2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Open Tennis, MIAMI  (Pročitano 16554 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Asha 302
Izgubio je on ovo na pocetku drugog seta...

Брате, де ти живиш иначе овако? Чисто информативно питам.

Идемо Јанко не дај се.

Уништио га је Симон.

A evo Tomi Has je svrsio po Novaku Djokovicu.

E koliko serete to je neverovatno, samo zbog vas nekolicine sam navijao za Hasa, a i covek je legenda kako igra. Vi koji ste mislili da Djokovic moze vecito da osvaja sve zivo na kugli zemaljskoj, a sad kenjate kako se jelte zasitio mastersa i kako ipak ne moze sve da osvoji, kao odmara se, tempira formu kurac-palac.

Cepaj Hase, do finala  Smile  Smile

Da li je moguce covece da navijas za(kolka god legendica bio) jebenog Tomija Hasa, za SVABU, za naciju koja nam je toliko nesrece nanela, protiv Srbina? Zasto? Zbog cega? Jel ti Novak ugrozio zivot necim?

Jel navijas za kevinog svalera protiv caleta?

Pa sta se tu cudis? Sad sam navijao za Hasa i sta onda, jel neki problem za koga cu da navijam? Jeste nas ali su neki odavde dokurcili vise sa svojim iritirajucim i debilnim komentarima. Nije bre Djokovic masina pa da pobedjuje svaki mec do kraja karijere kao sto neki pisu, a onda kad izgubi, zasitio se mastersa, cuvao snagu, taktizirao itd. Nije ni Has sisao vesla i nije neki pacer pa da ga Nole nakanta, iako je bilo realno da ga dobije ali eto, nista mu nije polazilo za rukom i to je to.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2013, 18:11:52 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Citat
Izbaksuzir'o ga komentator i zasitio se mastersa

Па нормално.

Причали смо ја и Чамуга својевремено, због таквих ликова ти се Ђоковић згади ни крив ни дужан. Мисим шта да ти кажем, једном гледам пренос њега против Цонге на шљаци, бољи Цонга, поче нека кишица и коментатор, мисим онај Вујчин имбецил, каже ни пет ни шес "ово су већ услови који више одговарају Цонги", јер Цонга је Рејн Мен тениса, конташ...

Ne znam brate, ne gledam nikad tenis na b92, isključivo na SK. Doduše, verujem da su ovamo neznalice što se tenisa tiče i da su previše pristrasni, osim možda Boškovića, pošto je on prenosio jedno finale US opena čini mi se, i skroz je korektno to odradio. O Mijaljeviću i onim mongoloidima sa prve neću ni da pričam. Na SK Novakove i Jankove mečeve u 95% slučajeva prenose Višković i onaj Pralica i njih gotivim da slušam, Viška pogotovu. Smatram da je daleko najbolji komentator u državi, a o tenisu stvarno mnogo zna. Ne priča posle svakog, i u toku poena (a ima idiota koji to rade), nije zalađen statistikom, umereno navija za naše, ali nikako nije subjektivan u komentarisanju meča.

Ima u Srbiji ljudi koji možda previše gotive Novaka i koji su neobjektivni u svojim komentarima i kad je on u pitanju generalno, al uvek ću pre to da skapiram, nego da neko navija protiv njega. To nikad neću moći da razumem i nikad mi neće biti jasno. A najveći fazon je što niko od tih koji navijaju za Nadala, Federera, Mareja, nema konkretan razlog što je to tako, nego eto, ajde ja da se napravim pametan i da teram kontru većini i da pljujem po Srbinu koji je najbolji na svetu u onome što radi. Al zato je Tipsarević legenda i nenadjebivi srpski sin.

Da me neko ne razume pogrešno, ja Janka gotivim isto kol'ko i Novaka, i kad igraju jedan protiv drugog ne navijam ni za koga, jednostavno gledam tenis i uživam. Al verujem da ima ljudi koji se više obraduju kad Janko pobedi Novaka ili kad Novak izgubi od Federera na primer, nego što su se obradovali osvajanju Dejvis kupa.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
dobar je i Pralica, mene je u pocetku nervirao jer mi je delovalo da bukvalno zeli da prekopira Viskovo komentarisanje, ali vidi se da momak poznaje materiju da nije padobranac
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
ЈЕБАЋЕ ИХ СВЕ ГУЛБИС ЕРНЕСТ !!!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
ЈЕБАЋЕ ИХ СВЕ ГУЛБИС ЕРНЕСТ !!!
чему та изјава ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Па дркам се, атмосфера уз курац постаје напетија па зато.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
HTC Wildfire S
Has nije sisao vesla, pa i ovde su svi zaključili da je sjajan, ali da li je Nole taktizirao (u kojoj brzini je igrao, u petoj? imao je potrebu jer ga neki ugrožavaju, oni koji i nisu došli na turnir? tempirao za RG?) to samo on zna. Toliki hejt bacaš Alokine da je to strašno. Smiley Opusti se malo. Inatiš se, kontriraš nekome ko našem Noletu želi dobro, da osvoji 17-18 GS-ova itd.? Mislim bravo ej.
Prosto se pitam da li su ti ljudi naši, koji problem imaju, kad iz revolta kažu kao pre navijam za neke treće, Obilić. Ubiće me Bane Tores sad, ali dobro, shvatam ja kad neko voli svoj grad/klub, ali ovo je čisto inaćenje, haos, nema tu nekog velikog izbora, treba navijati za sve naše, a ne ovo kao navijam za Hr, a ne za Srb.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Jel postoji ijedna tema o tenisu da se Vas dvojica ne peglate...zajebite vise ili predjite na pp pa onanisite na Hasa, Djokovica ovog ili onog.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Asha 302
Ferer dobio Melcera 2-1 i prosao u polufinale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50195
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ferer dobio Melcera 2-1 i prosao u polufinale.

Taman sam to mislio da napisem. Iskreno, volio bih da on osvoji.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2013, 23:43:01 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.