Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 19:00:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Solarna joga  (Pročitano 88526 puta)
Ucesnik diskusija

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=solar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
99. dan (vece) 7. jun 2009. god
16 minuta i 40 sekundi. Konacno prelepo sunce i zalazak nakon kratkotrajne kise. Ovaj sungazing mi je nekako trajao najkrace do sad koliko mi je bilo bas ekstra i fino. Znaci suncevi fotoni i sam zalazak su si mi tako prijali na tanjiru da je to nesto neverovatno, jako su me cinili srecnim i zadovoljnim sto i dalje dok ovo pisem to rade. Osecam se kako sam vec i rekao skroz ekstra. Danas se moj obrok sastojao u sledecem: Sunce + solja kako-a i malo tresanja, i naravno dosta solarne vode. (cvrstu hranu ne trazim niti imam potrebu vise za njom)!!!

Tako da preporucujem svima koji tripuju da smrsaju i smanje svoje kilograme da piju samo solarnu vodu naravno uz siguran sungazing.

Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2009, 20:55:24 od cybermikan »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Farmaceuti izmisljaju bolesti !

Autor: Slavica Tuvić

Menopauza se danas predstavlja kao zdravstveni poremećaj, osteoporoza i povišen holesterol kao veoma ozbiljne bolesti, a ljudi se stalno drže u strahu od smrtonosnih virusa koji prete da unište čovečanstvo.

Ništa neobično ako se zna da farmaceutske kompanije promovišu nepostojeće bolesti i preuveličavaju manje zdravstvene probleme kako bi ostvarile što veći profit, izlažući time zdrave ljude riziku, upozorili su nedavno australijski istraživači. Proizvođači lekova danas predstavljaju povišen holesterol i osteoporozu kao bolesti, iako su oni tek faktori rizika, a preuveličavaju se pojedina oboljenja poput sindroma nemirnih nogu i iritabilnog creva,ističu australijski istraživači Dejvid Henri i Rej Mojnihen. Koliko su agresivne kampanje proizvođača lekova najbolje govori podatak da je u Srbiji od 2004. do 2007. godine utrostručen promet lekova iz grupe bifosfonata koji se koriste u lečenju osteoporoze. U Agenciji za lekovei medicinska sredstva kažu da je promet ovog leka 2004. iznosio oko 99 miliona dinara, da bi se 2007. cifra popela na 281 milion.

POGLEDAJTE GRAFIKU

Najbolji primer za „reklamiranje bolesti“ jesu kampanje za "podizanje svesti" o određenim bolestima koje finansiraju farmaceutske kompanije. Kao govornici na skupovima angažuju se lekari, koji hvale lek farmaceutske kuće koja je skup organizovala. Čak se promovišu lekovi koji deluju preventivno, tako da je krajnji cilj kompanija naterati i zdrave i bolesne da kupuju njihove proizvode. U Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje kažu da se u Srbiji pije sve više lekova i da su lekari podlegli pritiscima kompanija.

– Kod nas su čekaonice domova zdravlja oblepljene plakatima na kojim ase reklamiraju pojedini lekovi. Ordinacije su pune promotivnog materijala farmaceutskih kompanija, jer ta oblast kod nas nije regulisana na pravi način. Recimo, u Švedskoj je strogo zabranjen bilo kakav kontakt farmaceutskih kompanija sa državnim lekarima – priča Vladan Ignjatović iz RZZO. On kaže da se otišlo toliko daleko da je nestala komuni­ka­cija lekara sa pacijentima. Zaboravlja se na to da se mnoga stanja mogu uspešno regulisati promenom načina ishrane, stila života...

Ostatak teksta imate ovde:  

Poruka sadrži u sebi link koji je na ovom forumu zabranjen zbog spama.
Poruka sa takvim sadržajem ne može biti upisana.
[font=Verdana][/font]

ukucajte u google: solarna joga cybermikan ili solarna joga srbija pa na nasem forumu pod zavere imate ceo ovaj tekst da vidite kako vas sisaju ko ovce!

Ovo je samo jedno od otkrica kako farmakoindustrije imaju koristi izazivacjuci razne bolesti kako biste koristili njihove "usluge" i naravno stavili im pare u dzepove!!! Strasno na cega su mnogi ljudi svedeni- na ovce za sisanje!!!

Hvala lepo, ja odbijam da budem ovca za sisanje, i odlucujem da moj zivot drzim u svojim rukama radeci siguran sungazing, znam da ce mi imunitete ojacati mnogo vise nego da koristim njihove lekove koji me ujedno truju, skracuju zivot i uzimaju pare!!!  A, ti? Koja je tvoja odluka???
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
100. dan (jutro) 8. jun 2009. god.
16 minuta i 50 sekundi. uradjen sungazing oko 15- tak minuta posle sigurnog sata, jel se ranije sunce nije videlo od krovova zgrada. Dakle, uradio sam ekstra sungazing da nisam ni osetio kako je vreme brzo proslo koliko mi je bilo ugodno i prijalo!!! Inace kada sam zatvorio oci, video sam najekstra prizor do sada! bile su prikazane gomile linija koje se preplicu jedne u druge menjajuci boje neverovatne jarke izrazenosti, takodje sam i video maleno svetlo plavo oko i okolo njega kao kuglice su se okretala neka crvena zrna, osetio sma kako sam uplovio u to oko i kako sam putovao u dubinu prikaza. Sto se tice hrane, jutros sam uzeo samo pola od pola manjeg paradajza (mada ni to nisam morao, ali eto psiha radi svoje)! dve solje caja za ceo dan i to je to.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
101. dan (vece) 9. jun 2009. god.
17 minuta! Ekstra porcija sunca koja mi je neverovatno dobro prijala, uzeta sa prozora iz cimerove sobe u siguran sat! Osecaj je fantastican, ne samo pri gledanju u sunce nego i kasnije... Danas sam se prejeo i malo me muci stomak. Jeo sam 10 zalogaja kuvanog krompira i pola manjeg paradjza (strasno!!!) nije mi bilo potrebno toliko, ali eto sta je navika koja te prati godinama!!! Inace da napomenem da mi je bilo dosta samo 3- 4 zalogaja krompira i cetvrtina paradajza, a ja zapeo i samo trpaj u grlo... Pijem dosta solarne vode na dan i osecam se bas energetski...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Siemens cx40
koliko imas kilograma?
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
koliko imas kilograma?

Pre sungazinga imao 110 sada oko 95 kg
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
102. dan (jutro) 12. jun 2009. god.
10 minuta za prvi deo dana. Radi kisnog vremena i propustena dva dana gledanja, morao sam danas pristupiti gledanju ma kako bilo. Odlucio sam da to bude oko pola sata posle sigurnog sata jel se tek tada sunce lepo videlo iza zgrada, ali takodje sam odlucio da gledam samo 10 minuta a uvece cu jos 7 minuta i 10 sekundi. Dakle kada sam zavrsio gledanje i zazmurio, video sam i osetio nesto neverovatno, nesto sto nisam nikada do sad. Video sam ogromno, uobicajeno moje crvenilo i mali cetvorougao svetlo-plave boje koji sam pozvao da se pojavi, zatim sam mu zadao (naredio) da menja boje ovim redom: plava, crvena, ljubicasta, pink (ruzicasta) i na kraju sto nikada nisam video do sad, zelena. Na moje zaprepascenje pojavila se i tamno zelena boja. Ostao sam u cudu i divljenju, shvatio sam da mi um jaca i imam potpunu
kontrolu uma koja ce sve vise i vise rasti, kada kazem svom umu da mi ne treba hrana nego samo solarna voda to se i desava, i to jeste takodje povezano sa telepatijom i vidovitoscu takodje...

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

102. dan (vece) 12. jun 2009. god.
7 minuta i 10 sekundi nastavak od jutros. Dakle ekstra uradjen sungazing i energetsko punjenje celog organizma. I danas nisam nista jeo, pijem po ceo dan solarnu ili suncanu vodu, malo caja i kako-a samo. Osecam se nekako kao na visem nivou, to ne mogu da objasnim, po ceo dan mi energija struji kroz telo. Kada sam zavrsio gledanje i drzao oci zatvorene, naredio sam da se pojavi mali plavi krug- on se odmah pojavio i bio je plav, zatim sam mu rekao da se okrece i da spolja bude zelen a iznutra plav- i bas tako se i desilo. Potom sam mu rekao da postane zut, nakon menjenja crvene i plavozelene boje postao je i zut i onda je nestao. Ponovo sam naredio da se pojavi ali ovaj put kocka, i pojavila se samo na sekundi i nestala je. Znaci osecaj je bio bas ekstra i veoma mocan! A ja sam dbio jos jace saznanje da mogu da upravljam svojim mislima i da mi je um postao jos jaci, ali i da sam sve jaci i jaci!

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
Kada sam zavrsio gledanje i drzao oci zatvorene, naredio sam da se pojavi mali plavi krug- on se odmah pojavio i bio je plav, zatim sam mu rekao da se okrece i da spolja bude zelen a iznutra plav- i bas tako se i desilo. Potom sam mu rekao da postane zut, nakon menjenja crvene i plavozelene boje postao je i zut i onda je nestao. Ponovo sam naredio da se pojavi ali ovaj put kocka, i pojavila se samo na sekundi i nestala je. Znaci osecaj je bio bas ekstra i veoma mocan! A ja sam dbio jos jace saznanje da mogu da upravljam svojim mislima i da mi je um postao jos jaci, ali i da sam sve jaci i jaci!

Браво! Smile Smile
Открио си моћ маште!  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 21:09:59 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Kada sam zavrsio gledanje i drzao oci zatvorene, naredio sam da se pojavi mali plavi krug- on se odmah pojavio i bio je plav, zatim sam mu rekao da se okrece i da spolja bude zelen a iznutra plav- i bas tako se i desilo. Potom sam mu rekao da postane zut, nakon menjenja crvene i plavozelene boje postao je i zut i onda je nestao. Ponovo sam naredio da se pojavi ali ovaj put kocka, i pojavila se samo na sekundi i nestala je. Znaci osecaj je bio bas ekstra i veoma mocan! A ja sam dbio jos jace saznanje da mogu da upravljam svojim mislima i da mi je um postao jos jaci, ali i da sam sve jaci i jaci!

Браво! Smile Smile
Открио си моћ маште!  Smile

Pa to je onda super! znaci da napredujem dalje... ali ja mislim da sam poceo da vladam kontrolom misli pa i telapatije!

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 19:00:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.