SF, ima istine u tome sto pricas za neke poslove. Mislim da gotovo ne postoje zene hirurzi (kod nas nema ni jedna), sto je pitanje prirode.
I to je jedino ogranicenje.
Pored toga, ovo je Balkan, ovde jos uvek vaze drugacija pravila. Ali je sve vise starijih devojaka bez dece, zbog karijera. I znam ih stvarno mnogo, izmedju 30-35, razvedene ili neudate.
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Sve to ide ka propasti dok nase zene gaje karijeru Albanke radjaju kao zecice i mi se smanjujemo a oni rastu i sire se do 2050. bice njihov balkan ako se nsto ne preduzme
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!