki broj zena tezi tome.. Ima mnogo faktora, ali je jedna cinjenica tu trajna, polozaj muskarca se u poslednjih 50 godina skoro nimalo nije promenio, polozaj zene znacajno.