Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šok sa rafova: Skuplji hleb, jaja, mleko, kafa, meso, cigarete...  (Pročitano 7290 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
EU standard
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Djindjiceva poltika i put ka evropi dug 15 godina (bez kraja puta na vidiku) su odgovorni za sve.
Za svako gladno dete,za svaku losu presudu,svakog nepismenog djaka,svakog nezaposlenog radnika..svakog radnika kome kasni plata,svakog radnika kome je duzna neka firma.
Za sve to i puno vise.

Ne dozvolite vise da vam peru mozak.
Razlika izmedju ovog sada i doba Milosevica je to sto zivimo pod kreditima.
Odnosno iako zivimo ko stoka duzni smo nenormalno.

Sta uciniti povodom toga ?

Streljati sve clanove DS-a.
Skinuti nazive svih ulica,bulevara i sve ono sto je dobilo nazive po Djindjicu.
Proterati mu porodicu iz zemlje.(ako su uopste toliko ludi da budu u istoj a pritom ni sami ne znaju koliko imaju para).
Prekinuti odnose sa EU.Kompletne.
Ponistiti sve dogovore sa njima.Koji su i onako na nasu stetu.Da nisu verovatno bi ziveli bolje.Ja ne vidim razlog da su svi ti ugovori dobri po nas a da mi zivimo lose.
Traziti da nam vrate gradjane koji robuju (da robuju) bez presude a i one sa presudama iz Haga.Jer ne vidim da su kompetentni da sude ..a tome ide u prilog sve svo sudjenje i sve presude u kome mi jos malo nismo osudjeni za ubistvo Kendeija dok su sa druge strane bili mirotvorci i vojnici koji postuju obicaje ratovanja.

I kad se ta politika razbistri imamo dva puta..

Prvi,da krenemo da saradjujemo sa zemljama sa kojima imamo konkretan ekonomski znacaj,umesto sto nam dolaze firme iz EU i daju platu visine najnizeg minimalca .( Kako je Djindjic lagao a to ima i po klipovima na youtubu..).Ja sam ocekivao da cemo imati neke vece plate.Plate koje oni nama daju mozemo i sami da obezbedimo.Uz to dajemo im takve pogodnosti kao da su dosli ne da zarade nego da nama pomognu.
Krenemo da radimo ono sto je kod nas jedino moguce jer nema firmi.Tj sitna poljoprivreda.
Lepo krenemo kao u osamnaestom veku..svi na sela koja mozemo da nadjemo i kopamo i sadimo.

Drugi put,nije put..nego politicko spajanje sa nasim zemljama u stanovnistvom u regionu u cilju licnog prosperiteta.Mi imamo Republiku Srpsku,sa kojom bi trebalo da imamo izvanredne odnose a mi se sa njima iz nekog dusebriznickog razloga prema Nemackoj odnosimo sa njima kao da su nam teret.
Razviti odnose sa Srbima iz Hrvatske najbolje moguce..Ne terati ih da vole Hrvatsku.Samo lud covek voli Hrvatsku pored Hrvata.A oni ih ima tamo brat bratu 200 000 i razviti odnose sa jos 200 000 Srba u Crnoj Gori.
Ne predstavljati Srbe sa Kosova kao da su nam teret jer nisu.Nisu oni krivi sto su rodjeni na Kosovu.

I ili cemo crći i nece nas biti ili cemo ziveti ako ne normalno onda bar dostojanstveno.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Uzalud sve to brate
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Djindjiceva poltika i put ka evropi dug 15 godina (bez kraja puta na vidiku) su odgovorni za sve.

Kazem ja, Djindjic je kriv za sve ali dzaba, ne slusa niko  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy S2
Citat

Kazem ja, Djindjic je kriv za sve ali dzaba, ne slusa niko  Smile

Sta bi bilo tek da smo usli u EU, koliko bi tek onda sve bilo skuplje, bas kao na primer u Madjarskoj.

Uh, cekaj pa tamo je sa njihovim PDV-om od 27% sve jeftinije !?!?!?!

Za svako gladno dete,za svaku losu presudu,svakog nepismenog djaka,svakog nezaposlenog radnika..svakog radnika kome kasni plata,svakog radnika kome je duzna neka firma.
Za sve to i puno vise.

Ne dozvolite vise da vam peru mozak.
Razlika izmedju ovog sada i doba Milosevica je to sto zivimo pod kreditima.
Odnosno iako zivimo ko stoka duzni smo nenormalno.

Sta uciniti povodom toga ?

Streljati sve clanove DS-a.
Skinuti nazive svih ulica,bulevara i sve ono sto je dobilo nazive po Djindjicu.
Proterati mu porodicu iz zemlje.(ako su uopste toliko ludi da budu u istoj a pritom ni sami ne znaju koliko imaju para).
Prekinuti odnose sa EU.Kompletne.
Ponistiti sve dogovore sa njima.Koji su i onako na nasu stetu.Da nisu verovatno bi ziveli bolje.Ja ne vidim razlog da su svi ti ugovori dobri po nas a da mi zivimo lose.
Traziti da nam vrate gradjane koji robuju (da robuju) bez presude a i one sa presudama iz Haga.Jer ne vidim da su kompetentni da sude ..a tome ide u prilog sve svo sudjenje i sve presude u kome mi jos malo nismo osudjeni za ubistvo Kendeija dok su sa druge strane bili mirotvorci i vojnici koji postuju obicaje ratovanja.

I kad se ta politika razbistri imamo dva puta..

Prvi,da krenemo da saradjujemo sa zemljama sa kojima imamo konkretan ekonomski znacaj,umesto sto nam dolaze firme iz EU i daju platu visine najnizeg minimalca .( Kako je Djindjic lagao a to ima i po klipovima na youtubu..).Ja sam ocekivao da cemo imati neke vece plate.Plate koje oni nama daju mozemo i sami da obezbedimo.Uz to dajemo im takve pogodnosti kao da su dosli ne da zarade nego da nama pomognu.
Krenemo da radimo ono sto je kod nas jedino moguce jer nema firmi.Tj sitna poljoprivreda.
Lepo krenemo kao u osamnaestom veku..svi na sela koja mozemo da nadjemo i kopamo i sadimo.

Drugi put,nije put..nego politicko spajanje sa nasim zemljama u stanovnistvom u regionu u cilju licnog prosperiteta.Mi imamo Republiku Srpsku,sa kojom bi trebalo da imamo izvanredne odnose a mi se sa njima iz nekog dusebriznickog razloga prema Nemackoj odnosimo sa njima kao da su nam teret.
Razviti odnose sa Srbima iz Hrvatske najbolje moguce..Ne terati ih da vole Hrvatsku.Samo lud covek voli Hrvatsku pored Hrvata.A oni ih ima tamo brat bratu 200 000 i razviti odnose sa jos 200 000 Srba u Crnoj Gori.
Ne predstavljati Srbe sa Kosova kao da su nam teret jer nisu.Nisu oni krivi sto su rodjeni na Kosovu.

I ili cemo crći i nece nas biti ili cemo ziveti ako ne normalno onda bar dostojanstveno.

Smile Smile Hoce da posalje 8 miliona ljudi na selo  Smile Smile

Bez mehanizacije, hemije i modernih agroteh. mera ces dobiti jedno veliko nista.

Cime ti kralju mislis da finansiras vojsku, policiju, zdravstvo i skolstvo. Za to treba nekih
5-6 milijardi godisnje.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2013, 18:21:07 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ne hvali svoju drzavu toliko... Smile Smile Smile
Ako su televizori jeftiniji to nije slucaj sa mnogim drugim stvarima...odes i na KiM pa je TV 250 jevra koji je ovde 400-450 jevra  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
SonyEricsson xperia m2
Hahaha,kojih bisera ovde možes procitati leb' te jebo.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Zbog povećanja akciza u januaru će biti više i cene cigareta, duvana, alkohola, goriva i kafe.

Ne, samo cigare ne.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Bice opet proja popularna, imamo vec Ustase za kur'' spremne, imamo nesto Chetnika, komunisti na vlasti, znaci ovo ko u Americi, oni prave rekreacije Gradjanskog Rata, mi zivimo u rekreaciji Drugog Svetskog. Majku vam bozju imperijalisticku
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.