Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprečimo pljačku studenata - peticija za master - pomozite!  (Pročitano 24371 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC One
imam opet jedno glupo pitanje za bambinu  Smile Smile :

ako si ti zavrshila fax po ne-bolonjskom programu , onda to znachi da mozesh da upishesh magistarske (ne master nego magistarske) studije , jer je ostavljen odredjeni rok za ljude koji zavrshavaju fakultete po starom . mislim da bi trebala da proverish ovu opciju .

Nemate te opcije, svuda je to vesto ukinuto. Samo mozes na master.

@Maslina, ovo ima veye sa onim sto si ti napisao. Mozda za vecinu master jeste formalnost ali nije za one koji zele na doktorske. Oni moraju na master iako smo zakonon navodno izjednaceni. Eto u tome je kvaka.

Crnogorskim studentima status ino-studenata i resen problem. Ne treba drzava da brine o studentima, vec da stiti interese srpskih studenata. Nije isto 1000 eura studentu iz Mladenovca i iz Budve. Wink

Smile

Tu pridodaj i mesta u domovina koja uzimaju a nema relevantne provere njihovih prihoda, dole svako svako napise prosek kako se dogovore.

Neko ce sada da se brecne ali isto bih uradio i za studente iz RS. Jesmo jedan narod ali cinjenica je da oni sve poreze i obaveze placaju u RS pa nema logike da iz naseg budzeta imaju sredstva za skolovanje i stanovanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@ Šeširić
Odličan motivacioni post! Volela bih kad bi mogli da budemo bučni i direktni, ali... većina nas jeste ''lepo vaspitana'', a još veći problem je strah od autoriteta... profesora, pa i policije... A da nas 5-oro ekstremista urla ispred faksa... pa recimo samo da bi psiholozi imali još goru reputaciju nego što je sad imaju. Smile

@ BF
Coolrunner ti je već odgovorio: nema magistarskih studija. Mi smo bili takozvani ''eksperiment'' - program koji je mešavina bolonje i starog programa... otud i prostora za ovakve malverzacije.

@ zelenamaslina
Treba ti dati master diplomu iz demagogije!
Citat
ako dobro citate, videcete da oni nisu protiv master diploma nego protiv njihove cene. to je problem u celoj prici. ovde se kaze da je dobijanje master diplome samo formalnost, a onda ti isti mladi pristaju na tu formalnost jedini je problem - novac! drugim recima, djubre kada je jeftino odlicno je!
Šta tebe, čoveče, briga zašto neko hoće da upiše master? Krivo ti je što ti ne možeš?
Za 5 godina sa zvanjem ''diplomirani psiholog'' nećemo imati nikakve šanse za takmičenjem sa današnjim bolonjcima (da, to je takmičenje) u pronalaženju posla, što je i sad faktični nemoguće, čak i za najbolje.

Ako to ne možeš da shvatiš, meni je iskreno žao.

Citat
drugo, ako je neko dovoljno strucan, sasvim je dovoljna preporuka sto je zavrsio fakultet. drugim recima, da li su Frojdove knjige manje vredne zato sto nije imao master? nisu! da li cu ja ako idem kod nekog psihologa proveravati da li ima master? naravno da ne. to samo mogu da proveravaju drzavni birokrati i oni koji zele da postanu deo te birokratije.

« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 16:15:41 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
a sta treba uraditi da bi se potpisala ova peticija? Smile Salje me na fejsbuk link kad kliknem potpisati peticiju Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
@ zelenamaslina
Treba ti dati master diplomu iz demagogije!
Citat
ako dobro citate, videcete da oni nisu protiv master diploma nego protiv njihove cene. to je problem u celoj prici. ovde se kaze da je dobijanje master diplome samo formalnost, a onda ti isti mladi pristaju na tu formalnost jedini je problem - novac! drugim recima, djubre kada je jeftino odlicno je!
Šta tebe, čoveče, briga zašto neko hoće da upiše master? Krivo ti je što ti ne možeš?

da krivo mi je i zato ovo pisem  Smile

Za 5 godina sa zvanjem ''diplomirani psiholog'' nećemo imati nikakve šanse za takmičenjem sa današnjim bolonjcima (da, to je takmičenje) u pronalaženju posla, što je i sad faktični nemoguće, čak i za najbolje.

Ako to ne možeš da shvatiš, meni je iskreno žao.

e to nije prosto tacno. evo samo jedno pitanje: da li to znaci da ce svi zivi diplomirani psiholozi upisivati master? da situacija bude apsurdna do kraja ne bi me cudilo da se propise da i psiholozi u penziji treba da poloze master da bi imali vecu penziju

Citat
drugo, ako je neko dovoljno strucan, sasvim je dovoljna preporuka sto je zavrsio fakultet. drugim recima, da li su Frojdove knjige manje vredne zato sto nije imao master? nisu! da li cu ja ako idem kod nekog psihologa proveravati da li ima master? naravno da ne. to samo mogu da proveravaju drzavni birokrati i oni koji zele da postanu deo te birokratije.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@kliki,pobogu,sta se ti brines i mesas?ti si em jos u osnovnoj ili srednjoj,em ce za tebe uvek biti otvoreni razni singiduduci,megableje,i slicno... 

pusti ljude da vode brigu i sami resavaju probleme.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 17:07:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da, to je očigledno. Nisi zanimljiv, prosto...

a sta treba uraditi da bi se potpisala ova peticija? Smile Salje me na fejsbuk link kad kliknem potpisati peticiju Smile
Idi na četvrtu od ponuđenih opcija, ne na prvu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
poTpisato Smile

i komentar dodat Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Odlično, hvala.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Da, to je očigledno. Nisi zanimljiv, prosto...

naravno da je ocigledno kada sam jasno napisao da je to razlog, a takodje nisam zanimljiv

@kliki,pobogu,sta se ti brines i mesas?ti si em jos u osnovnoj ili srednjoj,em ce za tebe uvek biti otvoreni razni singiduduci,megableje,i slicno... 

pusti ljude da vode brigu i sami resavaju probleme.

pa cekaj i ovo je isti fazon placas master koji se po predmetima i kvalitetu ne razlikuje ni od jednog singidunuma i slicnih ustanova. ali studenti su za to! samo da im bude jeftinije (razumljivo je da svaki covek zeli manje novca da utrosi, ali sto bi placao takav master uopste?)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
E maslina...dosta, bre više...il' potpiši il' ne potpiši...šta tu držiš govor?
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.