Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:23:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 111572 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
Прочитао сам да ускоро JB прелази на 3.50, је л' тачно то?
nije tacno, barem da ja znam. Napravili su downgrader(da vrati ps3 sa 3.50 verzije i vise valjda na 3.41).Treba da izadje uskoro(mozda je i vec) al nisu jos napravili open source vrziju(al rade na tome)...al to ne znaci previse i dalje se ne moze igrat GT5,NFS i nadolazece igre...
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jebite se deco dok mozete!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC hd2
imam jedno glupo pitanje
stvarno se nista nerazumem u sps
dobio sam ps3 i rade samo originali
re sad ima on ovaj hd njegov jel mogu ja nekako te originale sto nabavim od drugova da ubacim iliti kopiram na njegov hd i da mogu kad ocu da igram da netrebam uzimati disk
jeste za vas mozda glupo pitanje ali se stavrno nerazumem u to ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Naravno. Samo ti treba aparatura za takvo što .....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Kupujem externi hdd i ne znam da li je to protivno pravilim foruma ne bih da ostavljam link,ko hoce moze da ode na listov sajt kragujevac i da vidi externi hdd prestigio crveni poslednji.E sad prvenstveno ga kupujem za soni ps3 odgovara mi velicina(1 tb),ali mi nisu jasne neke stvari pa rekoh da pitam pre nego sto kupim.
Radi se dakle o tome sto je on 3.5",i nije mi jasna koja je jos razlika sem u tome sto je veci od 2.5"?Sta vi mislite da li bi mogao da se koristi za igranje pirata na soniju?Drug mi rece da mu treba neko napajanje i da nema usb kao ovi od 2.5"?E da,sta mislite da li moze da se namesti na njemu fat 32,posto cujem da mora da bude tako formatiran da bi se igrale pir.igre.
Ocekujem brz odg Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Eksterni HDD je ok, samo ti treba josh Docking Station da uzmesh i posle skladishtish igre koje skinesh sa PC-a na taj Eksterni HDD. Mora na FAT32 da bude, fora je shto ima ogranichenje - recimo, ne mozhesh da skladishtish fajlove koji prelaze limit od 4 giga, te fajlove koji su vetji od 4 giga morash da prebacish preko FTP-a na Interni HDD...

Nadam se da je bilo dovoljno brzo. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
cekaj, kupuje externi hdd,koji ce mu moj docking station,spoji ga sa najobicnijim usb-om na komp i na ps3.Fajlove vece od 4gb podjeli sa open splitom i menager na ps3 ih automatski spoji kad kopira igru sa externog na interni hdd. Razlika izmedju externih od 2.5" i 3.5" je sto se ovi prvi ne prave veci od 640gb(mozda nesto vise nisam siguran,al nema od 1tb) i za njih ti ne treba napajanje,vec se napajaju preko usb-a,i manji su.Ovi od 3.5" su veci jelte, uz njih imas i adapter koji ukacis u struju i najobicniji usb kabal koji se koristi za sve zivo(fotoaparati,mob...) sigurno vec imas neki u kucu al svakako idu uz hdd Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ok,znaci dovoljno je samo da kupim ovaj hdd(sigurno moze on?)i ps3 usb?Hvala puno na odg,bili su brzi Smile
Sutra idem da kupim:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
moze,hdd kao i svaki drugi, samo ga moras formatirat u fat32 format,a posto je 1tb to windows ne moze sam po sebi(ima neki limit koliko max gb), pa ce ti trebat neki program za to. Ja sam koristio EASEUS Partition Master,al bilo koji da nadjes trebao bi da valja Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ok Peregy javljam se cim ga kupim,sad sam zvao kazu mora da dodjes da ostavis kaparu i da sacekas dva tri dana dok stigne iz Bg-a....tako da cim ga dobijem javljam se za pomoc sta i kako dalje:) Smile

Veceras oko 8 ili sutra ujutru stize hdd.E sad ja sam nestrpljiv i imam nekoliko nedoumica.Posedujem lg lcd tv.(u njegovim specifikacijama stoji da on moze preko usb-a da pusta slike,muziku i filmove.(divx HD).E sad ja sam uspeo da pustim slike i muziku,ali filmove nikako.Naisao sam na neke torrente od hd filmova i zeleo bih da vidim kako izgledaju na tv-u.Medjutim na primer film transformers postoju u blu-ray rip verziji od 720p i od 1080p.Posto je moj tv full hd,on pusta ove sa 1080p.E sad ja se pitam ako on nije prepoznao film sa usb-a verovatno nece prepoznati ni sa hdd?Da li je moguce posto je ovaj film(oko 8.gb da ne skidam za dz) da ja njega prebacim na exter.hdd a zatim da ga sa externog hdd prebacim na soni,i onda odgledam prvi put HD film?Ako tako ne moze,da li je ikako moguce to uraditi,ili moram kupiti lg dvd rekorder koji ce pustati blu-ray diskove,a samim tim moram da kupim i blu-ray rezac ili da se pomirim sa cinjenicom da imam full hd tv a ne mogu da ga iskoristim? Smile
Kao i uvek ocekujem brz odg Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 13:47:48 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Veceras oko 8 ili sutra ujutru stize hdd.E sad ja sam nestrpljiv i imam nekoliko nedoumica.Posedujem lg lcd tv.(u njegovim specifikacijama stoji da on moze preko usb-a da pusta slike,muziku i filmove.(divx HD).E sad ja sam uspeo da pustim slike i muziku,ali filmove nikako.Naisao sam na neke torrente od hd filmova i zeleo bih da vidim kako izgledaju na tv-u.Medjutim na primer film transformers postoju u blu-ray rip verziji od 720p i od 1080p.Posto je moj tv full hd,on pusta ove sa 1080p.E sad ja se pitam ako on nije prepoznao film sa usb-a verovatno nece prepoznati ni sa hdd?Da li je moguce posto je ovaj film(oko 8.gb da ne skidam za dz) da ja njega prebacim na exter.hdd a zatim da ga sa externog hdd prebacim na soni,i onda odgledam prvi put HD film?Ako tako ne moze,da li je ikako moguce to uraditi,ili moram kupiti lg dvd rekorder koji ce pustati blu-ray diskove,a samim tim moram da kupim i blu-ray rezac ili da se pomirim sa cinjenicom da imam full hd tv a ne mogu da ga iskoristim? Smile
Kao i uvek ocekujem brz odg  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:23:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.