Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:27:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šokantni zakoni u pripremi EU (Provereno)  (Pročitano 14200 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
Prvo idu "preporuke" a onda i obaveza.

O ovome nema rasprave u javnosti niti se govori u medijima niti će da se glasa o njima.
 Stvari idu tako što se institucijama daju instrukcije koje ovi moraju da sprovode. Npr. u Americi je konstitutivnost uništena i sada (posle 9/11) vlada može da donese uredbu koja se odmah sprovodi. Recimo to je radio Milošević.

[/quote

Како је било са педерастијом
Прво: поремећај сексуланог нагона, сексулна дисфункција и перверзија- такјо је писала и БоТина мама Невенка у својој књизи '' Психијатрија детињства и младости''
Друго: сексуална инверзија
Треће: Сексуално опредељење као тирјумф педерског лобија преко прљаве, корумпиране и изнад свега ЗЛОЧИНАЧКЕ светске здравствене организације.

Е онда иду препоруке па онда обавеза. У догледној будућности исто ће бит и са педофилијом, инцестом, содомијом и некрофилијом.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 14:37:07 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Cuj, da ne sme da se kaze mama i tata da se deca ne zbunjuju.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/131778/Savet+Evrope+zabranjuje+reč+,,mama,,.html

Onog trenutka kada odluce da u ovoj zemlji zabrane rec otac i majka bicu prvi na ulici.  Smile
  Tada ce biti kasno, a i neces ti da izadjes na ulicu. Tebi je sve potaman.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
Тачно, кад оде маст у пропаст
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
Citat

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/131778/Savet+Evrope+zabranjuje+reč+,,mama,,.html

Onog trenutka kada odluce da u ovoj zemlji zabrane rec otac i majka bicu prvi na ulici.  Smile

Naravno da mi je potaman, moze mi se. Imas problem sa tim? Radi da i tebi bude.

Vidis, ja cu moci da budem bahat i da izadjem na ulicu samo i iskljucivo zbog toga, a ne svaki put kada ima neki povod posto ne znam sam sa sobom za sta ustvari zelim da se borim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat

Naravno da mi je potaman, moze mi se. Imas problem sa tim? Radi da i tebi bude.

Vidis, ja cu moci da budem bahat i da izadjem na ulicu samo i iskljucivo zbog toga, a ne svaki put kada ima neki povod posto ne znam sam sa sobom za sta ustvari zelim da se borim.  Smile

Da ti imas karaktera i fleksibilne stavove kada ti drzava naredi da cutis, ti je i branis.
Izlaze oni koji nemaju sta da izgube, ti ces na netu da zvaces i lomis tastaturu.

Meni je sta se tice materijalnog bolje nego tebi, samo nisam uslovljen da razmisljam da mi je bolje od onaga sta treba, i da ce mi sutra biti sa ovima na vlasti bolje nego sa nekim drugim. Nisam zadovoljan sto nema posla, sto je sve svedeno na partisku pripadnost i partisku poslusnost. Ti si zaposlen na lepom mestu kako se hvalis, roditelji su ti zaposleni, devojka ti radi, ti zivis u srecnoj i prosperitetnoj drzavi. Ja zivim u drzavi socijalne bede.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 15:38:58 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
Ne, ti zivis u drzavi lenjosti i kukanja a ja borbe za samog sebe i vecitog trazenja boljeg.  Smile

Sto se karaktera i staova tice - borim se iskljucivo protiv onoga sto jedino i iskljucivo licno meni smeta. Briga me za propagiranje bilo vrednosti bilo problema, briga me za masovne ciljeve. Samo kada licno osecam potrebu onda se aktiviram.

A iskreno, zabole me da se borim za druge. Svako treba da se bori za sebe. Mrzim kolektivne ciljeve i kolektivisticki pogled na svet. U kolektivizmu se neuspesni i lenji slepaju na grbaci uspesnih i marljivih.

Prvi si pomenuo kome je potaman, pa sam ti odgovorio. Da se macujem na temi kome je finansijski bolje je smesno. Ako ti je bolje nego meni, onda znam da ti je mnogo dobro i drago mi je. To sto sam protiv slepanja nesposobnih ne znaci da ne zelim da svako ko vredi ima i vise nego dovoljno. Kamo srece da svi imaju koliko im treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
E jbg taxtex , gde ga nađe.Baš je odvratno, čak i da je samo 1% istina. Smile
Negde sam pročitao da u ukupnoj populaciji bude 3% do 5 % su homoswksualci. Izgleda da će uskoro homići vladati svetom.

dosta toga je provereno tachno (recimo ova prva pricha o pederskim pingvinima  Smile Smile )

pedera u svetu jedva da ima 0.1 % , chak ni u "liberalnim" sredinama ne idu preko 2 % . medjutim , judeo-liberalni rezim namerno promovishu homosexulaizam   narochito medju belim narodima . cilj je naravno stvaranje zatupljene rulje , bez nacionalnosti , bez rase , bez kulture i tradicije , pa chak i bez prirodnih instikata .

u ovom konkretnom sluchaju ( propagiranje pederizma) cilj je stvaranje shto veceg broja feminiziranih mushkaraca , praktichno kastriranih . razlog je jasan - zdravi i mladi beli mushkarci predstavljaju najvecu opasnopst za judeo-liberalni sistem , jer ako se pobune za tili chas mogu da srushe taj poredak . zbog toga ih je potrebno prevesti ako ne bash u homosexualce , ono barem u bisexualce ili takozvane metrosexualce . da bi stvar bila jasnija , pogledajte ove dve slike i razmislite ko je veca pretnja za svetski poredak  Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
Napravicemo mi i od tebe muskarca, ne sekiraj se bf  Smile Smile

Sta bih dao da imam zivaca i vremena da "razbijam" intergalakticke zavere  Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 16:22:59 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ovaj drugi ti nije dobar primer jer je dozvolio da ga namagarče, pošalju što dalje od njegove kuće da pogine pre nego što je napravio decu i ostave njegovu devojku da je odrađuju uvezeni Turci, Kurdi ili crnci marinci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
da bi stvar bila jasnija , pogledajte ove dve slike i razmislite ko je veca pretnja za svetski poredak  Smile :

Pa kolko znam, ovaj na slici je pre vazio za pretnju, barem Srbima  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:27:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.