Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:08:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Solarna joga  (Pročitano 88372 puta)
Ucesnik diskusija

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=solar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
dok cu ja sve suprotno od tebe i kako su nas ucili da ne bismo bili ono sto jesmo, a jesmo Bogovi!
"ми смо богови", покушај мозга да се не помири са чињеницом колико је мали и безвредан у односу на грандиозност Универзума. Не, нисмо богови, ми смо бактерије на честици прашине.

Али нека, једног дана ћеш схватити. Smile

E, bas to i hoce ti u senci da to kazes i razmisljas na taj nacin ... i onda imas sta? bedan zivot i starost za 50-60 godina samo!

Mi jesmo Bogovi, ali nismo niti cemo biti Pratvorac ili Prastvoritelj!!!!  Razumi sta ti govorim,.... imao si mnogo bogova u istoriji, ali nikad ni za jedno to bice iz vise dimenzije nije receno da je Pratvorac svega vidljivog i nevidljivog!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
E, bas to i hoce ti u senci da to kazes i razmisljas na taj nacin ... i onda imas sta? bedan zivot i starost za 50-60 godina samo!
Ти ако неможеш да уживаш у лепоти живота који је свуда, него мораш да се трипујеш да си божанство, онда уствари показујеш колико си бедно и мало створење.

Citat
Mi jesmo Bogovi, ali nismo niti cemo biti Pratvorac ili Prastvoritelj!!!!  Razumi sta ti govorim,.... imao si mnogo bogova u istoriji, ali nikad ni za jedno to bice iz vise dimenzije nije receno da je Pratvorac svega vidljivog i nevidljivog!!!
Постоји само један Бог, творац Универзума и његових закона. Других богова нема, јер они немогу да постоје у овом Универзуму.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 12:29:45 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ти ако неможеш да уживаш у лепоти живота који је свуда, него мораш да се трипујеш да си божанство, онда уствари показујеш колико си бедно и мало створење.

Citat
Постоји само један Бог, творац Универзума и његових закона. Других богова нема, јер они немогу да постоје у овом Универзуму.

Da si malo vise istrazivao kao sto sma ja to radio ne bi vise tako govorio! U ranijoj istoriji bilo koje bice iz vise dimenzije koje je doslo u ovaj 3D svet sa drugacijim oblikom od nama uobicajenim, i sa nekim drugim za nas mocima, za njih normalnim stvarima, su nasi preci proglasavali svojim bogovima... pogledaj malo stargate film ili seriju bice ti mnogo jasnije zasto je pre svet politeisticki ili visebozacki!  Ali Prastvoritelj nikada tamo nije bio zastupljen kao bozanstvo! Zasto??? Odgovor je jako lak... Prastvoritelj (ne Bog, to je komprovitano kako sma gore naveo), je u stvari misao ili ideja, logos sa grcog ako hoces... koji se imlodirao u sebe i sam je svoje stvorenje i svako njegovo stvorenje je u stvari on... svaka zvezda, planeta, sazvezdje, crna rupa... je deo njega.! On nije neka ososba koja je iznad zemlje, koja sedi na stolici sa bradom. On je nesto mnogo vise i uzivisenije! Neka je slava Prastvoritelju svih stvorenja!

Smile Smile

E, da samo i to da spomenem da su naucnici otkrili gradivne elemente iz meteora ali i kometa koje padaju na zemlju... sto znaci da nas svemir vrvi razlicitim oblicima zivota.... to je logicni zakljucak!
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 12:32:55 od cybermikan »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
Da si malo vise istrazivao kao sto sma ja to radio ne bi vise tako govorio!
Претпоставка је мајка свих зајеба. Све ово што причаш сам ја већ чуо. Што на овом форуму, што другде Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 16:04:55 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
92. dan (vece) 28. maj 2009. god.
15 min i 30 sekundi. Po ceo dan je padala kisa, ali sam uspeo navatati sunce u poslednjem minutu. Pijem i dalje dosta vode.

93. dan (vece) 29. maj 2009. god.
15 minuta i 40 sekundi. Vreme je oblacno, ali sam uspeo da uhvatim sunceve zrake oko 15- tak minuta pre zalaska sunca. Pijem i dalje dosta vode, uzivam u svom zivotu i energiji koja mi struji telom. Na dan pojedem malo supe, i pola konzerve ribe.

94. dan (vece) 31. maj 2009. god.
15 minuta i 50 sekundi. Kisovito vreme od ranog jutra, cak je i par puta padao grad (led). Uspeo sam nekako boreci se sa oblacima da uhvatim sunceve zrake i da se nahranim njima.

95. dan (vece) 02. jun 2009. god.
16 minuta tacno! Katastrofa, ceo dan pada kisa i oblacno je vreme. Osecam pad energije u mom telu te sam danas jeo malo vise supe, i pojeo celu sardinu sa malo dijetalnog hleba. Vode manje unosim ali i dalje je dosta pijem.

96. dan (vece) 03. jun 2009. god.
16 minuta i 10 sekundi. Ekstra zalazak sunca, jutros je bila opet kisa, ali sada je lepo i suncano vreme. Danas sam opet radi manjka energije jeo malo vise supe i celu sardinu ribe. Vode dosta unosim i dalje i to samo iz staklene ambalaze.

97. dan (vece) 04. jun 2009. god
16 minuta i 20 sekundi! Od danas sam i zvanicno vegeterijanac. Odbacio sam upoterbu zivotinjskog mesa i preradjevina od mesa, jeo sam samo supu sa povrcem, i malo pecene paprike iz tegle. Unosim dosta vode i osecam kako mi se energija vraca sve vise u telo. Moj cilj i zadatak je da polako postanem vegeterijanac (sto i jesam) a nakon toga i autotrof (oni koji zive samo od energije sunca, svemira KI i kundalini energije).

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
pazi, ako nas zajebavas, svaka cast na sistematicnosti...

Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
98. dan (jutro) 06. jun 2009. god.
16 minuta i 30 sekundi. Sa cimerove terase, malo posle sigurnog sata jel se samo tada sunce moglo lepo videti. Ovaj jutarnji sungazing mi je bas prijao nakon nekog vremena kise, kada sam gledao samo uvece i to vijajuci sunce. Pod tim mislim da sam na svakih 2-3 minuta izlazio da vidim da li su se oblaci mrdnuli sa sunca kako bih imao odlican pogled, i kako bih i dalje uzivao u prizoru. Kada sam odgledao za danas, zatvorio sam oci i video ogromno crvenilo i manji svetlo plavi trougao koji je prelazio u zelenu boju, i opet se vracao u svetlo plavu boju i tako vise puta. Bilo je ekstra predivno. Kada sam sve to zavrsio, stavio sam svoju teglu ne vecu od 2 L na sunce da bih imao svoju zalihu sunceve vode za danas. I dalje pijem dosta vode, i to ove sunceve vode koju sam upravo spomenuo.

Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Veliki Pozdrav, Solarni Ljudi!!!

Dana 7. jula 2009. god. (danas) odlucio sam i pokrenuo novu temu na nasem sungazerskom sajtu... tema se zove:

# Moj Jelovnik- Pracenje: a, nalazi se ovde:
Poruka sadrži u sebi link koji je na ovom forumu zabranjen zbog spama.
Poruka sa takvim sadržajem ne može biti upisana.

Dakle tu je mali uvod, da biste razumeli bolje celu stvar i onda je u dnu stranice dnevnik moje ishrane... Dakle, pre 3 meseca i 10 dana zderao sam ko stoka (blago reci jel i ona ima granice), dok sam sad samo na svega malo supe od povrca na dan, malo pecene paprike ili paradajza i nekog voca...... Za detalje videti temu na sajtu... kao i sledeci tekst!

Novi tekst na nasem sajtu i ovo je samo deo teksta objevljenog u pravda.ru:

Autotrofi: Novi ljudi su se pojavili koji niti piju tekucinu niti jedu hranu

Sva bica na planteti zemlji mogu da se podele na dve kategorije- Autotrofe I Heterotrofe. Vecina biljaka cine prvu kategoriju - oni primaju energiju iz ne-organskih stvari - sunca ili vazduha - i to tokom procesa fotosinteze. Ljudi i zivotinje spadaju u drugu grupu, koja podrazumeva ishranu sa drugim zivim bicima. Zato, ljudi, koji mogu ziveti na solarnoj i svemirskoj energiji su blizi biljkama nego drugim ljudima. Postoji grupa autotrofa i u Moskavi. Oni se sastaju u Konstantin Vasiliev Muzeju, gde dele svoja iskustva sa drugima. Tamo smo zabelezili da ako zena doji njeno dete do cetiri godina, na primer njeno dete ce lakse postati autotrof kada napuni pet godina ? prosto I jednostavno.
Majke ne jedu hranu niti piju tekucinu ali ipak imaju dovoljno mleka da podoje svoju decu. Video sam i pricao sa takvim ljudima u Moskvi koji su odbacili hranu I tekucinu od sebe......

Ostatak:

Takodje obratite paznju da sam naveo moj iskaz da cu licno ja ziveti 570 godina tacno... za svo to vreme znam sta mi je posao i sta mi je ciniti.... mozda je samo deo toga da sam vec od 5- 6. dana sungazinga poceo da smanjujem unos hrane???!!!

Ovo nije nesto sto je generalna stvar za svakoga, ovo je samo moj slucaj ovde iznesen. I evo ga konacno, sada ce neki reci kako me trese ego (eheheheeee.... smesno da smesnije nije moglo biti)... i kako se sajt najvise poceo baviti samnom, e to niije tacno... jel ja licno iznosim samo svoja iskustva, svi vi ostali imate sansu (sto inace necete da je iskoristite) i da nam napisete vasa iskustva na mestu koje je rezervisano za vas ovde:

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
One day you will see...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
One day you will see...

Ja mislim da se i sad vidi deo toga....

MOJI IZVESTAJI i JELOVNIK:

Sungazing sam poceo da radim 16. februara 2009. godine (kako je opisano u mom dnevniku)...  Vec od 5-tog dana sungazinga, kada sam bio na samo 50 sekundi gledanja u sunce, osecao sam drasticno smanjenu potrebu za hranom. Tada sam jeo samo jedanput na dan jel sam bio sit i osecao sam se sito. Napominjem da su ovo samo moja iskustva i da ovo nije generalno pravilo za sve druge ljude!!! Dakle pisem i iznosim ovde kako je bilo samnom, sto opet ponavljam ne mora biti i vama koji to citate. Na primer moja majka je na oko 14 minuta gledanja i ona je samo malo smanjila potrebu za hranom,dok je jedan nas brat po suncu i clan sajta na 6 minuta i on jede samo jedanput dnevno, a pre je jeo po 3 puta na dan....

Kratak izvod iz dnevnika....

5. dan (vece) 22. februar 2009. god.
Sunce zalazi tacno u 17:18 minuta, vreme je ekstra i suncano je. Tacno u 16:50 izasao sam na terasu i zapoceo svoj vecernji sungazing po prvi put pri zalasku sunca, stajao sam i gledao u sunce 50 sekundi dok me je ono kupalo svojim zracima i punilo energijom. Nakon isteka 50 sekundi gledanja usao sam u sobu i pokrio blago oci kako bi mi se suncev disk jos ocrtavao pred ocima. Osecam se fenomenalno, ekstra i ispunjen elanom... Moram pomenuti i da sve slabije osecam potrebu za cvrstom hranom, naime danas sam jeo samo jedanput na dan i to nesto malo oko podneva. Sunce mi daje takvu energiju da bih mogao podici celu kuci samo da hocu. Osecam i da mi obrazi gore, oci su mi uzarene i jako je prijatan osecaj svakog sekunda sve vise i vise! Ne osecam nikakve smetnje, sve je u redu samnom, rekao bih i vise nego u redu...

Napominjem da mi se pre sungazing prakse moj dnevni jelovnik sastojao u sledecem:

Za dorucak oko 13h ali i kasnije pod obavezno index sendvic (sunkarica+ sir+ sampinjoni) sa kajmakom,  majonezom, kecapom, krastavcima i lukom, u nedostatku istog pljeskavica, pasteta, sunkarica, kobasica.... Nakon toga (ne mogu reci da je to rucak jel sigurno nije vreme istom) pasulj sa fasiranom sniclom ili kobasicom, grasak, boranija, piletina, svinjsko meso (nesto od toga), propraceno nakon tog zivotinjskog obroka raznim grickalicama poput: smokija, stapica ili grisina, raznih keksova, bombonica i obavezno cokolade, ali i sladoleda u letnje vreme. Nakon toga je kao trebala doci vecera na red, obicno posle 24h pa i kasnije... a, tu se moglo naci na mom jelovniku pod obavezno: pica burek, hamburger iz obliznje hamburgerije, hot dog ili pljeskavica. A, voce i povrce... sta to bese? Dakle dnevno sam trosio i do 700- 1000 dinara ili oko 8- 10€ kako sam sada smanjio ovaj trosak, mogu vise da odvojim za nase projekte oko sungazinga, ali ni tako se nema dovoljno za sad koliko nam je potrebno... a, bice!!!

U mom dnevniku koji se nalazi ovde: Moj Dnevnik i Iskustva   jasno cete videti da od samo par dana sungazinga, tacnije od 5- 6. dana moja potreba za hranom, za razliku od ranije a gore opisanog obicnog dana u mom zivotu, se svakodnevno smanjivala sto sam dalje napredovao u ovoj praksi!!!

Kako je opisano u gornjem tekstu da ljudi koji postaju autotrofi, nisu odjednom to postali tako je i slucaj samnom. Nakon otpocinjanja sungazinga ili solarne joge kako mi je glad sve vise utihnjavala i kako sam sve vise bio sitiji, tako sam i smanjivao potrebu za hranom sto je i dalje slucaj, do ali i od dana kada pisem ovo a to je 7. jun 2009. godine.

Prvo sam jeo samo jedanput na dan, kasnije sto sam duze napredovao u ovoj kraljevsko- drevnoj i mnogo vekova cuvanoj tajni- jogi, unosio sam umesto gore pomenutih namirnica samo malo supe, konzervu ribe, dosta ratluka na dan, i dosta vode... Morate priznati zaista impresivno za razliku od gore pomenutih namirnica na dan!

Konacno Jelovnik:

Navodim najnovije datume:

92. dan (vece) 28. maj 2009. god.15 min i 30 sekundi sungazinga. Po ceo dan je padala kisa uvece sam uhvatio sunce, sunce + malo supe i pola konzerve ribe sa 1 manjim paradajzom, i pola kriske dijetalnog hleba.

93. dan (vece) 29. maj 2009. god. 15 minuta i 40 sekundi gledanja. Opet kisa i oblacno vreme, uvece razvedravanje a, sunce kroz oblake. Sunce + malo vise supe i pola konzerve ribe, i 2 male kasikice meda na dan.

94. dan (vece) 31. maj 2009. god. 15 minuta i 50 sekundi. Kisovito vreme od ranog jutra, cak je i par puta padao grad (led), uvece sam jedva navatao sunce kroz oblake. Jelovnik za danas: Sunce + 1 tanjir supe, pola konzerve ribe- sardine, malo dijetalnog hleba i 1 jogurt jel sam osetio pad energije u telu... Naglasavam da sam jos u procesu sungazinga, i to da sam tek zakoracio u drugu fazu od 15- 30 minuta gledanja!

95. dan (vece) 02. jun 2009. god. 16 minuta tacno! Katastrofa, ceo dan pada kisa i oblacno je vreme. Konacno uvece se vidi malo sunce iza oblaka. Osecam pad energije u mom telu te sam danas jeo sunce + malo vise supe, i pojeo celu sardinu sa malo dijetalnog hleba, i grickao ljute bombonice po ceo dan. Vode manje unosim ali i dalje je dosta pijem.

96. dan (vece) 03. jun 2009. god. 16 minuta i 10 sekundi. Ekstra zalazak sunca, jutros je bila opet kisa, ali sada je lepo i suncano vreme. Danas sam opet radi manjka energije jeo malo vise sunce + supe i celu sardinu ribe sa kriskom dijetalnog hleba i soljom mleka. Vode dosta unosim i dalje i to samo iz staklene ambalaze.

97. dan (vece) 04. jun 2009. god 16 minuta i 20 sekundi! Od danas sam i zvanicno vegeterijanac. Odbacio sam upoterbu zivotinjskog mesa i preradjevina od mesa, jeo sam samo sunce + supu sa povrcem, i malo pecene paprike iz tegle. Unosim dosta vode i osecam kako mi se energija vraca sve vise u telo. Moj cilj i zadatak je da polako postanem vegeterijanac (sto i jesam) a nakon toga i autotrof (oni koji zive samo od energije sunca, svemira KI i kundalini energije).

98. dan (jutro) 06. jun 2009. god. 16 minuta i 30 sekundi. Dakle danas na meniju: Sunce + solja kako-a i pola kriske dijetalnog hleba sa zitaricama, malo tresanja, par ljutih bombonica i dosta solarne vode koju pijem i ostavljam svaki dan na suncu.

OVOM PRILIKOM PROGLASAVAM DA CU ZIVETI 570

GODINA!!! DA LI JE TO MOGUCE, POGLEDAJTE OVDE:

ZIVITE VISE STOTINA GOD.

Ovaj ceo post cete naci kada u google ukucate solarna joga srbija ili cybermikan solarna joga... 
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:08:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.