Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprečimo pljačku studenata - peticija za master - pomozite!  (Pročitano 24403 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
@sesircic,nisu ta  'deca'  takva,(mislim na 'urlanje' ...itd..ali treba pokusati nekim protestom)... i cisto sumnjam da ce ista uraditi...Jer.. zaista imaju dip.(ing.)..(i. to je reseno pre par meseci...pishem o SF...za ostale ne znam)...a, jurio je prosek za Master studije na buzdetu!
 Ali, vidim nezadovoljstvo kod njega.,,jer su bili 'zamorchici Bolonje'...neshto je bilo po Bolonji, neshto ne!

Struchni predmeti (vecina) nisu bila po Bolonji! i, ta neizvesnost ga samrala, jer nije znao shta je posle zavrshenog faxa...sad kad ima prosek...oni ukinuli Master studije na buzdetu!

« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 22:58:52 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Upisao sam se još sinoć. Malo su više preterali sa cenama.

Inače moj drugar koji je završio isto što i ja na FTN-u (Novi Sad) je išao na masters studije , mada je već radio par godina. E sad šta mu je trebala ta avantura kad je i sa zvanjem dipl. ing. dobio posao..... Smile
Druga je stvar da morate da platite tu cifru za diplomiranje , tj. da vam ne priznaju osnovne studije,......, ovako ne znam čemu ta frka.

Ako se ne varam masters studije možete da upišete i nakon diplomiranja,...., što će reći uzimite diplomu , nađite posao, pa ako poslodavac insistira na masters zvanju to je druga stvar.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
enigma,

ta "djeca" su prevarena i izmanipulisana i kada kazem urlanje- mislim na organizovano djelovanje gdje se na bucan,direktan nacin,a svojstven mladosti i energiji koja ide uz nju,pokusava reci koliko nam je obrazovni sistem problematican.

mlad covjek ne smije i ne moze po definiciji da bude apatican i da makar ne proba- bez obzira na ishod,jer to ne radi samo za sebe i zbog sebe...
pa ako to na momente podrazumjeva i da se urla u bukvalnom smislu- sto da ne Smile
bolje i omladina koja urla i buni se- znaci da mozda nade na ovim prostorima ima,jer jedini koji hipoteticki mogu donijeti kakvu- takvu promjenu...upravo su mladi ljudi,jer oni i naslijedjuju gomilu sranja,pa je opravdana i svaka ljutnja sa njihove strane.

licno,pun mi je kurac price u rukavcama i demagogije pregovaranja i tihog protesta...a sve po sistemu "hajde da se dogovaramo i pregovaramo...pa da je sve po mome (njihovom)"

metaforicno receno: " ponekad ces da izgubis ,jer si lijepo vaspitan".

a buka mi nekako ide uz mladost.
jos kada se bori za pravu stvar... Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 23:18:34 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
@sesircic...mislim da su 'malobrojni' za sve to shto Vi pishete.

Recimo.... na SF 18. studenata ima prosek koji je 'obecavao' Master studije na buzdetu!

No, ja sam potpisala ovo, i mislim da su male shanse...platice garant...mozhda im zamazhu ochi da plate na vishe rata....recimo...

Laichki pishem...

« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 23:45:06 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Svakako treba pokušati.Samo napred!
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
ovde je problem u tome sto neki mladi zele da drzava brine o njima.
ako dobro citate, videcete da oni nisu protiv master diploma nego protiv njihove cene. to je problem u celoj prici. ovde se kaze da je dobijanje master diplome samo formalnost, a onda ti isti mladi pristaju na tu formalnost jedini je problem - novac! drugim recima, djubre kada je jeftino odlicno je!
drugo, ako je neko dovoljno strucan, sasvim je dovoljna preporuka sto je zavrsio fakultet. drugim recima, da li su Frojdove knjige manje vredne zato sto nije imao master? nisu! da li cu ja ako idem kod nekog psihologa proveravati da li ima master? naravno da ne. to samo mogu da proveravaju drzavni birokrati i oni koji zele da postanu deo te birokratije.

to je istina, koliko god nekome neugodna bila

podrzavam svaki protest studenata, ali ako je principijelan i temeljan. ako je u pitanju cena neke formalnosti, a trazi se samo smanjenje cene toga, nisam siguran koliko je ta ideja velika i znacajna. ako uspete da smanjite cenu na pola recimo na 600 eura, drago mi je sto cete ustedeti novac a ne da ga dajete birokratama i to je ok. ali ne vidim neki veci znacaj od toga ovde
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 03:32:45 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
imam opet jedno glupo pitanje za bambinu  Smile Smile :

ako si ti zavrshila fax po ne-bolonjskom programu , onda to znachi da mozesh da upishesh magistarske (ne master nego magistarske) studije , jer je ostavljen odredjeni rok za ljude koji zavrshavaju fakultete po starom . mislim da bi trebala da proverish ovu opciju .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia 
Stvar je u tome sto su studenti sami trazili da bude ovakvo visoko obrazovanje, pa sad kada su dosli neki drugi studenti sad nam se ne svidja po hocemo nesto drugo i tako ce za 10 god opet neki novi studenti traziti nesto trece. Ja da sam neki faktor u vlasti koji ima veze sa prosvetom bas bi me bilo briga sta kazu studenti, zato sto su studenti posle penzionera ja mislim najgluplja kategorija ljudi kada je u pitanju organizacija i borba za neki odredjeni cilj.
Studenti se nikad nisu borili za nesto pametno, niti im je ikad bilo jasno za sta se bore. Pritom kad kazem studenti mislim na studentske organizacije koje su same sebi dale za pravo da govore u ime svih studenata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
ee .. ajd ne kakite vise po ovoj temi ... glasajte , upisite se ako cete pomoci ... i tacka .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Crnogorskim studentima status ino-studenata i resen problem. Ne treba drzava da brine o studentima, vec da stiti interese srpskih studenata. Nije isto 1000 eura studentu iz Mladenovca i iz Budve. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.