Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Optužnica protiv Ražnatovićeve  (Pročitano 53177 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Сезе брате свака част. Ценим човека који држи до принципа.

+1
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Сезе брате свака част. Ценим човека који држи до принципа.

+1

Pridruzujem se +1, i ja cenim principijelne ljude. Sada kada sam procitao ovo sto je sez napisao o ceni zatvroskog dana setio sam se sta se meni desilo pre nesto vise od 10 godina. Iznerviran sto sam se uklucio sa sporedne u glavnu saobracajnicu isred njega, neki kreten je krenou da mi odpozadi ablenduje ko nekrsten i takodje je legao na sirenu. Ja onda usporim i pustim ga da me prestigne sa desne strane, a on se prestroji ispred mene i naglo zakoci. Posto je ulica bila potpuno prazna, semafor jedno 300 metara ispred nas i nema ni jednih kola do semafora, ja nisam ocekivao da ce budala to da uradi, kocio sam i ja, ali se ipak ukucam u njega. Ne jako tek dovoljno da mu iskrivim zadnji branik, a meni se razbiju stakla na farovima. Dodju policajci i daju nam da duvamo, i meni alkometar pokaze 0,00 pa se policajac pola sata cudio kako to bas nimalo alkohola, a ovom drugom pokaze nesto ne secam se tacno koliko ali u svakom slucaju da je pijan ko letva. Napisemo mi izjave i oni mene puste, a njega zadrze da mu proveravju broj motora i sasije i slicno. To su meni rekli a u stvari kad sam ja otisao oni se lepo dogovre, ovaj im plati kintu i kad mene pozovu kod sudije za prekrsaje ispadne da u zapisniku policije stoji da smo i on i ja bili trezni, a on je u svom izvestaju napisao da je on lepo ukocio pred semaforem i da sam ga ja iz cista mira puko od pozadi. Ja ispricam sudkinji kako je bilo i da je on bio pijan i da je on naglo ukocio ispred mene na 300 metara pre semafora. Kazem znam da je uvek po zakonu kriv onaj ko udari od pozadi, ali da nisam mogao da ocekujem da se neko prestroji ispred mene i daleko od semafora na potpuno praznoj ulici naglo ukoci. Objasnim da je on to urdio da bi se fizicki obracunao sa mnom, ali je odustao kada je procenio da sam jaci i da sam ja pozvao policiju i sve kako je bilo. Sudkinja izdiktira u zapisnik moju izjavu, da mi je da je procitam i ja procitam i potpisem. Posle mesec dana meni stigne presuda u kojoj pise da sam ja na rocistu priznao da sam iz cistog mira puko od pozadi coveka koji je normalno stao na semaforu, i da treba da platim ne secam se koliko dal je bilo 5000 ili 10.000din. Ja nesto bio bolestan nisam mogoa da se drkam, ali ispricam celu pricu drugarici koja je advokat i kazem da sam najvise popizdeo sto je sudkinja napisala u presudi laz da sam ja priznao navode iz optuznice. Ode moja drugarica u sud i podnese zalbu, napise da ja na rocistu nisam nista priznao nego sam negirao sve navode optuznice, oni naravno nemaju moju potpisanu izjavu koja bi se slagala sa presudom i nikada me vise nisu zvali, nisam platio kaznu, nisam isao u buvaru. Ali da nisam imao drugaricu advokata morao bih kao sez da odgovaram za nesto za sta realno nisam bio kriv.

E sad tema da ne bude off, izvor: Kurir

EKSKLUZIVNO: CECA SEBI PIŠE PESMU

Sreda, 20. April, 2011.| Autor: Ekipa Starsa

Svetlana Ražnatović će najverovatnije na novom albumu snimiti i autobiografsku numeru “Sivo srce”

Sudbina u stihovima.
Srpska folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović piše autobiografsku pesmu, koja će se najverovatnije naći na njenom novom albumu, saznaje ekskluzivno Kurir. Radni naziv numere je “Sivo srce”, a kroz strofe će ispričati šta s porodicom prolazi otkako je protiv nje više tužilaštvo podiglo optužnicu.

- I ranije je razmišljala o autobiografskim pesmama, ali bi se uvek iznova pronalazila u stihovima koje za nju napiše Marina Tucaković - navodi naš sagovornik i dodaje:
- Nedavno se ponovo latila pisanja i vrlo je moguće da će ovog puta i otpevati ono što napiše. Čeka se taj 9. maj i od tog datuma mnogo zavisi, pa i izlazak novog albuma.
Ceca će uskoro početi s radom u studiju, koji će biti improvizovan u njenoj kući nadomak Marakane, o čemu je Kurir prvi pisao.

Sivo srce

“Od neba tražim spas, duša urliče,
Srce sivo od okova, nadam se, konačno sviće...”

*Strofa iz radne verzije Cecine autobiografske pesme

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Najgotivniji mi je komentar nekoga ko se potpisao kao: ludi Sremac:

"refren:
Dosla sam iz Zitoradju,
robijam zbog tesku kradju......
"
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Viši sud u Beogradu usvojio je danas sporazum o priznanju krivice između folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, njene sestre Lidije Veličković Ocokoljić i Višeg tužilaštva u Beogradu.

Prema tom sporazumu, Ražnatovićeva je priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera 10 fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove i bez dozvole držala 11 pištolja, u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne.

Pošto rešenje o nagodbi sestara i Tužilaštva postane pravosnažno, sud će im izreći presudu, a one će novčanu kaznu plaćati na tri rate.

Lidija Veličković Ocokoljić nagodila se sa tužilaštvom da prizna da je pomagala sestri u malverazacijma sa transferom fudbalera, u zamenu za šest meseci kućnog zatvora.

Punomoćnik oštećenog FK "Obilić" Milan Zindović istakao je da taj klub ne ističe oštetni zahtev niti se pridružuje krivičnom gonjenju Ražnatovićeve i njene sestre.

Prema rečima Zindovića, sve iznose koji su Ražnatovićevoj stavljeni na teret od transfera fudbalera ona je uplatila na račun "Obilića" i za to postoji dokumentacija.
FK "Obilić" ipak ima pravo da kao oštećeni uloži žalbu na rešenje sporazuma u roku od osam dana, a ukoliko to ne učini rešenje će postati pravosnažno i sud će zakazati izricanje presude u skladu sa nagodbom.

Pošto je sud usvojio nagodbu Ražnatovićevoj i njenoj sestri neće biti suđeno, već će im biti izrečena presuda sa kaznama u skladu s nagodbom sa Tužilaštvom.

Posle zaključenja sporazuma, portparol Tužilaštva Tomo Zorić je objasnio da će naplatom kazne od milion i po evra od Ražnatovićeve država zaraditi tri puta više od iznosa za koji je bila oštećena, kroz neki oblik utaje poreza.
On je tada ukazao da se optužbe da je sa saradnicima protivpravno prisvojila oko četiri miliona nemačkih maraka i više od tri miliona dolara odnose na oštećenje "Obilića", koji ukoliko želi može da povede parnični postupak protiv Ražnatovićeve za naknadu štete. Klub se, međutim, javno izjasnio da to neće učiniti.

Ukoliko Ražnatovićeva i njena sestra budu osuđene na kućni zatvor, one će morati da u toku izdržavanja kazne nose elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će Uprava za izvršenje krivičnih sankcija pratiti njihovo kretanje.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Strasno, trebalo je da ih posalju zatvor.

Sada ce i Saric i Cigan da traze da plate kucni pritvor, a njihovim stopama ce krenuti i ostalih 90% kriminalaca koji imaju para da sebi plate kucne pritvore.

Eeeee Srbijoooo......
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Шта би ми обични грађани имали од тога ако би Цеца робијала ? Па није она тајкун, политичар или мафијаш, кога треба спречити у даљим криминалним активностима.
Зашто би ми порески обвезници требало да плаћамо још једног робијаша, кад је паметније да такве преступнике одеремо.

Зашто Србија ћути и не призна да постоје много већи криминалци који нису у једном периоду прекршили закон, већ то раде дуги низ година и дан данас уз благослов ЕУ и режима у БГ.

Риба се чисти од главе.

cena je od 35-50 evra za jedan dan u zatvoru,zato te sudija moli da za ove prekrsajne kazne platis makar i na rate,cak i kad te privedu a postoji odluka da ides u tvorza opet postoji mogucnost da platis,jednostavno drzavi se ni najmanje ne isplati nijedan zatvorenik a kamoli ovi prekrsajci,tolika je guzva u zatvorima da se ceka red kad ces da odlezis,zamislimo sad kad niko nebi hteo da plati kaznu i svi hoce u zatvor cekalo bi se tamo do 2050.
Сез причај нам како си проводио дане тамо, што си тако шкрт на речима.
 Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
batice nisam znao da slusas cecu :mrgreen:nista nismo radili sah smo igrali,pa kroz prolaznu sobu se muvas 2-3 dana,ovi sto su malo duze osudjeni mesec-dva isli su da rade neke gluposti

nego jesi siguran da ona nije kriminalac moji izvori a i dile je objasnio govore o tome da je duboko involvirana u kriminal
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 
Znate sta....tako mi svejedno sada. Nisam zlurada pa da se veselim sto ce  biti u kucnom pritvoru, nece raditi, bla bla. Bar ce se posvetiti svojoj deci. A koliko cujem moci ce da izadje ako joj izdaju dozvolu. Icice ta,ne sumnjam.
A i taj kes je odavno rasporedjen u tudje dzepove. I nije ni deseti deo koliko se nakrala.
O njoj kao o osobi ne mislim nista.
Ima pesme, dosta njih, koje volim i to slusam. Ostalo me uopste ne zanima.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
E lepo sam znao da ce sud prihvatiti ovu sramnu nagodbu, ali sam se negde u dubini duse ipak nadao da je u Srbiji danas prisutan pravni poredak bar u onoj meri u kojoj je bio prisutan u Ugandi za vreme vladavine Idi Amina i da ce sud oboriti ovu nagodbu. Na zalost kako sam i ocekivao ta moja tanka nada se potpuno izjalovila.

Toliko su nas protekla dva meseca zatrpavali clancima o tome kako je Ceca smrsala, kako je malo-malo pa na infuzijama, jadna ne jede, ne spava, teske brige je more. A ona danas u Palati (Ne)Pravde sija od srece i zadovoljstva. Obucena u beli komplet (belo mu bese boja nevinosti  Smile ), nasmejana i vesela, nimalo stida, nimalo kajanja. Po tome se najbolje vidi da je kvarna sto bi Balasevic rekao: "Kao supalj zub". Da je jadna stvarno na pravdi Boga optuzena i priznala krivicu i pristala da plati reket samo da je ostave na miru ne bi se tako ponasala. Bila bi tuzna, skrusena i posramljena, ali ne, ona je vesela i raspolozena jer ce vratiti samo deo od onoga sto je ukrala i onda ce se 8 meseci "patiti" u luksuzu svoje vile i zabole je patka.

Evo sta pise na YouTube-u uz video klipove na kojima se vidi Ceca koja sija od srece i zadovooljstva:

Ono što su prisutni ispred zgrade Palate pravde imali prilike da vide jeste Cecino neskriveno raspoloženje zbog potvrđivanja nagodbe, ali i jedinstven stajling. Kako je za magazin "Hello" izjavio kreator Saša Vidić, on je specijalno za ovu priliku kreirao garderobu za pevačicino pojavljivanje pred sudijomSmile  Smile

- Ceca će se pojaviti u mom kostimu, jednoj formalnoj varijanti prilagođenoj za takve prilike. Nakon toga Ceca planira da se potpuno povuče, kada ćemo zajedno krenuti da osmišljavamo kreacije za njeno novo scensko pojavljivanje i album -- najavio je Vidić.

Ovde se vidi kako je srecna i zadovoljna, na 0:58 i 1:14  Smile  Smile  smeje nam se u lice i treba da nam se smeje kad zivimo u smejuriji od drzave gde su zakoni, pravo i pravda imaginarne imenice.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

C.jpg
(43.68 KB, 646x397)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
nit ce ova da bude u nekom pritvoru nit ce ista da plati
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Sad će Željko Mitrović da lansira novi rijaliti Kućni zatvor.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.