Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Optužnica protiv Ražnatovićeve  (Pročitano 53160 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Zar ne mislis da si malo smorio sa tim solarijumom? Treca tvoja poruka i opet o solarijumu?

Dobro, shvatili smo, aman.

Treba hapsiti one koji omogucavaju ovakve nagodbe. Svaki iole pametni muljator ce platiti neku kaznicu da ne bi lezao u prdekani. Treba da se zapitamo ko joj je to omogucio i da li je to zakonska odluka.

« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 12:12:36 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Tužilaštvo: Optužni predlog ostaje

Beograd -- Tužilaštvo ostaje pri optužnom predlogu protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta zbog nasilničkog ponašanja, bez obzira na najavu povlačenja privatne tužbe.

U tužilaštvu ističu da je optužni akt, u ovom slučaju optužni predlog, ovlašćen da povuče samo nadležni tužilac.

Prvo osnovno tužilaštvo ostaje pri optužnom predlogu protiv Svetlane Ražnatović i Predraga Ocokoljića zbog nasilničkog ponašanja, bez obzira na najavu direktora FK "Mladi proleter" Aleksandra Olarevića da će u ponedeljak povući krivičnu prijavu.

Povlačenje krivične prijave nema uticaja na pokrenuti krivični postupak jer se za to krivično delo goni po službenoj dužnosti, od strane ovlašćenog tužioca, napomenuli su u tužilaštvu.

Takođe podsećaju da se Olarević u istražnom postupku, kod istražnog sudije pridružio krivičnom gonjenju i da njegova odluka o povlačenju krivične prijave nema nikakav uticaj na odluku tužioca da podigne optužni predlog.

Optužni predlog podignut je 20. aprila, a sud je nedelju dana kasnije zakazao početak suđenja Ražnatovićevoj i Ocokoljiću za 19. jul.

Olarević je krivičnu prijavu protiv njih podneo u oktobru 2007. jer ga je pevačica psovala, a njen zet, bivši fudbaler, udario pesnicom u glavu.

Do svađe je, kako pišu mediji, došlo zbog rasprave oko vlasništva nad klubom mladi proleter i sportskim centrom "Inge" na Zvezdari koji je "Obilić" na čijem je čelu bila Ražnatovićeva, a njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, glavni finansijer, godinama koristio da treninge i utakmice mlađih kategorija fudbalera.

Viši sud u Beogradu usvojio je 9. maja sporazum o priznanju krivice koji su Ražnatovićeva i njena sestra Lidija Ocokoljić zaključile sa Višim tužilastvom u vezi nezakonitim prisvajanjem dela transfera od fudbslera FK “Obilić” i uskoro ih očekuje odsluženje kazne od po osam, odnosno šest meseci kućnog pritvora.

"Imali su je, a sada mene žele da iskoriste"

Direktor FK "Mladi proleter" Aleksandar Olarević je za "Novosti" rekao da je bio iznenađen kad je čuo da je Prvo osnovno tužilaštvo na osnovu njegove prijave podiglo optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja.

"Ne želim da budem ničiji pion, ne želim da je država preko mojih leđa otera u zatvor", rekao je Olarević.

Prema njegovim rečima, ta krivična prijava je u fioci stajala četiri godine i sada, kad je Svetlana Ražnatović sklopila sporazum sa tužilaštvom, neko ju je izvukao iz naftalina.

"Ovaj postupak sigurno nekome odgovara, da se opere posle svega što se dogodilo. Mogli su da je osude da su hteli, imali su sve crno na belo, imali su je na dlanu. Ne želim više time da se bavim, to me ne zanima. Zanimaju me moja porodica i obaveze koje imam", rekao je Olarević.

On je rekao da je sam doneo ovakvu odluku i da ga "niko nije zvao, niti pretio".

Izvor : Večernje Novosti
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zar ne mislis da si malo smorio sa tim solarijumom? Treca tvoja poruka i opet o solarijumu?

Dobro, shvatili smo, aman.

Treba hapsiti one koji omogucavaju ovakve nagodbe. Svaki iole pametni muljator ce platiti neku kaznicu da ne bi lezao u prdekani. Treba da se zapitamo ko joj je to omogucio i da li je to zakonska odluka.

Ajde ako sam smorio izvinjavam se zbog toga, samo sam ekstremno revoltiran sto su u ovoj zemlji svi moguci muljatori, lopovi, krimosi i prevaranti povezani sa svim mogucim politicarima ko creva i sto nema sanse da se tome stane na put. Politika, biznis, kriminal i estrada su 4 povezane kategorije u kojima se skupio najgori olos i sljam koji je ova jadna Srbija iznedrila. Medjusobno su povezani i svi mardisu lovu mimo reda i zakona, jedni drugima cuvaju ledja i zasticeni su vise nego beli medvedi. Cine ukupno ni 3% populacije Srbije, a u njihovim rukama je bar 90% nacionalnog bogatstva. Do pre 20 godina nije imao pas za sta da ih ujede, a sada avioni kamioni...

Pre nekih 8 godina sam cuo poucnu pricu iz prve ruke od coveka koji je bio u pregovarackom timu: povodom privatizacije jednog naseg velikog preduzeca dosao industrijalac iz Nemacke da pregovara sa jednim nasim tajkunom da zajednicki otkupe firmu. Nas tajkun krenuo da se razmece svojim bogatsvom, da pokazuje Nemcu sta sve ima, misleci da ce ga tako impresionirati i privoleti na zajednicko ulaganje. Nemac sve lepo pogledao pa ga je upitao koliko generacija je njegova familija sticala toliko bogatstvo. Ovaj moron se odmah pohvalio kako nista nije nasledio, sve je to on stekao sam sa svojih 10 prstiju za manje od 15 godina (toliko je sposoban). I Nemac odmah odustane od bilo kakve pomisli da zajednicki ulaze sa njim. Naravno u pravnoj drzavi veliko bogatsvo se stice posteno, i postepeno visedeceniskim radom i trudom, zapravo visegenrecijskim trudom da se posluje sto bolje i efikasnije. Ovde likovi koji su pre 20 godina bili niko i nista danas plivaju u bogatstvu. Ako neko toliko puno stekne za tako kratko vreme to je za Nemca bio jasan znak da je to steceno nelegalno i na muljazu i covek nije zeleo da ulazi u partnerstvo sa takvim likom. Suprotno tome nasi biznismeni, politicari i estradni smradovi se utrkuju ko ce se sa takvim vise slizati i sprijateljiti.

A sto se tice pitanja ko je Ceci omogucio da bude nedodirljiva, pa vise je pitanje ko nije. Ceca je dobra sa liderima manje vise vecine partija, sto na vlasti sto u opoziciji. Prakticno jedino bi DS zeleo da je vidi iza resetaka, to bi im pred izbore bio da kazemo neki plus u ocima vecine gradjanstva, ali kao sto vidimo nista od toga. Smradusa ce iz svega izaci jaca nego ikada.

Vidim da je buki stavio kometar dok sam ja kucao moj:

Tužilaštvo: Optužni predlog ostaje

Beograd -- Tužilaštvo ostaje pri optužnom predlogu protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta zbog nasilničkog ponašanja, bez obzira na najavu povlačenja privatne tužbe.

U tužilaštvu ističu da je optužni akt, u ovom slučaju optužni predlog, ovlašćen da povuče samo nadležni tužilac.

...

"Ovaj postupak sigurno nekome odgovara, da se opere posle svega što se dogodilo. Mogli su da je osude da su hteli, imali su sve crno na belo, imali su je na dlanu. Ne želim više time da se bavim, to me ne zanima. Zanimaju me moja porodica i obaveze koje imam", rekao je Olarević.

On je rekao da je sam doneo ovakvu odluku i da ga "niko nije zvao, niti pretio".

Izvor : Večernje Novosti

To sam i ja pomislio da tuzilastvo treba da vodi postupak po sluzbenoj duznosti bez obzira na Olarevica, ali cemu to kad im u toj prici jedino njegovo svedocenje nesto znaci. Ako on odbije da svedoci protiv Cece (mada mu niko nije pretio), tuzilastvo moze da joj pljune pod prozor da se okliznu svaleri kad joj budu dolazili u goste, tokom 8 meseci kucnog pritvora.

Edit

Skandal

Ko joj pije krv: Ceca Ražnatović besna zbog nove optužnice!

Objavljeno May 14th, 2011

Svetlana Ceca Ražnatović (37) razmišlja da raskine nagodbu koju je u ponedeljak sklopila sa tužilaštvom zbog novog krivičnog postupka, koji je protiv nje pokrenut zbog nasilničkog ponašanja, saznaje „Alo!“. Ražnatovićeva se oseća prevarenom jer je nova optužnica protiv nje pripremana u najvećoj tajnosti, u vreme dok je sa tužilaštvom pregovarala o nagodbi.
Protiv Ražnatovićeve i njenog zeta Predraga Ocokoljića (34), podignuta je optužnica zbog sumnje da su 18. juna 2007. pretili direktoru Mladog proletera Aleksandru Olareviću. Za ovo krivično delo Ceci preti od šest meseci do pet godina zatvora.

- Ceca je besna jer joj je rađeno iza leđa, pa ozbiljno razmatra mogućnost da poništi nagodbu. Smatra da je dovedena u zabludu jer joj nije rečeno da se vodi još neki postupak protiv nje, a njen osnovni motiv za potpisivanje nagodbe je bio da se godinama ne povlači po sudu. Ona je iznenađena što se neki arhivirani predmet izvukao iz naftalina, a da joj to nije rečeno dok je pregovarala sa tužilaštvom - kaže za „Alo!“ izvor blizak pevačici. On navodi da novo suđenje, zakazano za 19. jul dovodi u pitanje celu nagodbu.

- Ceca će da odluči hoće li da poništi sporazum. Sada je spremna i da se godinama sudi jer smatra da bi dobila proces. U novom postupku njeno priznanje krivice ne bi bilo uzeto u obzir – navodi prijatelj Ražnatovićeve i dodaje da je njenim advokatima u tužilaštvu rečeno da su pogrešili što joj nisu rekli da nema drugih postupaka protiv nje.

Prema navodima nove optužnice, pevačica i njen zet su se sukobili sa Olarevićem, zbog vlasništva nad klubom, tvrdeći da je on vlasništvo FK Obilić. Prilikom incidenta u prostorijama Mladog proletera, Ražnatovićeva je, ako se navodi, izvređala Olarevića, rekavši mu: „P… jedna, kradeš klub od moje siročadi, da je Arkana, ti sigurno ne bi tako radio“.

- Ti ne znaš ko stoji iza mene, koji ljudi i koje institucije – zapretila je, kako se navodi u optužnici, Ražnatovićeva direktoru Mladog proletera. Ocokoljić je, kako se navodi, nakon toga Olarevića udario pesnicom u desnu stranu lica i naneo mu laku povredu.

Kako “Alo” saznaje, Svetlana Ražnatović je u istrazi negirala sve optužbe.

- Ceca je tvrdila da je bilo obrnuto, zbog čega je policiji prijavila Olarevića. Sud je tada doneo privremenu meru, po kojoj Ceca ima pravo da koristi prostorije Mladog proletera i ona je još na snazi – kaže naš sagovornik.

Naš sagovornik otkriva da se Ceca ne bi nagodila sa tužilaštvom da je znala za novi postupak.

- Ne bi nikako pristala. Ionako je platila za nešto što nije kriva. Najpre su joj tražili dva i po miliona evra i nudili 15 meseci zatvora, a na kraju su pristali na milion i po i rekli da su joj uzeli tri puta veću sumu. Posle svega joj piju krv sa novom optužnicom – kaže blizak prijatelj folk pevačice.

Izvor: Alo
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 14:58:57 od Shape-Shifter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
batice nisam znao da slusas cecu Smile
nego jesi siguran da ona nije kriminalac moji izvori a i dile je objasnio govore o tome da je duboko involvirana u kriminal
Готово да не слушам ни домаћу музику, па можеш онда мислити у којој мери слушам народњаке, а онда тек замисли колико слушам новокомпоновани фолк.
Међутим у којој мери је Цеца боља од осталих најбоље ћеш доживети на некој сељачкој свадби. Ређају се свадбарске песме, ни једну једину не знам, чак и највеће хитове и онда неко наручи Цецу или Џеја и избедачи присутну руралну публику, а ја тек тада чујем нешто познато и добро у поређењу са тим смећем.

Ја нисам спорио да је она била увучена у криминал, већ сам написао да је у једном периоду била део неке криминалне активности.
Док Мишковић је био, остао и даље јавно најављује своје даље криминалне послове и ником ништа. Ево ја бих први подржао да се иста казна примени и када је он у питању ... дакле да му држава узме пола, а он да се трајно повуче из ''бизниса''.
Пази и то је боље од овога што имамо данас и од будућности у којој ће тајкуни и остали мафијаши бити апсолутно недодирљиви.

И лепо је имати једну звезду која није у добрим односима са усташама и балијама (а они је слушају) и која неће потписивати антисрпске петиције као Бајага или као Сергеј подржавати злочинце.
И још је са југа Србије  Smile ле ле ле леее  ето још један плус што се мене тиче.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
u pravu si batice ceca krade ubija i preti,al patriotski juznjacki Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 18:57:26 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Gljivice, ...

Citat
Koliko ima istine u tome da su neki moćni političari, a tu se pominjete i vi, zaslužni što će Ceca, umesto u zatvoru, narednih osam meseci provesti s narukvicom u kućnom pritvoru?

- Nisam je štitio! Ona je hapšena u vreme vlasti DOS-a. I nije Ceca meni pevala, već Vojislavu Koštunici. Njega je hvalila, a ne mene. SPS nikada nije imao veze s njom, a to što smo mi prijatelji, ne znači da ona ima bilo kakve privilegije.

Hoćete li i dalje da se viđate s njom, da odlazite kod nje na rođendane i slave kao ranije?
 - Ne znam kako će da slavi rođendan u ovim uslovima, ali sigurno da mi ova pozicija ne dozvoljava baš tako lako da se viđam s nekima. Ne odričem se prijatelja, ali otkad sam postao ministar, sve se gleda dvostrukim očima. Ona je i dalje moj prijatelj, ali neću da otežavam položaj ni sebi, ni njoj. Dakle, neću više ići kod nje!

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jao srce malo "nevino i naivno" je izigrano. Uf sto bi voleo da ponisti nagodbu, pa da je osude na tvorza i plenidbu imovine, ali nece nista od toga da bude.

Alo

Pevačica Svetlana Ražnatović do kraja nedelje odlučuje o poništenju nagodbe

Ceca: Izigrana sam!

Nedelja - 15.05.2011
Svetlana Ceca Ražnatović (37) će do kraja nedelje odlučiti hoće li raskinuti nagodbu koju je u ponedeljak sklopila sa tužilaštvom, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih pevačici. Ražnatovićeva razmišlja da poništi nagodbu jer je tužilaštvo protiv nje pokrenulo postupak zbog nasilničkog ponašanja, a da joj to nije saopšteno tokom pregovora.

Kako je „Alo!“ juče objavio, Ražnatovićeva je revoltirana zbog nove optužnice koja je protiv nje i njenog zeta, fudbalera Predraga Ocokoljića (34), podignuta 20. aprila zbog sumnje da su 18. juna 2007. pretili direktoru Mladog proletera Aleksandru Olareviću.
- Ceca je pre nekoliko dana dobila rešenje o prihvatanju sporazuma o priznanju krivice, na koje ima pravo da uloži žalbu do kraja nedelje. Kao razlog za žalbu može navesti da je dovedena u zabludu jer joj u jeku najvećih pregovora u tužilaštvu nije rečeno da paralelno spremaju novu optužnicu protiv nje. Ona je nagodbu potpisala samo iz jednog razloga - da ne vidi više sud. Tada je rekla: „Muka mi je od svega! Odgovaraću za to, samo više stavite tačku na sve!“ Međutim, tužilaštvo je čekalo da ona potpiše nagodbu, a onda joj je napakovalo novu optužnicu - kaže za „Alo!“ prijatelj pevačice.
On kaže da su se u tužilaštvu pravdali da ih je Ceca sa svojim advokatima pogrešno razumela.

- Sada se u tužilaštvu vade da su obustavili postupak protiv drugih osoba u vezi s tim slučajem, ali ne i protiv Cece i njenog zeta. Neko se setio da izvuče predmet arhiviran pre četiri godine jer je popularno Ceci piti krv. Ona kaže da nema ni političku, ni fizičku zaštitu i da ispašta jer je Arkanova udovica. Oseća se izigranom i prevarenom jer joj je rađeno iza leđa. Osim toga, tužilaštvo je nju zvalo da pregovaraju o nagodbi, a ne ona njih, pa je trebalo da budu korektni. Zbog tog propusta neko u tužilaštvu treba da odgovara. Prema mom mišljenju, nije ni trebalo da sklapa nagodbu, već da ide na suđenje pošto bi sigurno dobila proces. Ali njoj je bilo svega preko glave i htela je da se sve što pre okonča. Priznala je krivicu i mora da plati milion i po evra za nešto što nije uradila - priča njen prijatelj.
On naglašava da Ražnatovićevoj ne znači ništa što je Aleksandar Olarević najavio da će sutra povući krivičnu prijavu protiv nje i njenog zeta, pošto će pevačica ipak morati da se pojavi na sudu 19. jula.
Kako se navodi u optužnici, pevačica i njen zet su se sukobili sa Olarevićem zbog vlasništva nad klubom, tvrdeći da on pripada FK Obilić. Prema navodima optužnice, Ražnatovićeva je u prostorijama Mladog proletera na Zvezdari Olareviću rekla: „Pi*ko jedna, kradeš klub od moje siročadi! Da je Arkan živ, ti sigurno ne bi tako radio“, a potom mu zapretila nekim moćnim ljudima.
- Ti ne znaš ko stoji iza mene, koji ljudi i koje institucije - rekla je, kako se navodi u optužnici, Ražnatovićeva direktoru Mladog proletera, kojeg je Ocokoljić udario pesnicom u desnu stranu lica i naneo mu laku povredu.
Za ovo krivično delo nasilničnog ponašanja Ceci i njenom zetu preti kazna od šest meseci do pet godina zatvora.
Viši sud u Beogradu usvojio je 9. maja sporazum o priznanju krivice koji su Ražnatovićeva i njena sestra Lidija Ocokoljić zaključile sa Višim tužilaštvom u vezi s nezakonitim prisvajanjem dela transfera od fudbalera FK Obilić. Prema tom dogovoru, Ceci sleduje osam, a njenoj sestri šest meseci kućnog pritvora.

Odustaje od optužbi

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu kažu da ostaju pri optužnom predlogu protiv Ražnatovićeve i njenog zeta Predraga Ocokoljića, bez obzira na najavu direktora FK Mladi proleter da će u povući krivičnu prijavu protiv njih. U tužilaštvu ističu da optužni akt može da povuče samo nadležni tužilac.
- Povlačenje krivične prijave nema uticaja na pokrenuti krivični postupak jer se za to krivično delo goni po službenoj dužnosti, od strane ovlašćenog tužioca - napomenuli su u tužilaštvu. U tužilaštvu su podsetili da se Olarević u istražnom postupku pridružio krivičnom gonjenju i da njegova odluka o povlačenju krivične prijave nema nikakav uticaj na odluku tužioca da podigne optužni predlog. Inače, protiv Olarevića je policija ranije podnela prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira, ali je ona povučena.

JASNA DIKLIĆ, sestra Željka Ražnatovića Arkana:

„Nije dostojna ugleda u javnosti“

Jasna Diklić, sestra Željka Ražnatovića Arkana, nije želela da komentariše nagodbu između Cece i tužilaštva.
- Ne želim ništa da komentarišem zbog Željkove dece. Sa Cecom se samo viđam na godišnjicu Arkanove smrti. Samo ću reći da ona nije dostojna ugleda u javnosti koji joj se pridaje, za razliku od mog brata - izjavila je Diklićeva za „Alo!“.
O sporu zbog vile na Dedinju u ulici Ljutice Bogdana 3 koji je Arkanova prva žena Natalija Martinović ( 53) vodila posle njegove smrti sa Cecom Diklićeva kaže da je okončan u korist pevačice.
- Deca iz drugih Arkanovih brakova nisu dobila ni žutu banku. Četvoro dece koje ima sa Natalijom završilo je fakultete u Americi. Vredno su učili i radili. Jedan sin je ekonomista, drugi je završio političke nauke, a ćerke su takođe diplomirale na poznatim univerzitetima. Nije tačno da su dvojica Arkanovih sinova radili u kockarnicama, već su radili kao kelneri, mesari i razne druge poslove - rekla je Arkanova sestra za naš list.

Vic o kućnom pritvoru

Otkako je Ražnatovićevoj u ponedeljak Viši sud odredio kaznu kućnog pritvora, ubrzo se u javnosti pojavio vic na njen račun:
„Zvoni Ceci mobilni, a ona kaže: Zovi me na fiksni, kod kuće sam!“

D. Ćuruvija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ceca - kriminalni mastermajnd, svemoćni zločinac od koga i Džoker zazire... Drž'te lopova!!!

Da se razumemo: nit Cecu gotivim, nit je slušam. Da ima zašta da je hapse - ima. Da je neki bitan faktor u ovoj zemlji - nije. Ali je super za zamlaćivanje naroda i popunjavanje novina Smile Sigurno nije organizovala sve kriminalne radnje i mlatila milione, više je bila sporedan faktor, uzgredni učesnik. Uostalom, Ceca sutra može da skupi na koncertu 100000 ljudi i zaradi pola one svoje kućerde, možda je u životu zaradila bar deo onoga što je imala. Može li Čeda Jovanović npr. na sličan način da zaradi barem 1% svoje imovine? Može li iko od naših "bizmismena"? Ajde bre, nemoj da se zajebavamo... kakva Ceca, kakvi bakrači...
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sve si u pravu, i da Ceca nije najveci lopov, i da moze da zaradi puno para od pevanja dokle god ima budala koji je slusaju, i da mnogi politicari i biznismeni kradu vise od nje i da Ceda moze samo da ukrade, a nikako drugacije ne moze da zaradi, sve si stvarno u pravu. I sta je onda po tebi zakljucak, zato sto drugi kradu vise, ajde da lepo aboliraju Cecu? Po meni svi bi trebali u tvorza, a ako vec ne mogu svi, onda bar da ode sto vise onih koje mogu da stave u tvorza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Sve si u pravu, i da Ceca nije najveci lopov, i da moze da zaradi puno para od pevanja dokle god ima budala koji je slusaju, i da mnogi politicari i biznismeni kradu vise od nje i da Ceda moze samo da ukrade, a nikako drugacije ne moze da zaradi, sve si stvarno u pravu. I sta je onda po tebi zakljucak, zato sto drugi kradu vise, ajde da lepo aboliraju Cecu? Po meni svi bi trebali u tvorza, a ako vec ne mogu svi, onda bar da ode sto vise onih koje mogu da stave u tvorza.

Ne, ali selektivna pravda je mnogo gora stvar od potpune nepravde. Ne može to - e ovog mogu da strpam u zatvor, njega ću pod ključ, e ovog ne mogu, neka ga. To nije pravda, nije rešenje. 30 godina se ovde tako stvari rade, zato i jesmo stigli dovde, da nam je jedna pevaljka glavna zanimacija i tema u novinama Smile

Misliš li da će neka pravda biti zadovoljena ako Ceca robija? Hoće li to poslati neku poruku, hoće li imati neko naravoučenije? Neka robija, ali za one stvari za koje je kriva, a ne za one koje je tužilaštvo tamo nalupalo - Ceca prodavala fudbalere, Ceca pretila nekome, itd...  Smile  Smile Izem ti takvo sudstvo Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.