Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprečen napad skinhedsa na Rome u Zrenjaninu  (Pročitano 14572 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
I sad ti meni objasni zar je moguce da ovoliki broj godina su apsolutno sve vlade u Srbiji bile pune mrznje prema ciganima i nijedna nije zelela da resi taj problem (Btw. jako je zanimljivo da su oni jedina nacionalna manjina koja se definise kao problem - na taj nacin!!!) ili je nerazumevanje i odbojnost ka promenama bila na drugoj strani.

Mrznja prema Romima dosla je sa raspadom Jugoslavije...
Sto se tice politike vlade, to ces morati da pitas SPS, JUL, SRS... ja nisam ucestvovala u vlasti...
Mislim da je to bilo zbog toga sto su resavana neka druga vaznija pitanja... npr.. kako sto vise para strpati u dzep...  Smile

Citat
Ja sa pravima imam veze taman koliko i Marija Serifovic sa Hobitima!

Znam... za pravo je potrebna odredjena doza promocurnosti...
Sto se Hobita tice... nauci jos neku rec... kupi neku knjigu... eto npr. Vujakliju, posto je vec nemas....

Citat
Nemam Vujakliju, ja sam pazio na casovima za razliku od nekih koji ne umeju da prepoznaju ironiju!
ako ce ti biti lakse evo.....Percepcija je nesvesni proces kojim mozak organizuje podatke dospele iz raznih cula i interpretira ih stvarajuci smislenu celinu....
Ako si ti zakljucila da ja imam nesto protiv cigana koji postuju osnovne civilizacijske norme (ovo cisto da te malo nerviram
 Smile ) onda ti i imas problem sa svojim nesvesnim procesom kojim tvoji mozak podatke dospele iz raznih cula interpretira i stvara smislenu celinu  Smile
Ja mislim da ti imas problema sa Romima uopste... sa ili bez civilizacijskih normi... BTW. Koji organ odredjuje sta su, a sto nisu civilizacijske norme...
Sama ta podela na njih i "njih" je krajnje problematicna...
Romi su jedinstven narod... dr. Djuric ili prosjak na ulici su pripadnici istog naroda, pa prema tome, za sve se podjednako vezuju negativni stereotipi...
Da npr. dr. Djuric nije imao srece i zavrsio fakultet, velika je verovatnoca da bi rovario po kontejnerima...
Ne zato sto je glup, ne zato sto je nesposoban, vec zato sto je pogresne boje koze...  Smile
Drugim recima, pitanje je koliko potencijalnih doktora nauka rovari po kontejneru iz prostog razloga sto im nije pruzena sansa...

Citat
I zbog toga su ih sad strpali u rezervate za ljude!!! I niko im ne prigovara zbog toga.....misli o tome

I to je OK?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Mrznja prema Romima dosla je sa raspadom Jugoslavije...
Sto se tice politike vlade, to ces morati da pitas SPS, JUL, SRS... ja nisam ucestvovala u vlasti...
Mislim da je to bilo zbog toga sto su resavana neka druga vaznija pitanja... npr.. kako sto vise para strpati u dzep...
Citat
Evropski parlament je 15. juna 2006. usvojio rezoluciju o diskriminaciji zbog povećanja rasističkog i homofobičkog nasilja u Evropi. Evropski parlament ocijenio je da su rasizam, ksenofobija (mržnja prema strancima) i netrpeljivost prema Romima motivisani iracionalnim razlozima i dovode do socijalne marginalizacije pojedinih grupa, a većina društva nije spremna da na različitost gleda kao na izvor bogatstva.

Dakle netrpeljivost prema ciganima nije nas izum vec opsta pojava, pa cak i u demokratskoj evropi(ili i kod njih vlade vode rasisticke politike?) zbog cega se i Evropski parlament zabrinuo. I jako vazna stvar, videces da je ovde navedeno rasizam, ksenofobija i netrpeljivost prema romima..dakle netrpeljivost prema romima ne potice (ili u izuzetno malom procentu) zbog njihove boje koze, vec zbog njihovog necivilizovanog ponasanja - u suprotnom bi to svrstali pod rasizam, zasto bi ih opsebno odvajali od ostalih naroda crne puti!

Citat
Znam... za pravo je potrebna odredjena doza promocurnosti...
Sto se Hobita tice... nauci jos neku rec... kupi neku knjigu... eto npr. Vujakliju, posto je vec nemas....
E sad si lupila za sve pare!!!
Pod 1. Kako se zove 1000 mrtvih advokata?...Dobar pocetak!!!(ili tako nesto...to sam cuo u onoj seriji ali mekbil) Smile Smile
Pod 2. Opste je poznata stvar da je za prirodne nauke potrebno mnogo vise promocurnosti(kako si to elokventno istakla..toliko o Vujakliji) nego za drustvene nauke! Uzmi bilo koju knjigu sa pravnog fakulteta ..nauci je napamet i 10 ti ne gine! Uzmi knjigu iz matematike, fizike, el.kola, programiranja...nauci je napamet i kad dodjes na ispit mozes samo da places nad tom knjigom!
Pod 3. Slazem se ...kupicu Vujakliju

[quoteJa mislim da ti imas problema sa Romima uopste... sa ili bez civilizacijskih normi]
Citat
Sad studiras i psihologiju?...pa odluci se
Citat
Koji organ odredjuje sta su, a sto nisu civilizacijske norme...
Onaj organ zahvaljujuci kome imas culo vida! Pa kad vidis ta njihova naselja, kad vidis da zive u djubretu(u urbanim naseljima) da cuvaju stoku(u urbanim naseljima) da rec higijena ne nauce ni u srednjoj skoli(zato si ti meni tako draga, ti samo neznas sta znaci rec ironija) da se setkaju goli, bosi musavi i prljavi(po urbanim naseljima) kad vidis da u XXI veku zaradjuju skupljanjem djubreta, i gradnjom naselja na istom, prosijacenjem, sakacenjem rodjenje dece zarad boljeg profita...i sl.
Citat
Sama ta podela na njih i "njih" je krajnje problematicna...
Romi su jedinstven narod... dr. Djuric ili prosjak na ulici su pripadnici istog naroda, pa prema tome, za sve se podjednako vezuju negativni stereotipi...
Da npr. dr. Djuric nije imao srece i zavrsio fakultet, velika je verovatnoca da bi rovario po kontejnerima...
O tome ti i govorim! Koji to pripadnici civilizovanog naroda rovare po kontejnerima ako ne zavrse fakultet???
Citat
Citat
I zbog toga su ih sad strpali u rezervate za ljude!!! I niko im ne prigovara zbog toga.....misli o tome

I to je OK? 

Hmmm.... gledano iz ugla politicke korektnosti - NE....gledano iz pragmaticnog ugla - Problem je resen!!!
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 00:35:15 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
Dakle netrpeljivost prema ciganima nije nas izum vec opsta pojava, pa cak i u demokratskoj evropi(ili i kod njih vlade vode rasisticke politike?) zbog cega se i Evropski parlament zabrinuo. I jako vazna stvar, videces da je ovde navedeno rasizam, ksenofobija i netrpeljivost prema romima..dakle netrpeljivost prema romima ne potice (ili u izuzetno malom procentu) zbog njihove boje koze, vec zbog njihovog necivilizovanog ponasanja - u suprotnom bi to svrstali pod rasizam, zasto bi ih opsebno odvajali od ostalih naroda crne puti!

I sad i u tome trebamo da se ugledamo na EU...

osvrt na ovu recenicu:

Citat
u suprotnom bi to svrstali pod rasizam, zasto bi ih opsebno odvajali od ostalih naroda crne puti!

rasizam nema veze sa crnom puti, vec sa diskriminacijom ljudi zbog boje koze.. bilo koje boje koze...

Citat
E sad si lupila za sve pare!!!
Pod 1. Kako se zove 1000 mrtvih advokata?...Dobar pocetak!!!(ili tako nesto...to sam cuo u onoj seriji ali mekbil)
Pod 2. Opste je poznata stvar da je za prirodne nauke potrebno mnogo vise promocurnosti(kako si to elokventno istakla..toliko o Vujakliji) nego za drustvene nauke! Uzmi bilo koju knjigu sa pravnog fakulteta ..nauci je napamet i 10 ti ne gine! Uzmi knjigu iz matematike, fizike, el.kola, programiranja...nauci je napamet i kad dodjes na ispit mozes samo da places nad tom knjigom!

I da budem medju onih 4/5 funkcionalno nepismenih  Smile
E, ta tvoja teorija da su studenti prirodnih nauka pametniji od onih studenata drustvenih ima svoje ime ~ diskriminacija  Smile
Ili jos bolje.... idiotluk Smiley
Svaki fakultet je podjednako tezak, bez obzira da li je prirodnog ili drustvenog smera...
Da u porodici imas ljude sa zavrsenim fakultetom\fakultetima, polozenim magisterijima i doktoratima, specijalizacijama i subspecijalizacijama sa drustvenih i tehnickih fakulteta, mozda bi to i znao... Wink

Citat
Onaj organ zahvaljujuci kome imas culo vida! Pa kad vidis ta njihova naselja, kad vidis da zive u djubretu(u urbanim naseljima) da cuvaju stoku(u urbanim naseljima) da rec higijena ne nauce ni u srednjoj skoli(zato si ti meni tako draga, ti samo neznas sta znaci rec ironija) da se setkaju goli, bosi musavi i prljavi(po urbanim naseljima) kad vidis da u XXI veku zaradjuju skupljanjem djubreta, i gradnjom naselja na istom, prosijacenjem, sakacenjem rodjenje dece zarad boljeg profita...i sl.
Citat

Pre neki dan sam se vozila autobusom GSP... nije bilo nijednog Roma na vidiku, a smrdelo je k'o u svinjcu... u autobusu urbane linije 31 Smiley
Takodje, predji Pancevacki most i videces koze kako pasu... u urbanom naselju Smiley
Da nije bilo svercera, pola Srbije bi hodalo u pocepanim carapama i izbusenim gacama jer ne bi imalo para da kupi donji ves u prodavnici... u urbanom naselju... Smiley
Sto se tice sakupljanja smeca, koliko ja znam... to je vrlo profitabilna grana privrede... posebno sto se u svetu gura reciklaza...
Eto, mi smo imali juce sastanak stanara na kome je razmatrana i saradnja sa firmom za sakupljanje sekundarnih sirovina... u urbanom naselju... Smiley

Citat
O tome ti i govorim! Koji to pripadnici civilizovanog naroda rovare po kontejnerima ako ne zavrse fakultet???

Srbi, Hrvati, Slovenci, Makedonci, Amerikanci, Rusi, ... hm... svi... Smiley
Eto, mi smo zimus imali jednog klosara koji se nastanio u zgradi...
Zamisli... nije bio Rom.... u urbanom naselju...  Smile

Citat
Hmmm.... gledano iz ugla politicke korektnosti - NE....gledano iz pragmaticnog ugla - Problem je resen!!!

A, onda se cude kako se nacizam i fasizam javljaju u Srbiji....
Ti opravdavas genocid nad neduznim ljudima koji su branili svoju zemlju i svoj dom...
Pretpostavljam da su Oluja, Holokaust ili Srebrenica, takodje "Problem resen!"

Nemoj mi reci... sve ovo je judeo-masonska zavera... Smile

Ako smem da primetim... kod tebe vazi samo jedno pravilo: "Ako ja nesto kazem, onda je to apsolutna istina. Ako neko drugi nesto kaze, onda je to uvreda."
Da... definitivno... kompleks iz nadimka.... "Posle mene potop" Smiley
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 01:07:19 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
I sad i u tome trebamo da se ugledamo na EU...
Pa ti si izvalila teoriju....
Citat
Mrznja prema Romima dosla je sa raspadom Jugoslavije
To je trebalo da znaci da ne smatraju samo Srbi da Cigani nisu civilizacijski dovoljno razvijeni, to je stav i dobrog dela civilizovane Evrope!!! I da su te vlade sigurno pokusavale da rese taj problem( opaaa...sad se i u Evropi pojavljuje nacionalna manjina koja se definise kao problem!!!) ali da ocigledno nije problem u vladama vec u tome sto se njima svidja da zive kao aboridzani u sred gradskih naselja!

Citat
rasizam nema veze sa crnom puti, vec sa diskriminacijom ljudi zbog boje koze.. bilo koje boje koze...
Naravno, ali si ti rekla da je jedan od glavnih problema cigana u njihovoj boji koze i da su zbog toga neshvaceni. Pa sam zbog toga naveo crnu put.

Citat
E, ta tvoja teorija da su studenti prirodnih nauka pametniji od onih studenata drustvenih ima svoje ime ~ diskriminacija 
Ili jos bolje.... idiotluk

Citat
Uzmi bilo koju knjigu(OK ne bas sve ali vecinu) sa pravnog fakulteta ..nauci je napamet i 10 ti ne gine! Uzmi knjigu iz matematike, fizike, el.kola, programiranja...nauci je napamet i kad dodjes na ispit mozes samo da places nad tom knjigom!
Reci da ovo nije tacno, pa da ti se svi smejemo!!! Pa ako ti se ne budemo smejali, onda cu ti objasniti da je 3puta teze uci u problematiku i sutinu diferencijala, integrala, funkcija, kvantne teorije isl..neko nauciti napamet rimsko pravo i tome sl(koje i kad naucis napamet prekosutra mozes da zaboravis)!!!
Citat
Da u porodici imas ljude sa zavrsenim fakultetom\fakultetima, polozenim magisterijima i doktoratima, specijalizacijama i subspecijalizacijama sa drustvenih i tehnickih fakulteta, mozda bi to i znao...
Od tebe bi me smislena i inteligentna izjava iznenadila, a uvreda me nimalo nije iznenadila.
Citat
Pre neki dan sam se vozila autobusom GSP... nije bilo nijednog Roma na vidiku, a smrdelo je k'o u svinjcu... u autobusu urbane linije 31
Takodje, predji Pancevacki most i videces koze kako pasu... u urbanom naselju
Da nije bilo svercera, pola Srbije bi hodalo u pocepanim carapama i izbusenim gacama jer ne bi imalo para da kupi donji ves u prodavnici... u urbanom naselju...
Sto se tice sakupljanja smeca, koliko ja znam... to je vrlo profitabilna grana privrede... posebno sto se u svetu gura reciklaza...
Eto, mi smo imali juce sastanak stanara na kome je razmatrana i saradnja sa firmom za sakupljanje sekundarnih sirovina... u urbanom naselju...
Ja bi sve ljude koji se ne kupaju poslao u rezervat!!! Smile Smile Smile
U vreme sankcija, bombi i sl stvari, ostati civilizovan je jako tesko ali smo nekako uspeli (mada ne bas potpuno)
"Saradnja sa firmom za sakupljanje smeca!" kljucna recenica...i to je jako civilizovano, zivot i rad na djubristu nije!(ne pravi se da ne razumes sta ti govorim)
Citat
Srbi, Hrvati, Slovenci, Makedonci, Amerikanci, Rusi, ... hm... svi...
Znaci ako uzmemo u obzir da oko 10% srba ima zavrsen fakultet, a ovi ostali narodi neka bude i 30-40% onda iz toga izlazi da svi ostali rovare po djubristu u smislu profesionalnog zanimanja...PA kolki su to kontejneri???  Smile
Citat
A, onda se cude kako se nacizam i fasizam javljaju u Srbiji....
Ti opravdavas genocid nad neduznim ljudima koji su branili svoju zemlju i svoj dom...
Pretpostavljam da su Oluja, Holokaust ili Srebrenica, takodje "Problem resen!"

Nemoj mi reci... sve ovo je judeo-masonska zavera...
Ovo ces ti da pardoniras!!!
 Smile
Ja nisam reko da opravdavam genocid nad indijancima nego da staviti ljude u rezervat koji odbijaju da zive kao civilizovani ljudi i nije tako lose  jer imaju mesto gde mogu da zive kako god to oni smatrju da je najbolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
To je trebalo da znaci da ne smatraju samo Srbi da Cigani nisu civilizacijski dovoljno razvijeni, to je stav i dobrog dela civilizovane Evrope!!! I da su te vlade sigurno pokusavale da rese taj problem( opaaa...sad se i u Evropi pojavljuje nacionalna manjina koja se definise kao problem!!!) ali da ocigledno nije problem u vladama vec u tome sto se njima svidja da zive kao aboridzani u sred gradskih naselja!

Ako Evropa tako kaze, onda to mora da je istina...
Znaci, prihvatamo raznorazne fasisticke teorije i ugledamo se na njih...
Procitaj sta je Livinston napisala o integraciji Roma u Izraelu...  Smile

Citat
Naravno, ali si ti rekla da je jedan od glavnih problema cigana u njihovoj boji koze i da su zbog toga neshvaceni. Pa sam zbog toga naveo crnu put.

Oni nisu crne puti...

Citat
Reci da ovo nije tacno, pa da ti se svi smejemo!!! Pa ako ti se ne budemo smejali, onda cu ti objasniti da je 3puta teze uci u problematiku i sutinu diferencijala, integrala, funkcija, kvantne teorije isl..neko nauciti napamet rimsko pravo i tome sl(koje i kad naucis napamet prekosutra mozes da zaboravis)!!!

Ko svi mi?  Smile
Mislim da nikad nisi  video nijednu knjigu sa prava....
Npr. da li si znao da se rimsko pravo ne zaboravlja tako lako... Rimsko pravo je osnova savremenog prava, tako da se instituti rimskog prava izucavaju kroz sve predmete gradjanskog prava... Wink

Citat
Od tebe bi me smislena i inteligentna izjava iznenadila, a uvreda me nimalo nije iznenadila.

Zao mi je, ali u mojoj porodici i okolini ima dovoljno fakultetski obrazovanih osoba da se upravo tebi nasmeju u lice....
Evo, prva bi mogle da budu moja majka i tetka koje su zavrsile tehnicki i drustveni fakultet.... Smiley

Citat
Ja bi sve ljude koji se ne kupaju poslao u rezervat!!! Smile Smile Smile
U vreme sankcija, bombi i sl stvari, ostati civilizovan je jako tesko ali smo nekako uspeli (mada ne bas potpuno)
"Saradnja sa firmom za sakupljanje smeca!" kljucna recenica...i to je jako civilizovano, zivot i rad na djubristu nije!(ne pravi se da ne razumes sta ti govorim)

Ti bi sve poslao u rezervat...ako izuzmes sam sebe... Smiley
Kako bi to dosadan i smoren svet bio...
Pozivas se na neku demokratiju, toleranciju, a iz pora ti curi diskriminacija...
Tzv. civilizovan svet je kupovao od Roma, sam se bavio svercom i kriminalom i na kraju, klao se za koricu hleba ili mleko... jako civilizovano...
Sto se tice firme, mislim da ne kapiras... oni ce takodje da rovare po djubristu Smiley

Citat
Znaci ako uzmemo u obzir da oko 10% srba ima zavrsen fakultet, a ovi ostali narodi neka bude i 30-40% onda iz toga izlazi da svi ostali rovare po djubristu u smislu profesionalnog zanimanja...PA kolki su to kontejneri???

Da li ti ikad izlazis iz svog malog kaFeza?  Smile
Sticajem okolnosti, znam ko sve dolazi u Crveni krst... zamisli... sve je manje Roma, a sve vise domace sirotinje...
Takodje, znam za primer fakultetski obrazovanih ljudi koji su radili kao gradjevinarci, svercovali, bavili se svim tim "ciganskim aktivnostima"...
Na razanj sa njima....  Smile

Citat
Ja nisam reko da opravdavam genocid nad indijancima nego da staviti ljude u rezervat koji odbijaju da zive kao civilizovani ljudi i nije tako lose  jer imaju mesto gde mogu da zive kako god to oni smatrju da je najbolje.

Pa, sta je smestanje u konc logore, nego etnicko ciscenje i genocid...
Rezervati su konc logori... nista drugo...
A, sta je to velika civilizacija donela: unistavanje ozonskog omotaca, porast broja gladnih, HIV, male boginje, razne droge i alkohol, robove...
Jako civilizovano, nema sta... Smile

« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 10:52:36 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Getoiziranje i izolacija bilo kog naroda su neprihvatljivi.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Getoiziranje i izolacija bilo kog naroda su neprihvatljivi.

Pa, naravno... E, takvo ponasanje jeste protiv svih civilizacijskih normi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
U nekoliko gradova u Srbiji, mali Romi su iz redovne nastave prepisivani u skole za decu sa posebnim potrebama, iako su listom prosecne, pa cak i nadprosecne inteligencije.

Ово је чиста демагогија. А и на другој теми ти је човек одговорио о чему се радило.

Takodje, javljala se Sijanova cerka na jednoj temi u forumu Politika da se pohvali kako na pravnom fakultetu ima prosek 9,5... ko bi reko...

И то, без жеље да увредим било тебе било њу, није баш похвално... Јер је она својим изражавањем показала много више од функционалне неписмености...  Smile

Nemam nista protiv Roma, zao mi je sto je u Srbiji ceo jedan narod autsajder. U Izraelu i Jordanu je prema njima ispoljena afirmativna socijalna politika i nema prosjaka na ulicama.

Закључак је да у Србији има просјака (Рома) на улицама зато што се према њима спроводи негативна социјална политика... И како после човека да не "заголица" дечкова теорија о друштвеним факултетима?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
Ово је чиста демагогија. А и на другој теми ти је човек одговорио о чему се радило

Stvaranju konc logora i rezervata za nepodobne?  Smile

Citat
И како после човека да не "заголица" дечкова теорија о друштвеним факултетима?

Status u vezi:    Nisam u vezi
Trazi:    Zensko
Veze:    
Visina:    186 cm
Tezina:    85 kg
Zanimanje:    Veciti student
Zaposlenje:    Student
Obrazovanje:    Diploma vise skole
Oblik tela:    Sportski
Boja kose:    Crna
Boja ociju:    Crne
Cigarete:    Nepusac
Alkohol:    U drustvu
Narkotici:    Ne
Rasa:    Belac
Religija:    Hriscanin

Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,186386.msg2530174.html#msg2530174 Wink
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 00:54:30 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Posto si na IGNORE, ja cu da te opomenem na ponasanje i na nacin ophodjenja.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.