Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спонзоруше вс. спонзори  (Pročitano 5879 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Колико сам ја приметила постоје две групације мушкараца који "конзумирају" спонзоруше. Или су то мамини и татини дечаци са много пара, па воле да имају рибу у тренду којом ће се хвалисати пред својим друштвом исто као што би се хвалисали и својим новим мотором или су то средовечни мушкарци који беже од својих напорних супруга у загрљај младих и лепих девојака које ће им пружити пријатне тренутке, па чак и додатну афирмацију у друштву,а да они притом немјуа готово никакве обавезе према дотичним дамама.

Што се тиче девојака, неке су прави ловци на плен, без емоција, стида и морала. Оне просто пронађу жртву и не бирају начин да до ње дођу.
Друге то раде просто из забаве јер имају сасвим довољно новца, али би им пријао неко "од стила",чисто рекламе ради.

У суштини, као што неко рече, све су жене на неки начин спонзоруше. Свака жена тражи мушкарца који је на неки начин бољи од ње, уз чије име ће добити углед истатус и не видим ту ништа лоше. То је просто природно. Као што ће мушкарац између две девојке сличних интелектуалних и моралних квалитета, углавном увек одабрати ону лепшу, тако ће и жена у тој ситуацији таквог избора изабрати оног који је моћнији и који јој може више пружити у животу, и не само њој, него и њеном потомству.

Овај однос постоји одувек, само што је у данашње време прилипчно банализоован само на аута и новац. Суштина је много дубља.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Овај однос постоји одувек, само што је у данашње време прилипчно банализоован само на аута и новац. Суштина је много дубља.

Pre bih rekao da ga balvani banalizuju jer se u principu nisu nikad ni sreli sa sponzorusom veceg kalibra, pa svaku kojoj plate pice, kupe parfem ili provozaju u svom autu smatraju sponzorusom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... dobro se udati nije isto sto i biti sponzorusa, mada ima dodirnih tacaka
livingston je to lepo pojasnila

to sto je nase vaspitanje, ili sta vec, takvo, da se ocekuje od momka da devojci plati pice, ne znaci da je tim gestom pazario i nju, niti da je ona sponzorusa

mnogi 'detalji' musko-zenskih odnosa su davno uigrani
i tesko da ima nesto novo po tom pitanju na ovoj nasoj lepoj planeti...

i medju pticama je bitno ne smo kakvo perje ima muzjak, vec udvaranje, bubica koju ce doneti svojoj dragog i jos mnogo stosta, u pitanju je dokazivanje sa jasnim ciljem Smile
a ona ce zauzvrat da svije gnezdo sa njim i da mu podari potomstvo

sve izmedju je igranje zmurke, biranje i prebiranje, a mi ljudi u tome uzivamo jednako kao i sva druga bica...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam to rekao livingston da je to prirodno i hvalati sto se apsolutno slazes samnom!
a evo ti sad tvice pa mi kazi kako niko ne razmislja kao ja i kako samo lupetam gluposti i naravno kako neznam da pisem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
ja sam to rekao livingston da je to prirodno i hvalati sto se apsolutno slazes samnom!
a evo ti sad tvice pa mi kazi kako niko ne razmislja kao ja i kako samo lupetam gluposti i naravno kako neznam da pisem!

pa ti i sad lupetas gluposti a da ne znas da pises to vidi svako ko procita makar 1 (slovima jedan) tvoj post.
procitaj svoje postove pa procitaj njen i tesko da ces naci da se ona apsolutno slaze sa tobom.
tvoj i njen pojam sponzoruse nisu isti.
procitaj pazljivo sta pisu drugi ucesnici diskusije nemoj samo obracati paznju na pisanje svog posta, dosta toga je objasnjeno veoma jasno i shvatljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
pa kad zena pristane na udvaranje mushkarca samo zato shto joj kupuje skupe poklone ,odmah je jasno da se radi o pro..fesionalki  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa da neznam da pisem nebi mogao da proctias moj post a cim mozes da procitas znaci znam da pisem a to dali je gramaticki ispravno to me bas briga!
pa moj prvi post i njen su dosta slicni samo sto ja nisam pisao ko konzumira sponzoruse ali ako malo bolje procitas videces da je skoro prepisano ono sto sam ja napisao mozda malo samo lepse jel ja jebiga neznam da pisem ali blago tebi ti znas i uspeosi zbog toga u zivotu i sve tvoje zivotne probleme u buducnosti si time resio znanjem gramatike svaka cast evo ja moje nisam i verujem da cu uzivotu imati jos problema al sta cu kad neznam da pisem crno mi se pise ali zato se tebi divim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC Sensation
Blago glupima...
Mozhemo mi srki da chitamo, ali samo onda kad popijemo po analgin.
Liiiii, srki, prvi put vidim da se nekome drugome divish osim samome sebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
pa da neznam da pisem nebi mogao da proctias moj post a cim mozes da procitas znaci znam da pisem a to dali je gramaticki ispravno to me bas briga!
pa moj prvi post i njen su dosta slicni samo sto ja nisam pisao ko konzumira sponzoruse ali ako malo bolje procitas videces da je skoro prepisano ono sto sam ja napisao mozda malo samo lepse jel ja jebiga neznam da pisem ali blago tebi ti znas i uspeosi zbog toga u zivotu i sve tvoje zivotne probleme u buducnosti si time resio znanjem gramatike svaka cast evo ja moje nisam i verujem da cu uzivotu imati jos problema al sta cu kad neznam da pisem crno mi se pise ali zato se tebi divim!

tema nisu tvoji, moji, niti bilo ciji problemi i nema potrebe da ides offtopic. postoji deo foruma gde mozes potraziti pomoc psihologa iili otvoriti temu "srkich, kompleksi, zivotni uspesi i td."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa nije ni ovo forum gde se prica o poznavanju gramatike i srpski jezik i kultura izrazavanja!
kako te nije sramota da to meni kazes a to je odgovor na nesto sto si ti napisao sto nema veze sa bilo kojom od diskusija ovde ti izgleda druge vidis a sebe ne a meni nesto kazes ja pa ja pa pogledaj malo sebe!
a za tebe bi mogla da se otvori jedna tema moralisti filozofi i poznavaoci srpskog jezika i pravopisa!
a ti sto ces da pijes analgin ne analgin nego bensendin popi po tome se vidi koliko si isfrustriran na ovaj svet koji je mahom kao ja i onda dodjes u tvoj svet net foruma gde vlada jednoumlje i gde su svi kriticari i ljudi isfrrustrirani na ovaj svet i onda taman da krenes u pljuvanje svega toga kad ono nadje se neko da ti odgovori pa verujem da ti treba bensendin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.