Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 09:13:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Solarna joga  (Pročitano 88275 puta)
Ucesnik diskusija

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=solar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Jest  prirodno, ali su suze prirodna  reakcija na emocionalni i fizicki stres.

I sto kazes da skreces pogled ako prija ???

Pa ako je bas jako sunce, onda je naravno dozvoljeno skretati pogled, gledati kroz prste, kroz malu belu tkaninu... sunagzing nema neka poseba pravila moras to i moras tako... kod njega imas par pravila kako bi koristeci ih imo jace i bolje rezultate, ali ti ne cujes da mi se vid poboljsao, necujes da sam resio problem sa kostima na nogama...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Ako ne gledas direktno onda mozda to nije to. Ne ostvaruje svoj "efekat".
Sta je poenta jel gledas il ne gledas? Ta disciplina onda izgleda nije ni izvodljiva.

Ocigledno je tijelu neprijatna senzacija - pa sklanjas pogled. Refleks  na bol.
Organizam ti sam govori da li mu nesto odgovara a ti ignorises.

Iskreno, ne mogu da ti vjerujem da se poboljsalo zdavlje (od toga) Smile...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Ako ne gledas direktno onda mozda to nije to. Ne ostvaruje svoj "efekat".
Sta je poenta jel gledas il ne gledas? Ta disciplina onda izgleda nije ni izvodljiva.

Ocigledno je tijelu neprijatna senzacija - pa sklanjas pogled. Refleks  na bol.
Organizam ti sam govori da li mu nesto odgovara a ti ignorises.

Iskreno, ne mogu da ti vjerujem da se poboljsalo zdavlje (od toga) Smile...

Ne vernih Toma je uvek bilo...  inace pocni raditi sam sigurni sungazing samo 10- tak dana i videces!!!

“Zasto Radimo Sungazing”
Richard Blumenthal audio interview

U ovom audio interview koji je predvodio Richard Blumenthal u trajanju od 1 sata i 36 minuta on je detaljno iznosio naucne dokaze i objasnio benefite sungazinga i izlaganje suncevoj svetlosti. HRM je bio svo vreme on line i cak se ukljucio u emisiju kasnije!

Neki sadrzaji ovog interview o sungazingu:

· Kako je Richard Blumenthal poceo sungazing po metodi HRM-a.

· Kako da povecate vasu dijetu radeci sungazing

· Sungazing smanjuje potrebu tela za hranom

· Kako pospesiti mentalno zdravlje i pojacati unutrasnji mir

· Kako povecati imunitet

· Vitamin D i njegovi pozitivni efekti na nase telo

· UV Svetlo savrseno deluje kao antibiotik

· Bolje i kvalitetnije vezbanje na suncevoj svetlosti

· Sunceva svetlost u religiji

· Helioterapija se koristi kao medicinski tretman

· I mnogo vise toga EKSKLUZIVNO…

Interview je podeljen u tri dela od po 32 minuta svaki po 7 MB lako za download

Poslusajmo sad “Zasto mi radimo Sun Gaze” .mp3 audio files:

Za download posetite moj sungazing sajt]

Ps. ovaj forum je na nase zadovoljstvo dodan na ovom linku medju nase prijatelje!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Potpuno nov izgled sajta! ! !

e*k*s*k*l*u*z*i*v*n*o ! ! !

pogledajte samo na nasem sajtu zasto cemo mi sungazeri ziveti zdravo, i mlado nekoliko stotina godina! ! !

Niste vi dostojni ovih vrednih informacija!!!

Smile

[Edit by lightsoft: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

[Edit by lightsoft: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 07:21:14 od cybermikan »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
I kako sad da ljudi vide ove vredne informacije???

Ej, bre... donosim vam radosnu vest da mozete ziveti par stotina godina i to potpuno zdravo!!!

Izvor odakle sam preveo tekst:

Bibliography 1. Your Body's Natural Wonder Drug: Melatonin, by Russel J. Reiter,Ph.D. and Jo Robinson

Copywrite 1995 Bantam Books, Ny, NY

2. The Melatonin Miracle,

3. Melatonin, by Geoffrey Cowley; Newsweek, Aug. 7, 1995

4. The World Book Encyclopedia, World Book, Inc., 1981, Chicago, Il

Prevod: cybermikan
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
80. dan (vece) 14. maj 2009. god.
13 minuta i 30 sekundi Predivan sungazin i ekstra uzivanje u gledanju! Kada sam zavrsio sungazing i drzao zatvorene oci, video sam razne geometrijske oblike kako su se sklapali pred mojim ocima, filing je bio predivan i ekstra.

81. dan (jutro) 15. maj 2009. god.
13 minuta i 40 sekundi. Uradjen sungazing oko 20- tak min. posle sigurnog sata, sunce je bilo malo jace ali ipak prijatno za moje oci jel sam vec privikao na njega. Osetim ogromno poboljsanje vidnog spektra i vidnog polja, osecam da bih uskoro trebao da spustam dioptriju za jos 0.5 odn. sa -2 na -1.50 samo!!! Pijem i dalje dosta vode, jedem jako malo jel mi apetit sve vise nestaje a osecam se preporodjeno.

82. dan (jutro) 16. maj 2009. god.
13 minuta i 50 sekundi. Uradjen sungazing u sigurnom satu. Kada sam zatvorio oci video sam nesto nesvakidasnje i ekstra, ekstra savrseno. Imao sam prikaz kao iz zvezdanih staza kada enterprise krece u warp, pa se vide one zvezde kako prolete ogromnom brzinom, poput onog filina u fimu odiseja u svemir kada lik leti kapsulom kroz milione zvezda, znaci stvorio mi se warp u glavi..eheheheheeee.....e nesto ne opisivo, sad idem da prevodim ove zaista retke tekstove dalje...!
Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Naucne potvrde nasih tvrdnji o sungazingu:

Ljudi kao i biljake i zivotinje imaju svoj 24-casovni sat, bioloski sat koji stvara cirkadijske ritmove. Planeti Zemlji treba 24h da napravi jedan pun krug oko svoje ose krecuci se oko Sunca.

Cirkadijski ritam je ciklus koji se vrti u krug kao zemlja oko svoje ose na putu oko Sunca. Ovaj ciklus je poput Zemljinog ciklusa zavisan od Sunca/Sunceve svetlosti. Samo ime ciklusa to govori, cirkadijski od circa sto znaci oko/okolo i dies sto znaci dan. Pomenuti ritam u skladu sa kretanjem Zemlje tokom 24h stvara promene temperature tela, mozdane aktivnosti, produkcije hormona i metabolizma. Mozete da radite, jedete, pijete, vezbate najzdravije ali ako ne unesete dovoljnu kolicinu Sunceve svetlosti   preko ociju   vasa osa rotacije nece biti zdravlje nego bolest. Sunce je spoljasnji sat po kome se bazdari/uskladjuje nas sat. Nas sat, unutrasnji sat, unutrasnji stvoritelj ritma se zove SCN-suprahijazmaticko jedro koje se nalazi u hipotalamusu...

Evo super video za 24h ciklus unutrasnjeg sata. U gornjem desnom uglu su Sunce i Mesec. Sunce preko ociju je neophodno da bi se sat resetovao na pocetak, inace dolazi do slobodnog hoda free-running!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
83. dan (jutro) 17. maj 2009. god.
14 minuta!

84. dan (jutro) 19. maj 2009. god.
14 minuta i 10 sekundi. Na terasi u sigurnom satu, bos, stojeci sa ispravljenom kicmom.

85. dan (vece) 20. maj 2009. god.
14 minuta i 20 sekundi. Sa prozora iz sobe drugog cimera, stojeci, bos sa ispravljenom kicmom.

86. dan (vece) 21. maj 2009. god.
14 minuta i 30 sekundi. Sa prozora iz sobe drugog cimera, stojeci bos sa ispravljenom kicmom. Osecam da mi se empatija povecava cak do te

mere da kada prica sa nekim telefonom imam njegova prava osecanja. To je dobra stvar jel cu tako moci bolje uvideti ko mi je pravi

prijatelj i ko mi sta u stvari misli.

87. dan (vece) 22. maj 2009. god.
14 minuta i 40 sekundi. Iz cimerove sobe sa prozora.

88. dan (jutro) 23. maj 2009. god.
14 minuta i 50 sekundi. Sa cimerove terase, par minuta izvan sigurnog sata jel nije bilo sunca pre toga.

89. dan (jutro) 24. maj 2009. god.
15 minuta tacno!!! Uradjen sungazing sa cimerovog prozora u njegovoj sobi.

Prvih 15 minuta ili 3 meseca ove predivne prakse koja je iz korena promenila moj zivot na bolje!!!

90. dan (jutro) 25. maj 2009. god.
15 minuta i 10 sekundi. Uradjen siguran sungazing sa cimerove terase, bos, ispravljene kicme na plocicama od terase.

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
91. dan (vece) 26. maj 2009. god.
15 minuta i 20 sekundi! Uradjen siguran sungazing, sedeci na stolici malo za promenu iz cimerove sobe, (jel ista gleda na zalazak) bos sa ispravljenom kicmom. Kada smo vec kod stolice da napomenem da sam se danas suo sa HRM-om i on mi je rekao da sungazing treba da bude PRIJATAN bez ikakve prisile i mucenja, zalio sam se da me pomalo bolu noge uvek stojeci po 15 minuta...!!! Tako da sam odlucio danas da ga radim sedeci ispravljene kicme na stolici, sutra cu da probam lezeci na krevetu... znaci pravi sungazing gotovan... eehehheheheheeee...e. Imam da povlacim krevet do prozora da se opruzim koliko sam dug i da gledam i uzivam u suncu. Dakle, danas NISTA nisam jeo jel nemam potrebu za tim, samo sto sisam bombone po ceo dan (ako se to racuna u bilo kakvu hranu onda eto nisam iskren). po ceo dan pijem i suncanu vodu koja je dan pre toga stajala napolju kupeci energiju sunca.

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Brojim drugi dan potpuno bez hrane!!!!!!!!!  I bombonice sam drasticno smanjio, samo pijem solarnu vodu i uzivammmmmmmmmmmmm....

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 09:13:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.