Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o izjasnjavanju "NERELIGIOZAN" na popisu?
Ja sam religiozan i nemam nista protiv toga
37.9%  (25)
Ja sam religiozan i to mi smeta
12.1%  (8)
Ja sam nereligiozan i tako se izjasnjavam
34.8%  (23)
Ja sam nereligiozan ali nisam tako zapisan
15.2%  (10)
Ukupno glasova: 66
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprecite manipulacije na popisu stanovnistva  (Pročitano 71609 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 2610
Fer sistem?

Crkve uopste ne bi trebalo da dobijaju pare iz budzeta. Mi smo sekularna drzava.

Žalosnije je što novac od budžeta dobijaju NVO organizacije      i verske zajednice-ne crkve (ili ako neko tumači onda Pravoslavna, Katolička, muslimanka i Jevreijska crkve).
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Trebali bi da budu glasaci, ali ... u pitanju je vladajuca elita... koju opet formiraju glasaci...

Doduse... to sto ti pokusavas da dokazes... resava se vrlo jednostavno = izlaskom na izbore.

E, sad... to sto ljudi prebacuju odgovornost na druge, usled sopstvene neobavestenosti i lenjosti je druga stvar, ali to ne znaci da se ja sa tim stavom mirim...

Ako nista drugo.. ja izlazim na izbore i rasporedjujem svoj glas prema doprinosu...

Kada bi jednom verniku rekao - OK, ti placas porez i umesto da tvoje dete ide u bolje opremljenu skolu ili da ti se zena poradja u cistoj sali, te pare idu crkvi kojoj pripadas na podizanje kvaliteta zivota vladika... da li zaista mislis da bi i dalje zeleo da bude ovca koju neko dva puta sisa? Smiley

Vera ili porodica i sopstvena dobrobit? Sta je vaznije? Smiley
Fer sistem?

Crkve uopste ne bi trebalo da dobijaju pare iz budzeta. Mi smo sekularna drzava.

Žalosnije je što novac od budžeta dobijaju NVO organizacije      i verske zajednice-ne crkve (ili ako neko tumači onda Pravoslavna, Katolička, muslimanka i Jevreijska crkve).

Crkva je NVO Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Nokia C5-00
Добро у том примеру школе или болнице, увек би се човек одлучио на њих...

Међутим нису школа и болница једино на шта се новац из буџета троши, и сходно томе многи би се пре одлучили за цркву, него за неке од ставки. Дал су у праву или не, то не знам.. Smiley

Поента је да неко сматра цркву непотребном инвенстицијом... узећемо да је у праву... Али онда морамо узети у обзир да многи неке друге ствари сматрају непотребном инвестицијом..

А ја сам рекао фер систем само у смислу, да сви држављани ове државе дају новац, и сав тај новац је једини новац у оптицају, ако се изузму инвестиције некаквих инвеститора...
Стога сам рекао фер у смислу да једино ти грађани могу да одлучују на шта новац иде, па на основу њихових жеља, проценатата и удела, тако да се троши ( Наравно, мора се дати на школство и здравство.. блабла..). Ја мислим да би то било фер, и мислим да то никада неће бити...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 15:32:11 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 2610
Anea
nisam siguran da se crkve-mislim na ove 4 konfesije mogu nazvati NVO organizacijama.
Kada bi to rekla nekom verniku ili starešini te konfesije bila bi to velika uvreda za njih.
Kao NVO su , pokušavale, da se registruju nove sektee -koliko sam ja upoznat.
Nakon dizanja velike halabuke i prašine ukinuto im je to pravo i izbrisane su iz registra NVO .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Mogu da se smatraju... to su verske nevladine organizacije i tako su registrovane... Smiley

Citat
Стога сам рекао фер у смислу да једино ти грађани могу да одлучују на шта новац иде, па на основу њихових жеља, проценатата и удела, тако да се троши ( Наравно, мора се дати на школство и здравство.. блабла..). Ја мислим да би то било фер, и мислим да то никада неће бити...

Izadji na izbore. Jednostavno. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Nokia C5-00
Ја излазим на сваке, ал не знам више за кога да гласам.. "Нисам паметан" што би рекли неки... Мени то све делује исто, а ћале ми радио у скупштини, па знам да се за говорницом хватају за гушу, а у скупштинском ресторану седе за столом, пију и причају буквално -"А јел добро изгледало оно. А? Шта мислиш?"

Немам појма, мајке ми..  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 15:36:11 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Jbg, jedino resenje - bioskopi i pozorista samo privatni, autoputevi i mostovi pod koncesijom pa placas prelazak, crkva se sama finansira, NGO jure fondacije i od njih se finansiraju... drzava da zadrzi samo osnovnu brigu o gradjanima u vidu servisa a ne roditelja - vojska, policija, zdravstvo, obrazovanje, birokratski poslovi i jos po nesto, da ne sirim.

I lepo svima, svako placa ono sto mu treba i sto zeli da plati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Nokia C5-00
Па у принципу, ја сам или за то Ранерово: Само заједнички интереси свих из буџета, остало по жељи.
Или расподеле о којој причам.. а то се опет своди на исто, само што те паре даје неко други, под условом да их даје поштено....

Некако су ми једино та два праведна, мада могуће да нешто превиђам...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 15:44:10 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Ne volim drzavnu redistribuciju, ima i previse prostora za malverzacije a stranaka ko salate, pa se obrisi za pozivanje na odgovornost i utvrdjivanje ko je sta, kako, kad i gde.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Па у принципу, ја сам или за то Ранерово: Само заједнички интереси свих из буџета, остало по жељи.
Или расподеле о којој причам.. а то се опет своди на исто, само што те паре даје неко други, под условом да их даје поштено....

Некако су ми једино та два праведна, мада могуће да нешто превиђам...

Mene bas zanima koliko para dobijaju ateisti od ministarstva vera? Ili koliko RTS recimo posvecuje minuta ateistima u odnosu na SPC, tj. da li ta zastupljenost odgovara njihovom proporcionalnom odnosu na popisu iz 2001-ve na koji se pozivaju. Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 16:03:29 od I.O. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.