Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Spoj znaka i podznaka - karakteristike  (Pročitano 86863 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Šta mislite o Ovan - Vaga bez planeta u zemljanim znacima?

Ovakva psihološka dvostrukost često se teško doživljava. U ovom spoju se ravnoteža i osećanje mere sukobljavaju sa neograničenim, ali često haotičnim snagama Ovna; uspaljeno, ekspanzivno, impulsivno i borbeno biće mora da koegzistira sa bićem čija je osetljivost nežna, probirljiva i sklona diplomatiji.

U prvom slučaju ličnost može da okleva pre nego što krene u nekom pravcu koji je, uostalom, s mukom odabrala. Preti nestabilnost i gubitak vremena u premišljanjima, preokretima, rasipanjima što vodi nesposobnosti da čovek dovede do kraja posao koji je sam započeo, čime se može diskreditovati u očima drugih. Njegova društvenost će od toga teško patiti, a neutoljene želje izazvaće jako osećanje frustracije što može da ga odvede u neku vrstu neprijatne opsednutosti porazom.

U drugom slučaju ličnost je gladna životnih radosti, da se ostvari pred svima, u trijumfu sentimentalnosti - "svetlost u svom bljesku poništava sve linije i polutonove sumraka". U društvenom smislu, takva ličnost može da se nametne drugima životnom snagom koja je istovremeno prodorna, dominantna, ali mudra i ume da razlikuje. Subjektivnost se briše u korist pomirljivosti i elastične umerenosti koja vodi razumevanju.

Na opštiji način ova dvostruka priroda ostvaruje svoju sintezu samo ako svesno savlada svoje unutrašnje sukobe i pomiri energiju i preduzimljivost, krutost i spontanost - što su impulsi Ovna - sa sposobnošću prilagođavanja i odmerenim nastupom - čemu naginje Vaga.

Ovan - Vaga teži sve da proba - i suprotno - kako bi bolje razumeo svoje mnogobrojne motivacije. Stalna crta njegovog temperamenta je živa sentimentalnost, spontana i gladna osećajnost koja ga gura da mnogo očekuje od drugih, čuvajući istovremeno svoju nezavisnost...

- Vrlo često prevarite druge sa Vašim podznakom, koji je čista suprotnost Sunčevom znaku Ovna. Vi razmislite pre nego što krenete glavom kroz zid. Vrlo ste komunikativni, taktični, imate osećaj za pravdu, za razvoj odnosa sa drugim ljudima... Podznak u Vagi Vas .čini većim diplomatom, emotivnijim i senzibilnijim nego što su ostali Ovnovi. Imate autoritet ali umete da ga sprovedete ne "gazeći po tuđim nogama". Vaš šarm se širi iako se Vi baš nešto posebno i ne trudite. Imate smisla za profinjene gestove, za moralnu eleganciju koju sprovodite toliko da u ponekim slučajevima možete dospeti i do mazohizma.

Imate mnogo da ponudite, i da mnogo, bez ikakvog računa, poklonite. Često ćete izazivati ljubomoru, ali ćete ipak imati veliki krug prijatelja. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Iznad svega volite harmoničnu atmosferu, nesposobni ste da živite sami i morate stalno da se potvrđujete pred drugima. Šarmantni ste, želite da se dopadnete i uvek pokušavate da i mentalno i emotivno na neki način izbalansirate stvari. Elegantni i prefinjeni, volite da budete okruženi lepim stvarima i lepotom uopšte. U afektivnom izboru, na Vas mnogo utiče ličnost Vašeg oca...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Richard Chamberlain. On Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Maki, ovo mi je vec slicnije, ima stvarno dosta istine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ja sam kombinacija Strijelac/Ovan. Moze li neko da mi malo pojasni kakva je to kombinacija. Thx
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Hvala Maki, ovo mi je vec slicnije, ima stvarno dosta istine  Smile

Ma nema na čemu bwe Smile

Ja sam kombinacija Strijelac/Ovan. Moze li neko da mi malo pojasni kakva je to kombinacija. Thx

Snažna volja, velika radna sposobnost i maksimalno angažovanje u ostvarenju svojih zadataka: eto upadljivih osobina ove kombinacije dva Vatrena znaka. Pošto je duboko zadojen Jupiterovskim vrednostima, Strelac je sklon razumu, pokretu i prestižu.

Istovremeno je i nezavisan, čak pobunjenički nastrojen. U kombinaciji sa eksplozivnim i idealističkim temperamentom Ovna dobija se neka vrsta avanturiste za veliku stvar koji se izražava u istovremeno deliričnom i tragičnom entuzijazmu. Treba dodati i sposobnost stvaranja veoma razvijenih projekata, moć održavanja širokih društvenih veza i prijateljstava, duboko poznavanje ljudske duše i individualnih mogućnosti.

Pred nama je energična i neumorna ličnost, koja dobro poznaje samu sebe i druge ljude i entuzijasta je u ostvarivanju svojih ciljeva, bez obzira da li su realni, i praktični, ili intelektualni i duhovni. Svakodnevnica je ubija a stvarnost je čini deprimiranom; nemoguće je stimuliše a prepreke raspaljuju njenu strast. Osećanje za pravdu je elemenat koji daje pečat njenom načinu razmišljanja i delovanja, i zbog toga je ovakva osoba spremna da se upusti u svaku borbu, dajući sve od sebe a istovremeno ističući svoju ličnost...

- U osnovi ste nemirni, Vasš pristup svetu je neposredan pre nego diplomatski. Prilično ste ekstrovertni i tvrdoglavi, gotovo da uopšte ne osećate fizički strah; u stvari, skloni ste da svojom agresivnošću razdražujete ljude. Hrabri ste i dinamični, borite se za svoja ubeđenja kad je to potrebno, ali više volite da koristite duh. Govorljivi ste i bistri, pa dobro strukturišete svoje ideje i razvijate misao u smeru efikasnosti. Idete nalik na "blic" prema svetu, prema životu, sa neverovatnom radoznalošću i idealizmom koji je skoro neiscrpan.

Uvek ste spremni za brz početak, puni optimizma i obećanja. Ali tu je i nestrpljenje, teškoće nastaju kad treba dovršiti započeto, jer Vam sve brzo dosadi i prelazite na nešto drugo. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog preduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira - uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem.

Privlače Vas daljine, daleki predeli iz mašte; ako već ne kidate svoje veze sa domom, duboko u duši uvek ćete čuvati želju za odlaskom. Potrebno Vam je da malo kultivišete (obuzdate) tu snagu koju imate i da negujete doslednost. Imate nagao temperament koji može da Vam stvori neprilike - dobro promislite pre nego što krenete u nešto glavom bez obzira.

Naivni ste, iskreni, spontani, idealista i strastveni. Mrzite uskogudost, nišće duhom, kukavičluk. Od svega toga naprosto ste operisani. Zov Vašeg srca nikad nije uzaludan. Često se zaljubljujete, ali cenite svoju slobodu - obožavate nezavisnost i srećni ste jedino kada je sve pod Vašom kontrolom. Od onih koje volite očekujete da prevaziđu sebe i da postanu onakva idealna bića kakva Vi u njima vidite. Srećom, optimizam Vas često spasava od teških razočarenja...

Ako niste znali istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Willy Brandt. On Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N70
Makishon,
sta reci za kombinaciju 

Ovan/Vodolija ?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Da i ja malo pomognem///....

Ovan / Vodolija

Ovo jedinstvo Vatrenog i Vazdušnog znaka naglašava duboke težnje ka realizovanju reformatorskih i progresivnih ideja. Ove osobine nisu samo teorijske u sklopu takve ličnosti, jer Ovan nikako ne podnosi samo čistu teoriju, već se u praksi ogledaju u radosti stvaranja i želji za aktivnim učestvovanjem u životu.

Prelazeći sa individualnog plana na opšti, veza Ovan - Vodolija je izuzetno bogata, ali ne blista uvek efikasnošću. Osoba obdarena ovom dvostrukom zodijakalnom sintezom ima šanse da u sebi ostvari proces u kome se nastavljaju vibracije duha i tela, kao da talasi jednoga nose penu drugoga: ovo je Ovan koji galopira na eteričnim visinama. U njemu se spajaju originalnost, spontanost, ljubav prema životu, duhovnost i otvorenost duha, što daje idealistu koji je ponekad provokativan, ili bar inventivno, poletno i aktivno biće koje dosta često izgleda kao da je isključeno iz stvarnosti. Njegova ličnost često vrši povoljan uticaj na okolinu.

Nije uvek lako slediti ideje ovakve osobe, niti predvideti šta će učiniti i to često iznenađuje druge. Uglavnom ima potrebu da se bori za neki cilj, da omogući prolaz svojim idejama, da ih izloži pred najširom publikom. Ako i baca ponekad naivan pogled na svet i sebi slične, to nije samo nedostatak jer joj to dozvoljava da dokaže u velikom broju slučajeva jednu izuzetnu svežinu pogleda i da ne podlegne uticaju unapred stvorenih ideja svojih savremenika.

Nepokolebljiva je i sigurna u svoj identitet, uprkos zajedljivcima koji na nju ispaljuju strele svojih ogovaranja. Njen naglašeni altruizam omogućava joj da pothranjuje duboka prijateljska osećanja, ostajući daleko od svega što je banalno i vulgarno.

Iako se često prepušta utopističkim idealima koji nisu ostvarljivi, ovakva ličnost je odlučna da brani sopstvenu slobodu i ličnu nezavisnost. Rezultati aktivnosti kojoj se bude posvetila imaće za nju relativan značaj, ali daće ogromnu vrednost njenim kvalitetima. Reč je, bez sumnje, o fascinantnoj ličnosti, aktivnoj i plodnoj, izuzetno živog duha...

- Zahvaljujuci ovoj vezi Vaših znakova, imaćete interesovanje za sve. To je skladna kombinacija jer sposobnost za inicijativu dobro povezuje sa istrajnošću. Ova kombinacija je na dobrom glasu i zbog toga što ujedinjuje dva znaka koja su podjednako otvorena prema svetu, vezana za prijateljstvo i ljudsku slogu.

Volite nove stvari, verujete u srećnu sutrašnjicu, volite da ostvarujete kontakte i umnožavate iskustva. Vaš uspeh u komunikaciji je evidentan i Vi imate želju ali i način da u tome uspete. Istovremeno, vodite računa o nezavisnosti svoje ličnosti. U Vašoj glavi ključaju ideje, zamisli, planovi, koji su uprkos brojnosti, veoma originalni i koji nisu uvek i ostvareni, ali Vi do toga kao da mnogo i ne držite jer volite iznenađenja i izazove.

Vaš podznak Vodolija utiče na Vas da uživate da budete drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog preduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira - uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem.

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Simone Signoret. Ona Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N70
Interesantno i bogami istinito   Smile

Thx,ladybag  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Pa dobro, moze li ovde neko da mi kaze nesto o kombinaciji ovan/vodolija i vaga/lav? Smile Ili makar nasto vise o vaga/lav? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a vodolija/vaga? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kad sam procitao  da je moj astroloski blizanaz niko drugi nego Hitler nije mi bilo dobro  Smile ..Inace da dodam nesto kroz razgovor sa jednim astrologom koji je na istoku ucio astrologiju u onim njihovim hramovima i tripovima saznao sam da osoba kojoj podznak pada u odredjenom znaku naravno ne voli i ne prijaju joj osobe ciji je znak onaj koji dolazi po redu odmah iza podznaka drugim recima,recimo ovan- ovan ne bi trebalo da mu prijaju bikovi,ili bik - bik ne bi trebalo da mu prijaju blizanci ...Koliko je to isitinito ne znam bas ne verujem ali tako mi je preneto i da recimo znak koji pada osobama u desetoj  kuci predstavlja tip coveka prema komosoba ima odvratno misljenje tj gnusanje ...Recimo ako osoba ima znak strelca u desetoj kuci znaci da ih se gnusa a ne divi kao sto je predstavljeno u danasnjoj astrologiji..sve skroz obratno...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.