Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i bela kuga. Koliko dece planirate imati.  (Pročitano 22805 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat

Ima mnogo faktora, ali je jedna cinjenica tu trajna, polozaj muskarca se u poslednjih 50 godina skoro nimalo nije promenio, polozaj zene znacajno

Eh, do toga smo dosli Smiley
I na kraju, smo Vam MI krive sto je to tako Smiley Smile  
Zene su se samo trudile da stignu vas muskarce da budemo ravnopravne, kad smo vas stigle i prestigle ispalo je da smo mi, zene, krive za belu kugu, globalizaciju, tranziciju, i pitam se sta jos
A mi zene smo samo zelele da budemo muskarci  (ovo poslednje je skroz ironicno)
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da vi ste krive, jer muskarci su muskarci a zene zene, i ne treba medjusobno da se stizu.
Muskarac je zastitnik i hranitelj, a zena ta koja treba da pre svega bude dobra majka, a onda i sve ostalo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Ko je kriv... pisace istoricari kada jednom budu pisali: " Bio jednom jedan narod na brtovitom balkanu.... Daj te da se razmozavamo!

Krivi toranj u Pizi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Na premali postotak ljudi ovako uticemo da bi to nesto znacajno promenilo, jeste da se i najveci put zapocinje jednim korakom, ali... tesko.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
Muskarac je zastitnik i hranitelj

Citat
polozaj muskarca se u poslednjih 50 godina skoro nimalo nije promenio

I sad ovde dodje do jedne parodije
Zene zele napredak, boljitak, da imaju vise, da imaju bolje, i streme ka tome jer vi muskarci sedite i nista ne preduzimate 50 godina i posle svega dodjete i nas popljujete jer SAMO zelimo vise, strasnoooo
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vidis, ti sad mozes da pricas prazne price do sutra ali ti danas ne bi imala leba da jedes ni gde da zivis da je tvoj otac sedeo i uz pivo gledao tv ceo svoj zivot, niti bi on imao da je njegov otac, niti bi njegov otac imao da njegov otac nije radio.
zene zele da budu bolje?
nek budu bolje zene, majke, supruge.
polako pocinjes da me podsecas na clanice labrisa koje smatraju da zene treba da budu podjednako zastupljene u svim profesijama.
jel hoces da budemo jednaki?
e pa onda cero na sunce 12 sati dnevno zidaj kuci, ili 15 sati dnevno u kanal popravljaj auspuhe, pa se onda buni.
jednotavno postoje muski i zenski poslovi, i ne treba ih mesati!
ako hocete da budete bolje, budite za pocetak bolje majke, pa nece ovoliko idiota setati ulicama. ne mislim da su majke jedine za to krive, mada se moze i tako gledati.
jer:
1. one najvise vremena sa detetom provode.
2. deca su sa njima najotvorenija
3. one biraju sa kime ce ziveti i dete imati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
i jos jednom ti kazem, ne izvlaci iz konteksta, ako diskutujemo, diskutujmo cinjenicama a ne metodama zute stampe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Ja necu da budem jednaka sa tobom  Nikad to nisam ni zelela, i ja ne patim od toga da budem uspesnija od muza, zelim biti uspesna zbog mene, ne zato da bi bila bolja od njega. Svoje kucne obaveze nikad nisam zanemarivala, ma koliko posla da sam imala ili obaveza, dece zelim da imam sto vise, i kao i sad a tako i u trudnoci uopste necu biti opterecena svojim izgledom u smislu da cu kukati ako se ugojim 100grama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A zasto se onda raspravljas, ako se u stvari ovo sve ne odnosi na tebe?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Ne raspravljam se, samo iznosim licno misljenje, mislila sam da je to dozvoljeno, ja se svima izvinjavam sto mislim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.