Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o izjasnjavanju "NERELIGIOZAN" na popisu?
Ja sam religiozan i nemam nista protiv toga
37.9%  (25)
Ja sam religiozan i to mi smeta
12.1%  (8)
Ja sam nereligiozan i tako se izjasnjavam
34.8%  (23)
Ja sam nereligiozan ali nisam tako zapisan
15.2%  (10)
Ukupno glasova: 66
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprecite manipulacije na popisu stanovnistva  (Pročitano 76344 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Postujem ja svaciju crkvu, dzamiju i sinagogu, ali ne mogu da postujem cin uzimanja novca iz budzeta za 200.000 gladnih u Srbiji.  Smile

A ne kukas za pomoc Japanu koju je vlada dala? To je ok? Umesto Japanu, treba dati pomoc Kraljevu. Idi do Kosovske Mitrovice i pomozi dole srbima sa hranom, posto im samo crkva, par organizacija i navijaci pomazu. Wink
Ima, to je nas najveci hram i treba da bude ukrasen mozaikom od 40 miliona evra. Jos ako se dobiju donacije, kao sto hoce, odlicno.

Dok na organizaciju ateista gledam kao i na organizaciju jogi-letaca Srbije. To je postao trend, organizacije bilo cega koje nista ne rade, samo pljuju po drugima.

Dodje mi da napravim organizaciju ljubitelja kelerabe, samo da bih pljuvao ove sto vole ljubicice.
Konacno neko normalan da odgovori ovim anarhistima!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
a sta ako se saceka deset godina sa mozaikom od 40 miliona evra?  oce li to biti neka strasna stvar koje je snasla Srbiju  Smile ocemo li svi biti izgubljeni u nespasenju  Smile

nije normalno ulagati toliko sumanuto velike pare u crkvu kada je zemlja na ivici ekenomske propasti  Smile

prosto to nije normalno ... i to je provociranje naroda koji radi za 92 dinara po satu  Smile

Slažem se da treba biti razuman..ali imati i prioritete.
Pored toliko gladnih, bolesnih i nezbrinutih, mi smo se našli da budemo glavne face u pomoći Japanu, pretekli nas  samo Kinezi, Rusi i Ameri, k'o u vicu.

IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Hej.. vi vernici... sta se plasite...

Jedan arlauce: "Debili, antihristi", druga: "Sve su to jevreji?!!!"

Zar vam je vera toliko slaba?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
Svaki fensi pop sa džipom da odvoji 1/4 svoje mesečne zarade i eto nam završene unutrašnjosti Hrama Smile
A vidiš ja se baš ložim na tu grandioznost, tipa one parade, ispred Skupštine ili Kremlja (i one u Berlin u i Severnoj Koreji su kao kušti al su smorne ideološki) pa mi je drago kad vidim crkvu od koje mi se ušine vrat. Nego su taj plato bzvz uradili, spomenik Savi su trebali ispred glavnog ulaza da stave a oko njega fontanice i dečica se brčkaju i pevaju uskliknimo s ljubavlju weee weee weeee. Al avaj, onda bi gledao Karađorđu u leđa -.-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Nokia C5-00
Čoda potpuno si u pravu ali upravo tu i leži zamka izujašnjavanja na popisu kao džedaj, sit ili već nekako drugo pomodno. Po našem zakonu koji će verovatno biti na snazi i narednih ne manje od 5 godina svaka verska organizacija dobija iz budžeta finansiranje srazmerno svojoj brojnosti. Onda recimo neki domišljan kao miki iz Kupinova koji živi s parolom ovce su za šišanje a priče za zabavno pričanje registruje džedajsku crkvu, proglasi sebe za doživotnog Jodu i uzme iz budžeta izdržavanje za sebe i svoju ekipu do sledećeg popisa. Pa ako se nađe 30 000 gnevnih u zemlji koji će se izjasniti da su džedaji on će imati da se cirkuza do mile volje, da podigne ceo zabavni park. A gnevni će posle toga da se podele na frakciju onih koji će se bar zabavljati u tom parku i onih koji će osetiti kako se pretvaraju u magarce.

Тачно..  Smile
Међутим мој пост није имао никакве везе са мојим ставовима, већ са некаквом респоделом средстава..
Може да га схвати ко како жели, али у том, праведнијем систему, већина оних који се буне имала би само мање.. никако више..
У систему чист рачун - дуга љубав, ствари би биле горе по цркву него сада, а за све друге би биле неупоредиво горе.. Кад видиш да можеш да добијеш 5000 динара, за своје идеје и пројекте, јер то занима 50 људи, па видиш да то баш и не може са 5000 динара, а сада то радиш са милионима, а притом си најгласнији, у осуди других расподела новца... онда то добија другу димензију...

На конто оваца.. Ја сам верник, волим да дам кад могу, колико могу... И новац не дајем ни попу, ни његовом џипу...
Са аспекта атеисте, ми смо овце, које дају паре за неке џипове, исто као што је мени овца тај Микијев следбеник... тако да је то ствар погледа и перспективе...
Друго је што атеиста каже -"Ја нећу да дам новац на то и то!"
А ко каже да дајеш.. Ако се процентуално узме број оних који се изјашњавају као православни хришћани, у односу на целу заједницу, и укупан расположиви новац, може се само констатовати да они то покривају, чак и више од тога, али небитно... Можда се и верник може заинатити, па рећи да његов новац може ићи само на цркву ( а никакве дрге култирне и остале пројекте, манифестације, инвестиције...), па да буде контраш, као атеиста.. Ах.. веселе ли песме кад терамо мак на конац...  Smile

И опет само логика... Ја нисам контраш, нико ми не смета, свако има право на своја уверења  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 14:41:49 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Znaci, problem je sto ce pare ici Miki za cips i pivo, a ne vladici za nove gume za mercedes...

Hahahha... grohotni smeh... hahaha...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Čoda i ja sam za to da se izjasni svako kako jeste i upravo lažno izjašnjavanje stvara mogućnost da neko te džedaje zloupotrebi da od države izmuze lovu na osnovu toga što se nisu opredelili kao ono što stvarno jesu (svejedno da li su pravoslavci, muslimani, katolici, protestanti, evangelisti, jevreji, agnostici, budisti, šintoisti ili ateisti).
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 14:47:27 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Nokia C5-00
Није уопште проблем коме за шта иду паре. Већ у томе да су најгласнији они који најмању подршку имају, и да би у фер расподели по њих било само горе.. Ко на шта троши, у то не улазим
Ето ја бих баш волео да буде фер систем.. каква би то милина била.. него нешто не верујем да ће бити, а и срећа по многе да неће бити...  Smile

@Сими
Новац не музе од државе, него од нас.. Ако се та држава финансира искључиво од мог и твог новца, онда смо искључиво ти и ја меродавни да кажемо где ће тај наш новац ићи. Можда и ја немам жељу да финансирам Тијанића рецимо, и мислим да је јавни сервис непотребан.. лупам.. или нешто треће..  Smile
Ако свака интересна група у друштву добије избор да сав новац ( односно проценат новца од укупног расположивог у друштву) те интересне групе расподели, на основу жеља чланова те групе, немам никакав проблем  Smile

Зашто је злоупотреба?  Smile
Ако ја дајем 1000 динара из свог џепа, и ја желим да се део тог новца потроши на цркву, онда је то моја жеља, и мој избор... Е сад што ми тренутно дајемо паре за порез, а неке тамо чикице саме одређују шта се ради са тим новцем, то је друга ствар  Smile

едит:

Додуше јесте злоупотреба, ако он искористи твој револт, па се ти упишем као нешто, само да би исмевао друге, па се после део новца троши на то. Али онда си сам крив што се спрдаш са озбиљним темама, и уписујеш нешто на шта гледаш као виц и забаву, насупрот неком ко упише оно у шта верује, или ономе који упише да је атеиста... Сматрам да је за атеисту свакако најбоље да упише то, јер тако су најмање шансе да вишак новца оде на религију...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 15:13:09 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Fer sistem?

Crkve uopste ne bi trebalo da dobijaju pare iz budzeta. Mi smo sekularna drzava.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Nokia C5-00
А ко је меродаван да каже на шта треба да иду паре, сви они који су те паре дали, или неко трећи?

Шта је тај буџет, и како се он финансира?
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 15:14:34 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.