Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 00:57:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šokantni zakoni u pripremi EU (Provereno)  (Pročitano 14219 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
Za razliku od tebe, jednostavno receno - nisam promasen.  Smile

Ne, egoista je covek koji voli samo sebe i iskljucivo sebe. Sa druge strane, ja volim ljude koji su mi vazni u zivotu, prijatelje i porodicu. Mrzim potenciranje na ljubavi prema kraju, gradu, politickoj stranci, drustvenoj grupi. Ljubav je intimno osecanje i rezervisano je za ljude koje poznajem i iz odredjenih razloga razvijem to osecanje prema njima. Ljubavi nema mesta u politici, drustvenim odnosima i slicno, ljubav nije politicka kategorija.

Broj postova je klasika u diskusijama, nisi me iznenadio niti si rekoa nesto pametno.  Smile Postoji mnogo pdf-a na kojima su te poruke nakuckane, nije sve ovde, ne brini se za mene i moje slobodno vreme.  Smile

I opet demagogija... jesi li nekada smesan sam sebi?  Smile Ne pranim pederastiju kako to predstavljas vec pravo na seksualno opredeljenje (koje god ono bilo, dok god je u skladu sa zakonom i pristankom dve osobe koje su zrele da donesu takvu odluku) i pravo na okupljanje, kao i slobodu govora i izrazavanja.

E vidis, kao sto je pokusaj ometanja parade narusavanje prava na okupljanje i izrazavanje, takodje je zabrana uporebe reci narusavanje slobode govora i izrazavanja. Nije to toliko tesko da se razume, samo treba covek malo i da ukljuci mozak.

Kako svako uvek polazi od sebe, tvoj boldovani komentar mi govori da si ti taj koji usvaja nametnuto. Za razliku od tebe, ja razmisljam svojom glavo i jebe mi se sta ce sutra da kaze drzava, EU, Amerika, Rusija ili bilo koja druga apstraktna kategorija od koje ja u zivotu nemam nista i koja me niti hrani, niti oblaci, niti moja okolina ima neke vajne koristi od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One

kao egoista koji gleda svoja posla mnogo se zalazes za borbu protiv gluposti.

on jeste egoista ,ali je dobio zadatak da se po forumima bori protiv klero-fasizma  , neo-nacizma i drugih retrogradnih pojava  Smile Smile , da bi dobio odredjeni poslic preko svog fakulteta  Smile  Smile

Sad sam na forumu po zadatku.  Smile Smile Smile

Ko je tebe poslao, KKK ili B&H?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Uopšte ne sumnjam da bi prvi ko svaka plačipizda dozvolio da mu u ime demokratskih principa naočigled siluju majku i oca samo ako bi to upakovali u neku trendi žvaku sa pečatom svetske zdravstvene organizacije, ali drugi je problem i dalje, onog časa kad je prešao granice svoje otadžbine.

to ko je preshao chiju granicu je diskutabilno pitanje . ovde je bitnija chinjenica da mlad chovek moze da se razvija u svega 2 pravca (2 arhetipa) :

1. judeo-liberalni "muskarac u trendu" , "tolerantan" , "individualista" i sl gluposti . u narodu poznat kao seka-persa  Smile

2. pravi mushkarac , otac , zashtitnik porodice i naroda . ni njega ne treba smatrati savrshenim i bezgreshnim ,ali je kao takav postojao vekovima i zajedno sa zenom-majkom stvorio ovo shto se naziva ljudskom civilizacijom . sad je postao glavna pretnja za judeo-liberalni svetski poredak i upravo zbog toga zele da ga se reshe .

Sad sam na forumu po zadatku.  Smile Smile Smile

shta da ti kazem , prochulo se  Smile Smile

Citat
Ko je tebe poslao, KKK ili B&H?  Smile

i oni a i josh neke organizacije  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Onog trenutka kada odluce da u ovoj zemlji zabrane rec otac i majka bicu prvi na ulici.  Smile
...bla,bla,bla....
a,zasto dozvoliti,da dodje do toga,da neko moze da dodje u poziciju,da pokrene pitanje da se rec otac ili majka zabrane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Necemo sad o Collu .... Nije on pisao te zakone , cak ni onaj u Engleskoj .  Smile .. Nije on covek  kriv za sve te guposti po EU ,  po Americi  Smile ... Istine radi , obogati on potpuri  gluposti na forumu ..  al i to samo  povremeno .  Smile

Naravno da su te knjizice ,  upustva , uredbe  nisu  benigne  , ali su ,, laki pingvini ,,  u odnosu na onaj zakon koji sam JA postavio , a na kog se nesto slabo osvrcete . O kakvoj slobodi se moze govoriti u drzavama u  kojima tajne sluzbe slusaju , citaju i nadgledaju sve gradjane ?   Mozda neko ima neko kreativno objasnjenje ? ...  ili mozda radi u policiji .

P.S. A i JA se osvrcem na taj zakon samo zato sto ce  pokusati da zakaci moje sledbenike u Engleskoj  .
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 17:00:23 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

ovaj drugi je primer choveka koji je sposoban da se bori za svoju otadzbinu , za svoju zenu i decu , za svoju majku .

Pa dobro hebem ga, dal mu je Srbija bila otadzbina pa se borio za nju  Smile

Taj se borio za otadzbinu ko i ovi:

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
Onog trenutka kada odluce da u ovoj zemlji zabrane rec otac i majka bicu prvi na ulici.  Smile
...bla,bla,bla....
a,zasto dozvoliti,da dodje do toga,da neko moze da dodje u poziciju,da pokrene pitanje da se rec otac ili majka zabrane?

Zato sto pederi sta god mislio o njima imaju pravo da budu to sto jesu i sva druga prava koja uz to idu.

Onog trenutka kada njihova sloboda ugorzi moju, onda cu da reagujem.

A odgovor zasto kada se donese a ne pokrene - zbog diskusije, receno je da su ovi zakoni, konkretno u Kaliforniji, progurani bez javne debate i saopstenja u javnosti, jednostavno su samo doneti. U tom konkekstu sam odgovarao.

Za sve koji su skepticni - zapamtite i pozovite se na ovo: onoga dana kada takav zakon bude predlozen ili donet, stacu rame uz rame sa vama protiv toga. Naravno, ako sve bude usmereno protiv konkretnog maloumnog predloga i narusavanja slobode govora a ne sa zadnjim namerama i protiv neceg petnestog.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Za razliku od tebe, jednostavno receno - nisam promasen.  Smile
i ti si promasio.
Citat
Ne, egoista je covek koji voli samo sebe i iskljucivo sebe. Sa druge strane, ja volim ljude koji su mi vazni u zivotu, prijatelje i porodicu. Mrzim potenciranje na ljubavi prema kraju, gradu, politickoj stranci, drustvenoj grupi. Ljubav je intimno osecanje i rezervisano je za ljude koje poznajem i iz odredjenih razloga razvijem to osecanje prema njima. Ljubavi nema mesta u politici, drustvenim odnosima i slicno, ljubav nije politicka kategorija.
Demagogija, ljubav prema politici imaju na primer politicari, to im je profesija i sigurno da vole ono cime se bave, isto tako i sa simpatijama prema odredjenim stavovima.
Citat
Broj postova je klasika u diskusijama, nisi me iznenadio niti si rekoa nesto pametno.  Smile Postoji mnogo pdf-a na kojima su te poruke nakuckane, nije sve ovde, ne brini se za mene i moje slobodno vreme.  Smile
Zabrini se ti sam za sebe ako ti forum nije profesija.
Citat
I opet demagogija... jesi li nekada smesan sam sebi?  Smile Ne pranim pederastiju kako to predstavljas vec pravo na seksualno opredeljenje (koje god ono bilo, dok god je u skladu sa zakonom i pristankom dve osobe koje su zrele da donesu takvu odluku) i pravo na okupljanje, kao i slobodu govora i izrazavanja.
Nije sija nego vrat, nego ti mentori nisu objasnili oko mama i tata, pa si se zabunio na ovoj temi, svarceneger je zabranu izrekao pre tri godine otprilike
Citat
E vidis, kao sto je pokusaj ometanja parade narusavanje prava na okupljanje i izrazavanje, takodje je zabrana uporebe reci narusavanje slobode govora i izrazavanja. Nije to toliko tesko da se razume, samo treba covek malo i da ukljuci mozak.
Narusava se pravo izrazavanja pa niko nije digao buku oko toga, narusava se bice krivicnog zakona pa nismo policiska drzava po tebi...sta sa jednom marginalizovanom i bolesnom grupom gradjana da radima, zamisli sizofrenicari da se bore za svoja prava, nigde nisam video da se neko hvali sa svojom bolescu kao pederi, jos da su i izdejstvovali da to nije bolest vec seksualno opredeljenje.

Citat
Kako svako uvek polazi od sebe, tvoj boldovani komentar mi govori da si ti taj koji usvaja nametnuto. Za razliku od tebe, ja razmisljam svojom glavo i jebe mi se sta ce sutra da kaze drzava, EU, Amerika, Rusija ili bilo koja druga apstraktna kategorija od koje ja u zivotu nemam nista i koja me niti hrani, niti oblaci, niti moja okolina ima neke vajne koristi od njih.
Ti razmisljas sa stavovima DS-a ili neke stranke te orjentacije, po onome sta pises, i nisi upucen u mama i tata jer te mentor nije hteo da uznemirava, jos si mali.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 17:14:06 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Taj se borio za otadzbinu ko i ovi:

ti tvoji se bore za pare , kao shto i panduri kod nas premlacuju ljude za pare . ali , dzabe ja to tebi objashnjavam ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
A za cega se borio onaj bombas sa slike nego isto da opljacka tudje zemlje, al dzabe da ti ja objasnjavam  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 00:57:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.