Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprečen napad skinhedsa na Rome u Zrenjaninu  (Pročitano 14581 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Nemam nista protiv Roma, zao mi je sto je u Srbiji ceo jedan narod autsajder. U Izraelu i Jordanu je prema njima ispoljena afirmativna socijalna politika i nema prosjaka na ulicama. Na Zapadnoj obali postoji citavo jedno veliko urbano naselje, drzava je finansirala sve, od skola do sigurnih kuca.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Podrzavas zlostavljanje dece i trgovinu zenama... Bravo...

Nazad u skolu, da te nauce sta znaci ironija (hint: ovo tvoje Bravo je ironija, pa sad malo razmisli sta i kod mene znaci Ziveo seks turizam!)

Citat
Nisi dobro cuo:

Citat

Prema podacima sa popisa iz 2002. godine, u Republici Srbiji živi 108.193 Roma, dok stručnjaci koji se bave romskim pitanjima u civilnom, ali i u vladinom sektoru procenjuju da na teritoriji naše zemlje ima 450 do 500 hiljada Roma. Oko 80 odsto romske populacije je potpuno ili funkcionalno nepismeno. Među nepismenima je najviše žena. Čak 61,9 odsto Roma nema završeno osnovno obrazovanje, 29 odsto ima završenu osnovnu školu, 7,8 srednju, a svega 0,3 poseduje diplomu više škole ili fakulteta

Sa mojim sluhom je sve u redu!

Citat
A, OK je da pobede na Evroviziji?

Uhh..ti nikako da se okanes hobita Smile....(ocekujem opravdanu opomenu zbog krsenja pravilnika burek foruma Smile )
Pa ja ne bi reko da je ona Ciganka(kolko se secam toga nema kod Tolkina Smile ) ali recimo da jeste..pa sta?
Mislim da sam lepo objasnio sta meni smeta kod cigana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
Nazad u skolu, da te nauce sta znaci ironija (hint: ovo tvoje Bravo je ironija, pa sad malo razmisli sta i kod mene znaci Ziveo seks turizam!)

Mislim da tvoj uzvik ima dublje znacenje... ne izvlaci se samo na ironiju...

Npr. posle cunamija, uvedene su specijalne mere za izvodjenje dece iz zemlje, upravo iz straha da deca koja su izgubljena u sveopstem haosu ne bi postala zrtve trgovaca ljudima i bogatih zapadnjaka koji dolaze da izive svoje fantazije... Da je seks turizam jedna benigna pojava, takva mera sigurno ne bi bila uvedena...

Citat
Sa mojim sluhom je sve u redu!

Pise lepo: "potpuno ili funkcionalno nepismeno"... sto znaci da 80% nije potpuno nepismeno kako si ti tvrdio...
Takodje, ako je potpuno nepismeno 80%, kako to da ih 38% steklo osnovno, srednje ili visoko obrazovanje... ipak... potreban je odredjeni stepen pismenosti...

Citat
Uhh..ti nikako da se okanes hobita ....(ocekujem opravdanu opomenu zbog krsenja pravilnika burek foruma)
Pa ja ne bi reko da je ona Ciganka(kolko se secam toga nema kod Tolkina Smile ) ali recimo da jeste..pa sta?
Mislim da sam lepo objasnio sta meni smeta kod cigana.

Dvostruki arsini....

« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 23:03:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Mislim da tvoj uzvik ima dublje znacenje... ne izvlaci se samo na ironiju...

Aj sad onako najiskrenije mi reci...Da li stvarno mislis da ja podrzavam prostituciju maloletnih osoba..molim te odgovri mi!

Citat
Pise lepo: "potpuno ili funkcionalno nepismeno"... sto znaci da 80% nije potpuno nepismeno kako si ti tvrdio...
Takodje, ako je potpuno nepismeno 80%, kako to da ih 38% steklo osnovno, srednje ili visoko obrazovanje... ipak... potreban je odredjeni stepen pismenosti...

Jaki procenti!!! (ovo je ironija)

Citat
Dvostruki arsini....
Vrati se nazad, pa mi nadji gde sam ja reko da imam nesto protiv cigana koji postuju osnovne civilizacijske norme!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
Aj sad onako najiskrenije mi reci...Da li stvarno mislis da ja podrzavam prostituciju maloletnih osoba..molim te odgovri mi!

Ne poznajem te dovoljno, ali mislim da neke stvari nisu za salu...

Citat
Jaki procenti!!! (ovo je ironija)

Po nekim istrazivanjiam 4/5 studenata tehnickih fakulteta je funkcionalno nepismeno...
Jaki procent... bez ironije...
Stvar je u tome da tvoj koncept o prljavim ljudima koji ne zele da rade, vec samo prosjace pada u vodu...

Citat
Vrati se nazad, pa mi nadji gde sam ja reko da imam nesto protiv cigana koji postuju osnovne civilizacijske norme!

Civilizacijske norme... jel to skinuto iz "Velike Srbije" ili sa B92?
Elem, dovoljno je procitati tvoje prethodne postove koji prosto odisu predrasudama...

E, da.. ono sto sam zaboravila u prethodnom postu... Primer jednog Roma koji je prebrodio predrasude:

dr. Rajko Djuric ~ http://en.wikipedia.org/wiki/Rajko_Djuric

Takodje, javljala se Sijanova cerka na jednoj temi u forumu Politika da se pohvali kako na pravnom fakultetu ima prosek 9,5... ko bi reko...
Oni mogu da zavrse i osnovnu skolu... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Po nekim istrazivanjiam 4/5 studenata tehnickih fakulteta je funkcionalno nepismeno...
Jaki procent... bez ironije...
Nisi mi rekla sta znaci funkcionalno pismen!

Citat
Stvar je u tome da tvoj koncept o prljavim ljudima koji ne zele da rade, vec samo prosjace pada u vodu...
Čak 61,9 odsto Roma nema završeno osnovno obrazovanje!!!....nemoguce da im nacisticka drzava Srbija brani da se skoluju iz prostog razloga sto je to zakonska obaveza!

Citat
Civilizacijske norme... jel to skinuto iz "Velike Srbije" ili sa B92?
Elem, dovoljno je procitati tvoje prethodne postove koji prosto odisu predrasudama...

Ocigledno da ti je percepcija iz nekih razloga sputana.

Za dr Djurica....... Smile Smile Smile
Citat
Takodje, javljala se Sijanova cerka na jednoj temi u forumu Politika
Znam...procitao sam temu poodavno

Citat
da se pohvali kako na pravnom fakultetu ima prosek 9,5... ko bi reko...
Jel na Kragujevackom  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
U nekoliko gradova u Srbiji, mali Romi su iz redovne nastave prepisivani u skole za decu sa posebnim potrebama, iako su listom prosecne, pa cak i nadprosecne inteligencije.  Samo cinjenica  sto dolaze iz socijalno zapustenih porodica dovoljan je razlog za diskriminaciju. U startu im je oduzeta sansa.
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
Nisi mi rekla sta znaci funkcionalno pismen!

Pismeni su, ali im gramatika, te pravilna upotreba izraza i pojmova nije jaca strana...
Znas, ono sto odlikuje veci deo Srbije...

Citat
Čak 61,9 odsto Roma nema završeno osnovno obrazovanje!!!....nemoguce da im nacisticka drzava Srbija brani da se skoluju iz prostog razloga sto je to zakonska obaveza!

Po danasnjem zakonu, osnovna skola traje 8 godina...
Koliko ljudi u Srbiji ima samo 4 razreda...
Takodje, to sto nisu zavrsili osnovnu skolu, ne znaci da nisu isli u osnovnu skolu...
Ako ti mislis da je Srbija nacisticka drzava, to je tvoj problem...
Ja podjednako krivim i jednu i drugu stranu jer nisu u stanju da pronadju kompromis... tolerancija i dogovor sa obe strane...
Takodje, Romi su uveli pomocne ucitelje u sredinama gde ih je znacajan broj...
To sigurno ne znaci da oni ne zele da promene svoju situaciju...

Citat
Ocigledno da ti je percepcija iz nekih razloga sputana.

Percepcija... hm...  Smile
Neko je nabavio Vujakliju...
Ili je to zbog kompleksa"posle mene potop"  Smile

Citat
Jel na Kragujevackom 

Nemoj mi reci da ste kolege sa fakulteta...  Smile

Inace... zanimljiva je ta podela na civilizovane i necivilizovane Rome... prava demokratska...
Zbog toga su Ameri i istrebili Indijance... nisu bili dovoljno "civilizovani"...
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 23:35:04 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Meni su licno, drazi ti "necivilizovani", nekako su raspolozeniji za miran sazivot.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ja podjednako krivim i jednu i drugu stranu jer nisu u stanju da pronadju kompromis... toleranica i dogovor sa obe strane...

I sad ti meni objasni zar je moguce da ovoliki broj godina su apsolutno sve vlade u Srbiji bile pune mrznje prema ciganima i nijedna nije zelela da resi taj problem (Btw. jako je zanimljivo da su oni jedina nacionalna manjina koja se definise kao problem - na taj nacin!!!) ili je nerazumevanje i odbojnost ka promenama bila na drugoj strani.

Citat
Nemoj mi reci da ste kolege sa fakulteta...  

Ja sa pravima imam veze taman koliko i Marija Serifovic sa Hobitima!  Smile Smile Smile

Citat
Percepcija... hm...  
Neko je nabavio Vujakliju...
Ili je to zbog kompleksa"posle mene potop"  
Nemam Vujakliju, ja sam pazio na casovima za razliku od nekih koji ne umeju da prepoznaju ironiju!
ako ce ti biti lakse evo.....Percepcija je nesvesni proces kojim mozak organizuje podatke dospele iz raznih cula i interpretira ih stvarajuci smislenu celinu....
Ako si ti zakljucila da ja imam nesto protiv cigana koji postuju osnovne civilizacijske norme (ovo cisto da te malo nerviram
 Smile ) onda ti i imas problem sa svojim nesvesnim procesom kojim tvoji mozak podatke dospele iz raznih cula interpretira i stvara smislenu celinu  Smile

Citat
Zbog toga su Ameri i istrebili Indijance... nisu bili dovoljno "civilizovani"...

I zbog toga su ih sad strpali u rezervate za ljude!!! I niko im ne prigovara zbog toga.....misli o tome
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 23:48:24 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.