Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snazan potres u Petrinji, poginulo jedno dete  (Pročitano 10091 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Pa niste najebali zbog Hrvata vec zbog toga sto je Aleksandar u svom tipicno karadjordjevickom ludilu mislio da moze da zajebe Hrvate sa kojima je surovao...
On je rasirenih ruku prihvatio Kvaternika i Radica, na primer. A onda nastavio da pravi sranje na jugu, koje je kulminiralo osamdesetih.

S druge strane, sva ta sela su etnicki pretezno srpska sela. Pokusali su da dosele Bosance, pa su oni iz novih kuca pobegli u Nemacku cim su dobili domovnice i putovnice. Pa su neke katolicke sekte pokusale da se nasele, pa su i oni pobegli. Tako da su tu opet ostali samo Srbi.
Tu je jos u 15. veku dosao Vuk Grgurovic Brankovic i u Komogovini je naseljena srpska zajednica. Ono, jos od tada se poimenice kao srpski knezovi spominju brojni. I zato me toliko nervira Ratko Dmitrovic koji je susta suprotnost tog naroda.
Prvi masakr je napravljen kada je rasformirana Vojna krajina, kada su ljudi prepusteni sami sebi. Ostavljeni da krepaju od gladi. Postali su poljoprivrednici i uzdigli su se.
Drugi je bio za vreme Prvog svetskog rata, pa Drugi svetski rat, i sada ovo. I opet se vracaju.
Mozete vi da se becite koliko hocete, ali za to ima razloga. Ljudi koji su naselili te krajeve su dosli iz one najtvrdokornije Srbije - Raske, sa KiM i Hercegovine.

Moze meni neko kao da se podsmeva, ali ja bar znam ko sam i odakle sam x kolena unazad. I svaku kucu, svaki grob, crkvu, kamen medjas. Nisam ni kivna ni na Hrvate nesto, jer ti sto su meni naneli zlo odavno mirisu cvece odozdo ili su morali trbuhom za kruhom i sve na dobos...  I sami su sebi skrojili takvu sudbinu. Oteto prokleto.

Vi ste se ovde u Srbiji mnogo odrodili od sebe. Mnogo vas sibaju razni krezubi bradati starci i pricaju gluposti.
A za to nisu krivi ni Hrvati, ni Albanci, ni drugi Srbi, ni Madjari.

« Poslednja izmena: 05. Jan 2021, 20:19:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ma da..

Samo da kazem svima koji su izgleda malo zalutli.

Da ne postoji Srbija kao jezgro, Srbi mozda ne bi ni postojali.

Sirite ljubav slobodno, lepo je to. Lepo je imati gde da pobegnes kad ljubav nestane.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Vucic poslao hrvatskoj milion evra...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Citat
Skoro 4 milijuna Hrvata živi izvan granica Republike Hrvatske

Citat
Српска дијаспора броји између 4 до 5 милиона Срба (zajedno sa BIH)

Citat

Jevreji:

United States (5,275,000), France (484,000), Canada (375,000), the United Kingdom (269,000–292,000), Russia (205,000–1.5 million),[149][150][151] Argentina (182,300), Germany (119,000)[152] and Brazil (107,000).

Citat
Holandjani,

Verovatno preko 6 miliona Holandjana živi van Holandije

Ja ne vidim neku ogromnu dobrobit u tom izjašnjavanju o nacionalnom indentitetu. Štaviše u modernoj evropi, sve je više i više multietničkih brakova, gde deca namaju pojma (a i ne interesuje ih baš mnogo) šta su.

Imao sam prilike da pričam sa dosta ljudi i skoro svako mi je rekao da ima bar 3-4 nacinalnosti u svojim genima.

Koga više interesuje u 21. veku koje si nacionalnosti.

Budi vredan, radi, brini se za sebe i svoju porodicu a ta nacionalnosta ceo svet košta puno krvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Pa tu se i ne radi o krvi... Smile Smile Smile

Ta prica o krvi to je prosto pokusaj da je nacionalna svest stavi u drugi plan...i mistifikuje...

Ne radi se tu o tome ko se sa kim razmozavao...nego kakve vrednosti deli...

Jesi ti neki glup covek jbt...

Da nisi ti hrvat neki... Smile

Odma zamutis fasizam...

Sto kazu ova deca...na keca...

Smile Smile Smile

Sprska dijaspora ima preko 20 miliona ljudi...

Jedna je od najdeversifikovanijih na svetu...verovatno prva...

Eto deli prvo mesto sa jevrejskom...

« Poslednja izmena: 06. Jan 2021, 13:19:24 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1796
Citat
Jedna je od najdeversifikovanijih
nemoj vako dugačke reči brt, nemoš ni one dosta kraće često da potrefiš  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Ta prica o krvi to je prosto pokusaj da je nacionalna svest stavi u drugi plan...i mistifikuje...

Ne radi se tu o tome ko se sa kim razmozavao...nego kakve vrednosti deli...

Pa koje ti vrednosti deliš sa mnom. Nula. I kao obojica smo pripadnici istog naroda. Sem što si ti glupi Ruja. Putinov posluško.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Dakle bio zemljotres u Hrvatskoj. Bio. Biće opet
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Apsolutna laz da nacionalnost u Evropi nije bitna
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1796
argumentuj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.