Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smenjeni svi urednici RTV, saopšteno im telefonom  (Pročitano 6169 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
mob
Samsung GT-S7580
Pa, rekao si isto što i ja, hkj. Teoretski nije teško biti objektivan, ali u realnosti je teško biti objektivan.  Smile

nema tu nikakvog privida demokratije jedino su vesti manipulatori i lazovi

npr. laza ne bi mogao da konkurise da radi za Sorosa jer je naivan ko francuska sobarica  Smile

Da li treba na ovo da ti odgovorim provokacijom? Jer ja drugačije ne mogu kad se ne "uhvatiš" za nešto što sam konkretno rekao nego me ovde psihoanaliziraš.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2016, 15:01:06 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung SGH-E590
Nezavisni, ili bolje reci neutralni, mediji ne postoje. Svakako je veliki problem to sto nema jakih opozicionih medija. Trenutno je najjaca opoziciona televizija onaj domaci CNN, a to sto je CNN dovoljno govori. Srbiji treba jedna jaka opoziciona televizija koja je naravno u privatnom vlasnistvu. Ali sa druge strane zna se kakvi su ti ljudi u Srbiji koji mogu to da priuste. A to sto na drzavnim televizijama vlast postavlja svoje ljude je skroz normalno i nista novo i nisu mi jasni ljudi koji se kao iznenadjuju time...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Roki priča kako treba da se napravi opoziciona televizija, a da neko to sprovede u delo, i da to radi na uslovno rečeno - korektan način (dakle napadi za nešto konkretno, a ne Vučiću smrde noge!) prvi bi penio i tražio i najmanju sitnicu za koju će da ih diskredituje.

A to sto na drzavnim televizijama vlast postavlja svoje ljude je skroz normalno i nista novo i nisu mi jasni ljudi koji se kao iznenadjuju time...

Normalno. Jer dve televizije i nekoliko novina nisu dovoljne. Mora da bude Vučić na svakom kanalu i na svakoj naslovnoj strani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung SGH-E590
PoJenta je u tome da je to drzavna televizija i da je nelogicno da drzavna televizija pljuje vladu... tj. nelogicno je da drzava pusti one koji rade za drzavu da pljuju istu. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Po dolasku na vlast i posle pada sa vlasti svaka ptica svome jatu leti ako ne promeni ekipu u medjuvremenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
sinoc sam u kafanici gledao pres i ja ..i panovica racionalnog ....i uopste nisu bili demokratski i zuto obojeni...  Smile
posebno  onaj moralni pigmej ..sa naucnog instituta..znam ga jos iz ere bagerisanja...kad je bio mlad covjek i tada je bio govno...
uzasno mi je  isao na ckura..sto je je stalno prekidao pricu  i ubacivao se u rec onom intelektualnom i karakternom pigmeju .
kao nekom kurcevom analiticaru  Smile

ali ajd ..dobro je ipak bilo....
saopstili su nam da ce skupstina biti zanimljiva i demokratski orjentisana...
mozda po prvi put u poslednjih 1000 godina...
i da ce seselj da pravi i unistava politicke karijere ..u skupstini ...raznim poslanicima... Smile

i s tim se slazem...

a i onaj lalic iz nedeljnika...i on  je bio oke...
i mozda je jedini novinar... koji vredi nekom kurcu ...u srbiji...
i koji ima tu moc...da plasira... smislene i argumentovane intelektualne  pljuvacine... o bilo cemu...  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 19. Maj 2016, 10:22:03 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
Vučić: Smene urednika na RTV po propisu, nije bilo upliva politike

- Ja koliko vidim tamo se stvari po prvi put dešavaju po zakonu. Zašto da budem zabrinut kada se stvari dešavaju po zakonu. Niko ne lupa table nikakve, niko ne smenjuje ljude i ne dovodi ljude iz Beograda po partijskoj liniji, kao što su to radili 2008. i 2011. godine - rekao je Vučić novinarima u Šimanovcima.

On je ocenio da je tamo sve čisto i u skladu sa zakonom, bez upliva politike.

Vučić je rekao da ne misli da neko treba da ima "naslednu funkciju" i da se uvodi "monarhizam" u javna preduzeća da bi oni koje su postavili Bojan Pajtić i Bojan Kostreš (DS) "bili negde do kraja života".

- Više me zanima kada će da počne racionalizacija RTV i RTS, izbori su prošli. Četiri godine treba da se radi u Srbiji. Ono što me mnogo više zanima jeste kada će da krene racionalizacija da mi ne bismo trošili državne pare, jer mi je sporazum u MMF mnogo važniji od žalopojki Bojana Pajtića i Bojana Kostreša i njihovih političkh prijatelja i poslušnika - rekao je Vučić.

U RTV su u prethodnom periodu smenjeni programski direktor Slobodan Arežina, zatim su ostavke podneli direktor Srdjan Mihajlović i direktorka TV Novi Sad Marjana Jović, a smenjeno je još 14 urednika koji su bili zaduženi za informativni program.

Novinarska udruženja i pojedine stranke ocenili su da je reč o političkim smenama i pritiscima vladajuće strukture.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung 111111
Politicki postavljeni, politicki sklonjeni.
Ko ih jebe.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Ne moze da bude opozicionih medija jer su nasi bogatuni vezani za vlast, tj preko svake vlasti su mlatili pare, tako da im nije isplativo da finansiraju medije koji bi kritikovali vladu. Napiso sam jedn 20 postova na tu temu, al nebitno sad. Sve dok politika bude odlucivala ko ce da mlati lovu ovde, nece biti ni slobodnih medija ni demokratije. Sistem uspostavio Sloba, razvili DSS i DS, Vucica boli tuki da to menja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
On je ocenio da je tamo sve čisto i u skladu sa zakonom, bez upliva politike.

Bože.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.