Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 05:30:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snajperisti  (Pročitano 126719 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
drutvo naidjoh na vas pa ko velim da se pridruzim a ponajvise radi gomile gluposti koje ste ispisali  Smile  prvo dsp m-94 (dalekometna snajperska puska) poznatija kao crna strela nije namenjena za unistavanje neprijateljske zive sile vec za unistavanje i onesposobljavanje lakih i bespilotnih letelica slabo oklopljenih vozila zastitu minskih polja. . . . . .  i sve to na velikim daljinama  a metak kalibra 12,7mm spada u kalibar visoke preciznosti dok sp m-76 ima samo jednu namenu iskljucivo unistavanje neprijateljskih vaznih zivih ciljeva na vecim daljinama a kalibar 7,9mm kao i 7,62x54r ( balisticka putanja  ova dva kalibra je skoro identica)  nespadaju u klibre visoke preciznosti .  da nebi iznosili balisticke tablice  kalibar visoke preciznosti treba da postigne grupu pogodaka na daljini od 1000m a da grupa neprelazi obim od 25cm sto se sa 12,7 postize bez teskoca a 7,9 i 7,62x54r to nikako nemogu da ostvare.  tako da je poredjene dsp i sp kao poredjenje kamiona i rosula  Smile inace sam dug vrmenski period koristio navedene puske kao i nekoliko egzoticnih i mogu da kazem da je m-94 krs ali daleko od toga da je neupotrebljiiva m-76 je vec puska za respekt i nebih vam predlagao da ih uporedjujete sa svetskim brendovima jer bezveze je porediti juga sa mercedesom  ] (*,) moj favorit poluautomat koji sam oprobao je hk psg-1 a obrto cepni je sig-sauer SSG 3000 ili koliko para toliko i egzotike inace ppi cz m-70 je prevazidjen konstrukciski kao i u kalibru jos pred kraj proslog veka svejedno nemogu a da nepitam sta ce on uopste na stranici o snajperima . . . .  tolik za sad :ballbounce:
ajde brate ne lupaj majke ti.prvo objasni od kud ti to da je oznaka crne stijele m94,kad svi dobro znamo da je m93.
drugo evo i citat "Puška M93 je namenjena za gađanje ciljeva na otvorenom prostoru i u neoklopljenim vozilima na daljinama do 1500 m i ciljeva u lakooklopljenim vozilima i iza zaklona na daljinama do 800 m. Pored uništavanja žive sile, "Crna Strela" se može koristiti i za dejstvo protiv ciljeva kao što su neoklopljena i lako oklopljena vozila, prizemljeni vazduhoplovi, radari i druga elektronska oprema, centri veze i komandna mesta. Efikasna je i u borbi protiv neprijateljskih snajperista. "

treće m76 je rađena i u kalibru 7.62x51 NATO

ovo što si napisao je sramota izgleda da nikad nisi ni pucao iz pap a kamoli iz m93  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N70
Stvarno stramota sto nije pucao iz M-93... Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
pozdrav aerokickboxing  Smile  Zastava M93 Black Arrow pa ovo je ponovljeno vise  puta na forumu i guglanjem isto to mozes naci na nebrojeno mesta a odakle meni da je m-94 ti to neces nikad saznati  Smile
 a inace sam koristio i pap m-59/66 ali o njoj nisam pisao vec o pasp m-76.  a posto vidim da si nenaucen postao ucitelj drugima objasni mi koja je to puska namenjena za gadjanje ciljeva u zatvorenom prostoru  Smile  a ako je jos i snajperska pa ti si moj idol "prizemljeni vazduhoplovi, radari i druga elektronska oprema, centri veze i komandna mesta" po ovom tvom citatu ispade da ima vecu vatrenu moc od vbr-a e tkvu pucu jos nisam video. . .
a posto nemam nameru da  vodim verbalnu gimnastiku pogotovo sa nekim ko od zivotnog iskustva ima citate i kolekciju filmova ovim bih zavrsio.  a da kad smo vec kod sramote nadji neki citat zasto Zastava M93 Black Arrow ima pocetni podeok za gadjanje na 400m i zasto i kako se vrsi retifikacija optike za nju pa me bar nece biti sramota sto se upste objasnjavam sa tobom

Nikada ne preterujte u vezi svojih rezultata , ne gledajte u svojih devet perfektnih hitaca , nego u onaj jedan promasaj .  Pokusajte da shvatite koliko bi vas to kostalo , i primenite to na sledeci hitac  .  
Takmicenja su sjajna , i svaka cast pobednicima , ali cim pocnete o sebi da razmisljate kao o najboljem ( I am the best ) , vasa propast pocinje .  ovo nije citat ovo je moto koji se moze primenitii na vecinu odluka u zivotu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
za gadjanje ciljeva u zatvorenom prostoru  Smile 

Pa valjda roknes nekog u sobi sa njom  Smile

a posto vidim da si nenaucen postao ucitelj drugima objasni mi koja je to puska namenjena za gadjanje ciljeva u zatvorenom prostoru  Smile  a ako je jos i snajperska pa ti si moj idol "prizemljeni vazduhoplovi, radari i druga elektronska oprema, centri veze i komandna mesta" po ovom tvom citatu ispade da ima vecu vatrenu moc od vbr-a e tkvu pucu jos nisam video. . . .

Dobro, da roknes avion na pisti moras stvarno da napravis neki pogodak u vitalni deo. Krilo ili rezervoar uglavnom se sami zatvaraju kad ga probusis, eto na radaru mozes mozda da pogodis neki vitalni kabel, komandna mesta ako su pod satorom i tako to. Cak i da gadjas lakse oklopna vozila, mozes da ga probusis al ti treba srece da bas ranis ili ubijes vozaca, al naravno doci ce neko drugi na njegovo mesto a posada ce da opali sa cim moze u tvom pravcu. Sve je to teorija i naravno za neke dobre akcione filmove.
Cak da roknes bezpilotnu letelicu moras dobro da gadjas i da racunas preticanje jer sa repetirkom mozes da opalis mozda dva metka sa nisanenjem jer ovi ne lete nesto visoko pa je vreme prolaza ograniceno.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2010, 22:19:13 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
oznaku m94 si vjerovatno sanjao pa se probudio sa svojom fix idejom o crnoj strijeli m94 hahahah.

sigurno da najbolje proizvođač zna za šta je puška namjenjena a ovaj citat je zastavin.

ako budeš još nešto sanjao javi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
pa mardicu ako na sve sto si rekao dodamo da treba neopazeno prici do adekvatnog polozaja za plasiranje preciznog hica i brzo i efikasno se povuci sa njega a i mrski nam neprijatelj nespava i on obezbedjuje meka mesta a ima i snajperiste... dobijamo da je to najverovatnije nemoguca misija sa 90% izgleda da propadne zato zanemarimo citate jer niko neskoluje borce preko neta takodje niko ozbiljan netrosi uzalud obucene ljude
a po mom skromnom misljenju dalekometne sp kao takticke se ustvari i koriste za odbranu takvih mesta jer sama tezina i gabariti puske kao i snazan kalbar(dobro dimi a jos bolje se cuje) vise odgovaraju odbrani nego nekom ofanzivnom dejstvu a u napadu su dobre kao podrska timovima koji su vec u bliskoj borbi ali i tad deluju iz svoje pozadine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
patriot evo ti moj mail yamahamotor86@yahoo.com kad budeš znao objasniti šta ti je m94 javi se do tad ja više nepišem na ovoj temi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
opet aerokickboxing proziva  a neodgovori mi na pitanje u vezi omiljene mu Zastava M93 Black Arrow..cccc
sta nemoz da nadjes citat kod proizvodjaca.... steta ... aj mi bar reci cemu sluzi regulator gasova na paspu m-76 ili kako se retifikuje njegova optika bar na njemu imas mehanicke nisane pa je slicno kao kod lovackih pusaka ili necu moci da se otmem misljenju da si iz generacije pampers vojnika a usluzbi specijalnih komunalnih usluga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
čekam tvoj mail a ovde jedini ko može biti pampers vojnik si ti jer pričaš o black arow m94 hahaha.

regulator gasova(plinova) vidim da te zanima pa ću ti objasniti iz sažaljenveoma jednostavno regulator gasova ima tri otvora različitih dimenzija koji su obilježeni brojevima 1,2,3 svaki od njih ima nekakvu funkciju. npr

položaj 1 koristiš kad pucaš na visokoj temparaturi zraka
položaj 2 kad je temp. normalna
položaj 3 koliko se sjećam se koristi kod opaljenja prvih 300 metaka ili u slučaju da ti je komora prljava

ako budeš pucao na položaju 2 pa ti bude jako izbacivao čahure slobodno baci na 1

nadam se da sam ti pomogao i da si nešto naučio.ako nemožeš skinuti regulator nemoj se sekirati svim početnicima ne ide od ruke  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Kineska kopija

jedna slika koja pokazuje surovost modernog rata...

Vidim da su se susrela  dva profesionalca na izmeni misljenja iznad mene tako da necu mnogo da se mesam... Ja nazalost nisam imao priliku da gadjam iz modernih snajpera koji se nalaze u srpskoj vojsci jer sam svojevremeno u jna gadjao iz snajpera koji je bio modifikovana verzija M-48. Na slici dole je jedna druga puska sa kojom sam se kasnije druzio...

IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 05:30:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.