Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Spoj znaka i podznaka - karakteristike  (Pročitano 86841 puta)
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
da znas da je to tacno..evo ja imam znak strijelca i jarca u 10-oj kuci i nikako ne ih ne volim.
Jarac..ajde i nekako,ali kad mi neko kaze da je strijelac...... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mozete li mi malo vise reci o kombinaciji lav-jarac. mogu jos da navedem da mi je mjesec u skorpiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rak-blizanac,sta mislite o takvij osobi? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Mislimo da ima jako dobar pokushaj sprdnje tonight na Astro-Forumu......
al' zamalo  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dupla Vaga....da li to znaci da mozda imam vise osobina Ovna ?
IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pa kako možeš imati osobine Ovna kad su dupla Vaga Smile Smile

Vaga/Vaga

Prelazak leta u jesen praćen je opadanjem Sunca: nijanse, polutonovi, svetlo - tamno i ravnodnevnica vladaju kao gospodari nad dušom Vage. Kao faktor osećajnog i društvenog ujedinjenja, Vaga - Vaga blokira suprotnosti stalnim dijalogom koji ih čini neophodnim međusobno. Dva tasa Vage ne postoje bez poluge koja ih spaja i bez kazaljke koja šeta tamo - amo oko centra.

Osećanje je odrednica ove ličnosti pri njenoj realizaciji, jer samo ono može da dovede volju do trijumfa nad neodlučnošću, svojstvenoj ovakvoj prirodi koja je istovremeno spontana, okrenuta drugima, promišljena i koncentrisana tražeći uvek idealno rešenje za sve probleme. Muški i ženski princip ovde se mešaju i ne mogu jedan bez drugog; od njihovog sklada zavisi rascvat i ispunjenje rođenog u znaku Vage.

Posebni kvaliteti ličnosti rođenih u znaku Vage biće ovde udvostručeni i uvećani. Ovo su često osobe koje žive isključivo od nijansi, od svih onih malih stvari u životu koje uglavnom izmiču pogledu drugih osoba svesnijih sopstvene vrednosti. Njihov veoma razvijeni estetski smisao često postaje pravilo za život: na planu osećanja, posla i kuće. One ne cene ponižavajuce poslove, mrze "da prljaju ruke" ili da se kompromituju u sumnjivim vezama, tim pre što smatraju prosečnim sve što nije elegantno i ne odgovara njihovoj opsesiji harmonijom.

Ta opsesija, uostalom, ume da se pretvori u perfekcionistički fanatazam koji nije uvek prijatan za druge. Ta očajnička potreba za idealnom ravnotežom često gura Vagu da traži smetnju u svemu, da otkriva onaj mali detalj koji kvari celinu. Društvena strana Vage - Vage, njena potreba da se svidi, da je cene zbog njenih kvaliteta, gura je suviše često pod uticaje drugih, jer teži da se prilagodi i bude ono što od nje očekuju drugi ili ono što sama želi da postane.

Kao u svim duplim strukturama, prelazi se ovde pomalo i u suprotni znak: znak Ovna. Na taj način mešaju se elementi ova dva dijametralna znaka. Ostaje, ipak, ono što je zajedničko za oba znaka: strast, neophodnost afektivnog života i sentimentalnost, kao i potreba za samostalnošću. Može se, dakle dati jednostavna definicija ove prirode kao "različite" u njenom spontanom prihvatanju određenih pojava u životu, prirodi i samim ovim ličnostima, prepoznajući one vrednosti pre svega estetske koje retko primećuju realističnije osobe...

- Taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje, osećaj za pravdu i za razvoj odnosa sa drugim ljudima. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Izvrstan ste analitičar kada treba sagledati obe strane problema i doneti najbolju odluku. U svakoj stvari vidite i ono što je pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav - stalno odmeravate "za" i "protiv", afektivno i lojalno; stoga delujete neodlučno. Ipak, sa duplom dozom šarma koji imate lako ćete privući nekog ko će odlučivati umesto Vas. Osećanje vodi Vaše ponašanje. Uvek pokušavate da i mentalno i emocionalno izbalansirate stvari. Iako ste ambiciozni, niste spremni da "prelazite preko mrtvih" da biste ostvarili svoje ciljeve...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Catherine Daneuve. Ona Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znala sam da ce to neko da mi kaze...Smiley
Salu na stranu, zaista , citala sam da dupla Vaga ima vise osobina Ovna koji je opozit....Ne znam po kojoj logici ali primecujem da zaista nemam  nista od "neodlucne vage" u sebi...
P.S.pa evo ,sada vidim da se to poiminje i u tvom textu Smile

[edit by montenegrina: Koristi opciju izmeni!]
« Poslednja izmena: 26. Feb 2007, 20:09:31 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
VAGA/ Lav : Internet je Bogom dat za Vas jer toliko zelite da uspostavite relacija sa celim svetom, to jest vaznijim delom sveta. Potrebna Vam je paznja i konfor. Na nepravdu ste osetljivi ali reagujete dostojanstveno.Hm doduse ne bas uvek dostojanstveno ovisi o situaciji ali sve je ostalo OK!
IP sačuvana
social share
Neću da se varam. Idem s ranom
u srcu još uvijek dosta čistom:
zašto mene zovu šarlatanom?
Zašto mene zovu skandalistom?

Nisam pljačkao po šumama ljude,
niti streljo apsenike jadne.
Samo sam vragolan ćudi lude,
spreman svakom svoj osmijeh da dadne.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vodolija/vaga? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mina-tannenboum, tekst nije moj preuzet je sa astro-art.net-a. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.