Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спавала сам са црнцем, сви су ме пљували  (Pročitano 11252 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
I šta se dobije kad se popuni formular, jel se prikaže neki ''politički kompas'' koji ti označi koliko si rasista, homofob, antisemita...?  Smile

Ja imam 7/10 DA.  Smile Jel to dovoljno da dobijem titulu novog Hitlera?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ma klasično političko šarlatanstvo...izabran si,imaš većinu radi šta misliš da treba,ljudi će te oceniti na sledećim izborima...ćao,zdravo...nego sve neka patetika i prenemaganje kao i ovaj naš,on pita narod,a kad kradeš ne pitaš narod,mamu li ti,sve bih ja to zajedno sa emigrantima proterao i vladu i predsednika,isto je to sve... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Mladi su sve sterilniji, sve teze ostaju trudni, loze se na "normalan zivot" i "EU vrednosti", odlazak u inostranstvo je rapidan, bela kuga sabija ali zato imamo priliv "mladih kadrova" sa Bliskog Istoka, Afrike. Obidjite autobusku/zeleznicku stanicu u Beogradu. Vise ima ovih sa Bliskog Istoka nego domacih.

Nabacite na papir ovu matematiku, pa sracunajte koliko vremena ostaje? ; )

p.s.
U Parizu postoje cetrvti gde ne mozes videti, ne Francuza, vec Evropljana ; )
« Poslednja izmena: 06. Maj 2015, 15:07:02 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ako cemo iskreno, moje predrasude su vecinom vezane za belce... Nijedan crnac nije klao Srbe i gurao u gasne komore, ali zato belci.... Uhuhu...

sacuvaj i sakloni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Qtek 小米
MunkaZe, не размишљам ни ја, али када би постали нека бројнија мањина

A postali bi, i to za tili čas.  Smile

Jbt, mi ni sa ciganima ne možemo da izađemo na kraj (zbog zapadnih dušebrižnika), a ljudi oće još arapa i crnaca...  Smile
Женска памет,  Smile не кажем да Мунка гледа турске серије као многе жене, знам да није тај тип, али није далеко од просечне жене која не види даље од свог носа.
Жене су у суштини анационална бића.

zenska pamet ..  

Ti si decko jednostavno bezobrazan, besan, neupotrebljiv. I ispusten si. Ne znam u kom stilu si odgajan, ali definitivno si ispusten. Los odgoj, besmislena nadogradnja. Posledice verovatno vec sada osecas u vidu manjkanja svega sto je potrebno jednom zivom bicu da bude drustveno i socijalno upotrebljiv i pozeljan.

Ne trebaju tebi ni crnci ni muslimani ni ISIL .. ti veceg neprijatelja od samog sebe nikad neces da imas.  Smile nemoj povuci nikog sa sobom..

P.S - mozda ovo zvuci ruzno ili cepa usi, ali to je potpuno isti odgovor kao i - "zenska pamet".  Smile
Драга Мунка, мораш мало да будеш и део колектива, немој бити себична, а много си себична, јер ти мислиш да ја говорим из свог личног незадовољства и беса, али то није тако, ја само осећам бес и незадовољство других, то је нажалост већина људи ... на неки начин више сам њихов гласноговорник, него што сам лично незадовољан.
То што сам ја врло задовољан својим животом, не значи да морам са тобом да делим идеологију себичности, где је твој мали свет важнији од нације и државе.

Безобразан,  Smile па свако ко ти је неистомишљеник је на неки начин безобразан, и ти си безобразна, зато што си себична и лицемерна.

Неупотребљив ? Не знам на шта конкретно мислиш ? Ако мислиш на оне ствари, немој да кудиш коња кога ниси јахала. Шта си још мислила под тим ... не знам ... запослен сам, дакле друштвено користан, радим и раме уз раме са твојим феминискињама и комуњарама, има и наших, али посао је посао, нема места за политику и социјалне дилеме.
Једино се трудим да будем неупотребљив за потребе твојих глобалиста.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0

Nabacite na papir ovu matematiku, pa sracunajte koliko vremena ostaje? ; )

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Qtek 小米
Haha, stvarno Gambino nikog ne postujes. Nije to bas zdrav mozak.

E sad ti mislis  "ali to je istiiinaaa.." "evo i primjera" i onda das neke svoje fiksne slike i izabrane situacije,
Jebiga niko nije svjestan svojih mana pa ni ti. Fasista si rasista, mizogin itd.. pametan zna da poslusa sta drugi misle, pa i o njemu samom.

Sve i nek su zene "ovakve ili onakve".. u prosjeku...  Zemunka te kroji za tri koplja..
u ovom pojedinacnom primjeru jedna zena te je pametnija, mnogo.
Није тачно, од када то муслимани представљају цео свет ? Од када то азиланти и други који желе насилно да мењају демографску слику Србије представљају цео свет ?

Нажалост чињеница је да жене нису склоне исламофбији као мушкарци, увек ће бити жена које ће имати здраве ставове, али то је није довољно.
Уђи на женски форум и погледај тему о филму и серијама и видећеш да се разликујемо. Такође жене у већем броју посећују Турску и те исламо дестинације.
Мунка уместо да брани мене, она се осећа увређеном и брани женски пол, без обзира што зна да сам ја у праву.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Diskreditovao si sagovornika. Rekao si da ima takve stavove uglavnom zato sto je zena.

Time oduzimas vecinu licnih kvaliteta koji dovode do formiranja stava.. inteligenciju, iskustvo, obrazovanje itd.

Naravno da to vrijedja.

-
Ne bih rekao da su zene nuzno manje islamofobi. Ja sam primjetio dosta svrstavanja do cak primitivizma sa zenske strane.

I opet mi smeta sto odsustvo anti-islamizma, rasizma.. nazivas nezdravim. Sta sad, svako ko se razlikuje od tvojih stavova je - liberal, zena-zene su meke, globalista.. ukratko inferioran?

Moze li neko biti inteligentan i normalan pa opet veoma tolerantan.

Ja ne nazivam nezdravim toliko sto ne volis azilante.. ali kad se prica o sterilisanju i organizovanje radnih akcija onda je malo cudno vec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
iz tvoje price stice se utisak da su crnci ili gang rape-eri koji zive u getou ili ne postoje. Stotine hiljada crnaca radi posao, kuca-poso, dodju kuci, izvedu decu u park, odu na bazen, voze bajs, zive normalno u normalnim sredinama.

Meni americki geto nije reper za vidjenje crnca kao pripadnika neke rase. Nisam osoba koja veruje da je neka rasa predodredjena za otpadnistvo ili neuspeh ili kriminal.

Zivela sam u gradovima gde crnci i indusi najnormalnije zive medju belim stanovnistvom, druze se, doprinose. To je apsolutno moguce i uostalom ne znam zasto vas toliko nervira moje misljenje  Smile

Ja sam razmisljao isto tako kao i ti Munka, ali i ti ljudi sto idu da rade i sve to, oni u sebi u srzi nose ono sa cim su odrasli i sta znaju. Ja sam na Internacionalnoj konferenciji sedeo pored Doktora Nauka, znaci lik je stvarno ucio. I bio je super tip, covek bi pomislio da nije rodjen u Americi. Prolazi tako vece, i on se napije, i sto na umu to na drumu. Svaka druga rec je bila ili psovka ili Nigga' i poceo je da pljuje po belcima samo tako. Ja sam samo posmatrao nisam mogao da verujem, ali to mi je samo ukazalo da ne mozes da im verujes.

Ja ne znam koliko si kontakata imala sa crncima i indusima. Indusi meni ne smetaju, oni drze svoje biznise i imaju svoju veru ali ne namecu ikome bilo sta, cak oni su vecinom protivnici Islama. Sad ne znam kako je u Engleskoj sa njima, ali Engleska je zasluzila da ih primi posle svega sto su im radili preko.  Sto se tice crnaca, ja ti kazem u manjim brojkama oni su ok, ali cim imaju masu, i to kriticnu masu, nastaje sranje. Sad ja ne znam koliko je velika razlika izmedju Americkih Crnja i ovih iz Afrike, ali ovi iz Amerike su stoka. Kukaju o rasizmu, kriminalu, o tome kako ih murija ubija, ovamo na svakom cosku su rasisti, kriminalci, dileri, silovatelji i pucaju na muriju.  Crnacki temperament vodi ka nasilju, to je u njima samima, kao sto je u Azijatima da uce i da budu vredni.  To im je karakterna mana i retko koji je pravi covek a ne stoka.

Ja ne kazem da su svi crnci takvi, ali veoma veliki broj jeste, pa ti vidi. 

Srbiji oni nisu potrebni, jer Srbija ima problema i preko glave. Sta mislis koliko bi potrajalo kad pocnu da se kote da progutaju Srbiju? Kada su Albanci u roku od 10 godina sa 150000 napravili 1.5 miliona, ovima ne bi trebalo dugo da krenu ka istom, i onda mozemo kolektivno da odcepimo jos jedan deo Srbije i da se pozdravimo.

I sto rece HKJ, ako nase devojke su toliko glupe da zele crnu kobaju, eto im granica, pa kada ih neki tamo napumpa podvodi i maltetira djavo ce im biti kriv. 

I mene ne nervira tvoje misljenje Munka, mi samo razgovaramo. Ja verujem u ono sto si ti videla, ali veruj i ti meni na ono sto vidim svakodnevno.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
LG Frizider
Bolji penis uvek pobedi. Jbg. Mislim jbg za ove sa losim penisima Smile

Nisam citao svih devet strana ali crnci i to je ok. Ok dokle god taj broj crnaca nije alarmantan.

Treba drzati demografski minimum Smile

Pa jbt Srbi pljuvali Srbe izbeglice koji su se snasli a ne crnce i cigane i induse i pakistance. Sto ce reci...

....ko im jebe mater. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: crnci spavala

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.