Ima mnogo faktora, ali je jedna cinjenica tu trajna, polozaj muskarca se u poslednjih 50 godina skoro nimalo nije promenio, polozaj zene znacajno
Eh, do toga smo dosli I na kraju, smo Vam MI krive sto je to tako Zene su se samo trudile da stignu vas muskarce da budemo ravnopravne, kad smo vas stigle i prestigle ispalo je da smo mi, zene, krive za belu kugu, globalizaciju, tranziciju, i pitam se sta jos A mi zene smo samo zelele da budemo muskarci (ovo poslednje je skroz ironicno)
Da vi ste krive, jer muskarci su muskarci a zene zene, i ne treba medjusobno da se stizu. Muskarac je zastitnik i hranitelj, a zena ta koja treba da pre svega bude dobra majka, a onda i sve ostalo.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
polozaj muskarca se u poslednjih 50 godina skoro nimalo nije promenio
I sad ovde dodje do jedne parodije Zene zele napredak, boljitak, da imaju vise, da imaju bolje, i streme ka tome jer vi muskarci sedite i nista ne preduzimate 50 godina i posle svega dodjete i nas popljujete jer SAMO zelimo vise, strasnoooo
Vidis, ti sad mozes da pricas prazne price do sutra ali ti danas ne bi imala leba da jedes ni gde da zivis da je tvoj otac sedeo i uz pivo gledao tv ceo svoj zivot, niti bi on imao da je njegov otac, niti bi njegov otac imao da njegov otac nije radio. zene zele da budu bolje? nek budu bolje zene, majke, supruge. polako pocinjes da me podsecas na clanice labrisa koje smatraju da zene treba da budu podjednako zastupljene u svim profesijama. jel hoces da budemo jednaki? e pa onda cero na sunce 12 sati dnevno zidaj kuci, ili 15 sati dnevno u kanal popravljaj auspuhe, pa se onda buni. jednotavno postoje muski i zenski poslovi, i ne treba ih mesati! ako hocete da budete bolje, budite za pocetak bolje majke, pa nece ovoliko idiota setati ulicama. ne mislim da su majke jedine za to krive, mada se moze i tako gledati. jer: 1. one najvise vremena sa detetom provode. 2. deca su sa njima najotvorenija 3. one biraju sa kime ce ziveti i dete imati.
Ja necu da budem jednaka sa tobom Nikad to nisam ni zelela, i ja ne patim od toga da budem uspesnija od muza, zelim biti uspesna zbog mene, ne zato da bi bila bolja od njega. Svoje kucne obaveze nikad nisam zanemarivala, ma koliko posla da sam imala ili obaveza, dece zelim da imam sto vise, i kao i sad a tako i u trudnoci uopste necu biti opterecena svojim izgledom u smislu da cu kukati ako se ugojim 100grama