Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Španija: 60 žrtava, 126 povređeno  (Pročitano 7189 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ma on mora da je bio vernik, isao u crkvu i to.. Ovi svi ostali u vozu sigurno nisu, ili su se vencali u postu ili slicno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Garant je hteo da smuva neku od kondukterki iz voza,pa je zato nagario voz sa 200 ljudi u njemu.

Bože,Bože,šta sve neću pročitati na ovom forumu...  Smile

Kazu da je masinovodja priznao da je 4 km prekasno poceo da koci. Ajde taj FB i to, ali on je jos par minuta posle nesrece nazvao upravu i rekao da je njegova greska.

Znam ja to. Zato sam ja odmah lepo naveo šta mi smeta i šta mislim - neka ga osude i na 100 doživotnih. Ali neka puste da se time (optužnicom),istragom i izveštajima bave odgovarajući nadležni organi. A ne Fejsbuk pravdoseri,Tnjitter detektivi i nepismeni novinari koji na osnovu njegove slike merača brzine vade i objavljuju zaključak kako je on psihopata koji gari voz da bi impresionirao žene,a pojedinci se očigledno primaju na to ko saučešće.

Mislim,valja podsetiti raju s vremena na vreme šta su mediji i čime treba da se bave. Baš da bi se izbegli ovakvi bulšiti i navale pljuvačine i emocija,uzrokovanih špekulacijama sa Fejsbuka i internet zajebancija od medija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Mašinovođa pričao telefonom u trenutku nesreće!

Podaci iz "crne kutije" voza koji je prošle sedmice u Španiji izleteo iz šina i udario u zid, pri čemu je poginulo 79 ljudi, pokazali su da je mašinovođa u trenutku nesreće razgovarao telefonom i vozio brzinom od 153 kilometra na sat, što je gotovo dvostruko više od dozvoljene brzine, saopštio je danas španski sud.

Policijski istražitelji su ranije naveli da se voz uoči iskakanja iz šina kretao brzinom od čak 192 kilometra na sat i da je mašinovođa počeo da koči "tek nekoliko sekundi pre nesreće", prenela je agencija AP.

Sud je danas naveo da je mašinovođa Fransisko Hose Garson Amo u trenutku nesreće razgovarao telefonom sa jednim zvaničnikom državne železničke kompanije "Renfe" i da je navodno istovremeno iščitavao neki dokument.

Garson je uslovno optužen za više tačaka ubistva iz nehata.

Nesreća se dogodila u prošlu sredu kada je u gradu Santjago de Kompostela, na severozapadu Španije, voz izleteo iz šina i udario u zid, pri čemu su se četiri vagona prevrnula, a u jednom je izbio požar.

Udes se dogodio u 20.41 sat, kada je voz sa 218 putnika i četiri člana osoblja, koji je krenuo iz Madrida prema galisijskom gradu Ferolu, bio na ulasku u stanicu u Santjago de Komposteli.

Na licu mesta je poginulo 78 ljudi, a jedna Amerikanka je podlegla povredama u nedelju, pa je broj žrtava porastao na 79. Sedamdeset ljudi se još nalaze u bolnici, od kojih su 22 u kritičnom stanju.
Izvor: Tanjug

Izvor: Press

I tako... pretpostavljam da su novinari krivi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Znaci zato se ovo desilo...on je pricao telefenom... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
I tako... pretpostavljam da su novinari krivi...

Nemoj jesti ono što se ne jede.  Smile

Ja sam lepo bio naveo šta zameram tim licemernim lažljivim pizdama,koje su,da se mi ne zajebavamo...   Smile poznate po tome da grade karijere i imidž na račun tuđe nesreće i patnje. Što je ujedno i moj razlog za ovakav nastup i odnos prema njima na ovoj temi.Pošto sam u zadnjih godinu dana imao prilike nekoliko puta da vidim šta su sve u stanju da rade samo radi malo publiciteta. Da se došlo do te mere da se objavljuju imena poginulih a da niko ne pomisli ni da li ona zvuče logično,a kamoli da li je moralno i etički objaviti ih uopšte ,da se dižu pobune preko TNJittera , a ko zna,možda u budućnosti i organizuju ekspres suđenja preko Fejsa... Kao što bi bilo u ovom slučaju.

Elem,da ponovim,za slepe, lenje i maliciozne :

Zato sam ja odmah lepo naveo šta mi smeta i šta mislim - neka ga osude i na 100 doživotnih. Ali neka puste da se time (optužnicom),istragom i izveštajima bave odgovarajući nadležni organi. A ne Fejsbuk pravdoseri,Tnjitter detektivi i nepismeni novinari koji na osnovu njegove slike merača brzine vade i objavljuju zaključak kako je on psihopata koji gari voz da bi impresionirao žene,a pojedinci se očigledno primaju na to ko saučešće.

Uvek sam kod većine ljudi sa Bureka obožavao to što čim imaš neki stav koji se za trunku razlikuje od njihovog (za koji oni naravno tripuju da je savršen),moraš da ponavljaš jedno te isto 10 puta,a neretko i bolduješ, podvlačiš i preuveličavaš font,ne bi li napokon naterao maliciozne pojedince da prihvate šta hoćeš da kažeš i  zaustavio razna izvrtanja reči, izmišljanja, pa čak i laganja i lupanja etiketa. Svi su tolko ''skloni pogrešnim shvatanjima i tumačenjima'',a neretko i lupanjem raznih etiketa, da se čovek zapita kako li su uopšte više u stanju da protumače faking semafor i pređu ulicu u jednom komadu...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2013, 01:03:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
a ko zna,možda u budućnosti i organizuju ekspres suđenja preko Fejsa... Kao što bi bilo u ovom slučaju.

Pogledas staru dobru seriju iz osamdesetih "Max Headroom"  Smile

Inace, valjda je telefonirao ali sa zeleznicom, znaci, nije nesto privatno i bio je zadubljen u plan voznje. A pri brzini od preko 200 km na sat je dosta propustiti kocenje za 30 sekundi pa da nastane belaj...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
HTC One
Zli novinari.  Smile

I sta je sad fora sa Tnjiterom? Neko lupio glup izraz i sad postalo kul da se koristi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ma... pravda za novinare...

Jadni neshvaćeni stručnjaci za sve i svašta.  Smile

Nego,

I sta je sad fora sa Tnjiterom? Neko lupio glup izraz i sad postalo kul da se koristi?

Pa,što da ne.Tako radi internet danas.Mislim,kao što je neko lupio da su TNJitter i Fejsbuk kredibilni mediji,i sad ih svi svrstavaju u medije. Smiley

Moramo da poštujemo trendove,zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
HTC One
Gluplji izraz od tnjiter nisam dugo cuo... ajde kada se napravi spradnja sa nazivom koja ima neku logiku ili neki koren, ovako je samo besmisleno, ko god da ga je smislio.

Sto se tice novinara, ne vidim da su nesto pogresno analizirali sto se ovog slucaja tice... eto, zvanicna informacija je da je vozio duplo vecom brzinom od dozvoljene... sto se u potpunosti uklapa u profilisanje koje su uradili na osnovu njegovih FB postova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Profilisanje putem FB  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.