Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:51:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snajperisti  (Pročitano 126833 puta)
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia onaj zajebani
moj stari je bio snajperista dok je sluzio vojni rok...sad je to batalio, to je bilo prije 25god...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
jbm sve crna strela(M93) je zakon
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Jos uvek ne mogu da zaboravim teren u vojsci i snajper koji sam duzio...jedan od najlepsih trenutaka u zivotu.Osecaj je neverovatan!
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
M-93 nasa domaca,najveci sok je 99 na Kosovu otkriti da nesto sto mi pravimo moze da bude bolje od Nemackog ili Americkog,steta sto se malo nije poradilo na manjem kalibru pa i da tu napravimo nesto dobro kao M-93.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6120
moj licni favorit u ovoj prici je Sako TRG 42 .338 Lapua Mag. i ako na njega montirate Schmidt & Bender MP II seriju ili neki Swarovski... mislim da imate odlicnu kombinaciju zaustavne moci i dometa, uz prosecan trzaj i masu oruzja!
IP sačuvana
social share
"...ja sam samo prolazio i neam` pojma..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
eizo

Citat
M-93 nasa domaca,najveci sok je 99 na Kosovu otkriti da nesto sto mi pravimo moze da bude bolje od Nemackog ili Americkog,steta sto se malo nije poradilo na manjem kalibru pa i da tu napravimo nesto dobro kao M-93.

ljudi, dalekometna puska M-93 (crna strela), je ubedljivo najgora vojna puska koju je zastava proizvela. ne mogu da verujem da je neko odobrio uvodjenje te puske u naoruzanje vojske. njene karakteristike, a ne mislim na one iz pravila za pusku, su daleko od americke M82A1 koju vojska dobila 1982.god. mislim na americku vojsku. sam kavlitet materijala je ocajan, a obrada je jos gora. optika prilicno slaba(8x je jako malo za velike daljine).  da ne govorim da se kod nas tek sad razvija snajperski metak u kalibru 12,7x108mm. sada se koristi metak sa obicnim, pancirno-zapaljivim, zapaljivi zrnom. prilicno nepreciznao, a oce i suma da plane!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Проблем је што је финална обрада очај живи. Такође материјали су очај, као и метак који се користи за митраљез.

Све у свему, кад би Застава имала лове за боље производне машине, боље материјале, и наравно развијен метак са добром оптиком то би била једна одлична пушка.
Ово кажем јер је све то могуће остварити.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Meni je na Kosovu M-93 bolje legla od Bareta ali to je samo moje misljenje,naravno da su materijali mogli biti bolji ali razmisli kad je to pravljeno,uz to za razliku od US proizvoda koji posle izbacivanja projektila otvali rame i skoci gore sa sve optikom koja onda kao da svetli u mraku (dakle posle prvog pucnja svaki snajperista u krugu od 3000m ce samo vas da juri),nasa ulegne na dole i vraca se na pocetni polozaj tako da odmah moze da se nastavi sa pucanjem,a oko metka se potpuno slazem da je na tome trebalo poraditi jos to da ali ja sam pricao o pusci a ne o metku mislim da je bilo jos malo para mogla bi danas biti jedna od najboljih ovako Sig sa svojom optikom i malim trzajem mnogo vuce paznju na sebe ali je zato skup do zla boga,tako da je nasa zgodnija ako naoruzavate vojsku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

If you run, you'll only die tired...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
Crna Strela je pre svega antimaterijalna puska (jedna od losijih doduse) i ne vredi je porediti sa sa drugim "malo"kalibarskim snajperskim puskama jer im je namena pre svega druga!  Smile
IP sačuvana
social share
If you run, you'll only die tired...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
M-93 nije jedna od losijih pusaka to dali se nekom svidja zavrsna obrada ili materijali su jedna stvar ali kad s njom mozete da ispalite projektil koji moze da proleti kroz dva zida i skine protivnicki snajper sa 3000 do 4000 m,kad mozete da je vucete kroz sve i svasta i da se nezaglavi ili pokvari to je hvalitet,a puska je 99' pretezno koriscenja za lov na protivnicke snajperiste  i pored toga sto je na Kosovu posle nedelju dana rata zarobljeno toliko US oruzija da smo mogli da se naoruzamo jos jednu vojsku,vecina ljudi nije menjala M-93 za neke egzoticnije US ili Swiss modele.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:51:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.