Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 08:03:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 116921 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
skinuo si ga vjerovatno u formatu koji ti tv ne cita(99.9% je .mkv file),ne moze ga ni sony procitat vec moras prebacit u neki drugi(ako se dobro sjecam mkv2vob se program zove).A na eksterni ga neces moc prebacit jer ima preko 4gb,mozes ga prebacit preko ftp-a sa kompa na sony,da ga podjelis na vise djelova ili da ga pustas direktno sa kompa preko media servera(treba da ti je komp povezan sa ps3 i da skines program npr TVersity,pokrenes ga na komp i oznacis foldere koje ces da sharujes.Onda upalis media server na ps3 i listas foldere dok ne nadjes film.Za detaljnija upustva obrat ise googlu,mrzi me da trazim  Smile
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Jeste on u mkv.fajlu(ja skinuo ovaj od 720p(on je negde velicine oko 2.73 gb,i kad ga prebacim preko total komander-a (prepravim iza tacke obrisem .mkv i napisem .avi)ni tada nece.A u upustvu za tv pise da cita divx HD(da li je to neka posebna vrsta)?Ako ga prebacim u neki drugi da li cu izgubiti na kvalitetu filma?E sada idu nekoliko zaista glupih pitanja(za koje te molim da se ne smejes,vec da odg i pomognes) Smile
1.Sta je to ftp?
2.Ovaj drugi nacin je neizvodljiv tv i soni su mi suvise udaljeni od racunara.Znaci,koliko sam ja shvatio dzabe sam kupio externi hdd jer fajlove koji su veci od 4gb ne mogu da prebacujem na njega?Sto dalje implicira da ne mogu da prebacim ni igre,koje sam skinuo za soni(a vecinom su oko 7-8+ gb?(zasto li sam kupio hdd od 1 tb Smile Smile)Sto dalje govori da jedino mogu da prebacim na primer ovaj film transformers od 8+gb tako sto cu ga podeliti na 10 delova,i pustati na soni deo po deo,da i ne spominjem prevod(i koje cu muke imati sa njim).A jbm mu familiju... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
FTP ti je mrežni kabl ... proveri da li ti treba redni ili unakrsni.

Sa harda možeš da igraš igre , jer neke igre NEMAJU fajlove veće od 4 GB u sebi .... NPR. God of War 3 je igra od 35 GB, ali nema u foldru fajlova fećih od 4 GB i nju pokrećeš sa spoljnog harda ladno.

Poneka igra ima taj fajl veći, i tu igru moraš da prebacisš na unutrašnji hard da bi je igrao.

E, sad, dalje, postoji program, spliter, sa kojim će takvoj igri da splituje takav fajl na manje, prebaciš na spoljni, pa će manager da prilikom prebacivanja sa sponjnog na unutrašnji konzolin da spoji te parčiće opet u jedan normalan fajl .... i to tako radi ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A kako da proverim da li mi treba redni ili unakrsni?Ja sam kupio polovan soni i on je dosao sa nekoliko kablova.Mozda imam taj?Znaci koliko sam te razumeo ja ovu igru na primer gow 3 skinem sa neta,prebacim na externi hdd(nema veze sto je 365 gb) i igram?A zasto onda ne mogu da pustim film preko sonija koji je 8 gb,ljudi nigde ne mogu da nadjem da je 1080p blu ray manji od 8gb,a mnogo su kvalitetniji od 720p,vidi se razlika na mom obicnom samsungovom tft monitoru,kako li je tek na tv-u?!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
pa ne mozes film da stavis na eksterni hdd jer je jedan fajl veci od 8gb,a GOW ima 35gb ali ni jedan fajl posebno nema vise od 4gb,simple as that.Za mrezni kabal se ne brini,sam rece da su ti previse udaljeni sony i pc, To sto si ti promjenio ekstenziju sa .mkv na .avi rucno ne znaci da si promjenio kompresiju filma i ostalo,zato ne radi.Ovaj program sto sam ti napisao mkv2vob ti sluzi da promjenis u format za sony,a da se ne izgubi kvalitet slike
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Cek da vidim da li sam razumeo:nijedan fajl koji je veci od 4gb ne mogu da stavim na exter hdd?I preko tog programa mogu da film od 8 gb sredim i preabcim na externi hd,a preko njega na soni i da gledam?Da li soni mora da bude jb da bih prebacio film na njega sa ext hdd,posto sam narucio usb jb stize tek oko subote sledece?Jel moze da se namesti prevod preko tog programa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hebote, jesi li ti uzeo soni da se igraš ili da gledaš filmove? Nauči prvo da puštaš igre i to, posle se bakći sa filmovima .....

ako ti je toliko stalo do filmova, kupi ovo http://www.google.com/products/catalog?q=wd+tv&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&cid=6875580655893802797&ei=JX0CTb2eGoyZOqyx1aYB&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=8&ved=0CEcQ8wIwBw#

i pustiće ti šta god mu daš sa tog spoljnog diska ....
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 20:20:29 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
Da,nijedan FAJL veci od 4gb,ne sa tim programom sredis film da moze da se pusta na ps3,posle toga se moras snac da ga prebacis nekako na sony(opcije su ti one gore sto sam napisao)...ne treba ti jb to je sony oduvjek mogao(treba ti jb ako ces preko ftp-a slat)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Soni sam uzeo naravno prevashodno za igrice,ali kada sam juce po prvi put video hd film 1080p(ja sam se toliko odusevio,da zelim da odgledam filmove na  tv-u.E sad jedini nacin je kao sto ste mi vi objasnili da prebacim preko sonija,sto da ne iskoristim kada moze.Ok hvala na pomoci,ipak mi sutra stize hdd,pa cu probati da nadjem neki program da ga smanjim i prebacim u soni a odatle da pustim.Igre za soni sam vec poskidao samo se ceka sledeca subota usb jb,pa da se igram do mile volje..

Evo sad sam se setio i preformulisao malo bolje pitanje:Ako uspem da prebacim film na ext.hdd da li mogu sa njega na soni da prebacim direktno preko njegovog kabla,a da soni nije jb?To mene zanima od jutros:P
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 20:32:26 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Što sledeća subota?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 08:03:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.