Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:52:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 111557 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa narucio sam pa dok mi stigne(trebalo bi oko srede(a ja do subote necu biti kuci).

Evo sad sam se setio i preformulisao malo bolje pitanje:Ako uspem da prebacim film na ext.hdd da li mogu sa njega na soni da prebacim direktno preko njegovog kabla,a da soni nije jb?To mene zanima od jutros:P

Sad sam gledao koje kablove imam i video sam da imam hdmi i onaj skart(njega ne koristim) i jedan sivi kabal mozda preko njega povezujem racunar i soni?M?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
ako uspijes prebacit na eksterni hdd,mozes direktno na sony bez jb-a....sto se kabla tice treba ti najobicniji mrezni kabal (http://ecx.images-amazon.com/images/I/412mVTK%2Bv2L.jpg)
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E super bas ovakav imam.Dobio sam ga uz soni,evo upravo sad gledam sta i kako mogu da ucinim da preabcim na hdd,sutra cim ga budem uzeo.Sta mislis jel izvodljiva ova moja ideja:nadjem neki program koji moze da podeli mkv fajl na dva dela(znaci ako je 8 gb na 2x4)prebacim na externi hdd i sa njega ovim kablom na soni,a pre toga sa onim tvojim programom sredim da soni moze da ga pusti? Smile 

Evo sad sam gledao ove igre sto sam poskidao sa neta,i iskrsao je nov problem od 10-tak igrica koje sam poskidao samo je jedna igra manja od 4.5 gb(tacnije velika je 3.55 gb-Virtual Fighter 5),neke igre su u rar fajlovima,,a za vecinu njih je potrebno prebaciti ih preko tog ftp servera!Sad se pitam ja sta da radim?Ima li kakve pomoci ili ja da odustanem od kupovine ovog extern. hdd-a?Da ne bacam 12000?
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 23:11:13 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
jos jednom da ti ponovim posto nisi vidio prosli put FAJL veci od 4gb ne cjela igra....igre moras da extractujes i da dobijes folder koji obicno ima neko ime slicno ovome BCES-00569 ,a u tom folderu da se nalazi folder PS3_GAME, fajl PS3_DISC.SFB i mozda neki folder update nesto.Taj folder BCxxxxxx stavis u unapred napravljen folder GAMEZ na root hdd-a i onda ti manager na ps3 prepozna igru.Ovo za film je izvodljivo,al prethodno opet proguglaj malo da vidis kako se radi sa ovim programom,da znas koji format i sto da podesis Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ok jos malo pa idem za ex.hdd.sad sam preko torrenta naisao na neke filmove 720p bluray ripove za koje ljudi tvrde da nema neke vece razlike u kvalitetu sem u rezoluciji u odnosu na ove 1080p.Sto je najjbolji deo oni su svi oko 650 mb.Dakle,koliko sam shvatio na meni je jedino da uz pomoc onog tvog programa spremim taj film za soni.
A sto se tice igrica,jedva cekam  da ih probam.Hvala puno sto mi objasnjavas i sto imas ovoliko strpljenja za mene.Sve je ovako kako si ti napisao,ali ja sad otvorim prvi rar fajl i krenem da otpakovavam,kad pojavi se jedan fajl koji se nalazi u PS3_Game koji je na primer veci od 4.7 gb,drugi je 2.3 gb a treci je 3.8 gb.Kako cu ja sada taj fajl od 4.7 gb preneti na ext. hdd.I ono sto mi jos nije jasno:Da li ja mogu preko onog kabla kao sto si mi ti poslao sa slike da prebacim na primer sa mog racunara na soni direktno film,a dovoljno je da soni bude utaknut u struju da mi ne treba tv? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
jebote, da li ti čitaš šta ti mi napišemo?  Smile Smile Smile

mislim:

Citat
Kako cu ja sada taj fajl od 4.7 gb preneti na ext. hdd

a juče sam ti napisao
Citat
E, sad, dalje, postoji program, spliter, sa kojim će takvoj igri da splituje takav fajl na manje, prebaciš na spoljni, pa će manager da prilikom prebacivanja sa sponjnog na unutrašnji konzolin da spoji te parčiće opet u jedan normalan fajl .... i to tako radi ....

i još jednom pre toga ....

daj, potrudi se malo, i ne smaraj 5 puta sa istim pitanjima ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Brate izvini,nemoj se bzv nerviras!Evo sad sam uzeo hdd,sad idem na google da vidim sta i kako dalje posto se covek bzv nervira a to mi nije bila namera!Izvini jos jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Soni vidi hdd,ali ne vidi da postoji film,izgleda da onaj progrram mkv2ob nesto ne radi dobro!
« Poslednja izmena: 11. Dec 2010, 14:00:17 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne nerviram se ja uopšte, nego tebe mrzi da čitaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
Soni vidi hdd,ali ne vidi da postoji film,izgleda da onaj progrram mkv2ob nesto ne radi dobro!
trazis pod video kategorijom?izabrao si odgovarajucu ekstenziju na ovaj mkv2vob?

@88nik 720p bluray ripove za koje ljudi tvrde da nema neke vece razlike u kvalitetu sem u rezoluciji u odnosu na ove 1080p

pa to i jes najveca razlika sto se kvaliteta slike tice.Taj koji kaze da film od 700mb i 8gb ima isti kvalitet slike ili laze ili nije normalan
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:52:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.