Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smenjeni svi šefovi uprava policije  (Pročitano 7119 puta)
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
Тако причаше и за Шарића па га ено у прдекани.
Логике без

saric se predao  Smile uostalom ti koje branis su kukali kako su ds-ovci najavili hapsenje i dozvolili saricu da izadje iz zemlje, upravo sto ovi tvoji sada rade.

naravno posto su tvoji to je ok i tako treba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Који моји  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung SGH-E590
Pa ne vredi jer si mozga bez. Smile
Kao sto rekoh neke stvari se znaju, ali naravno niko nije dovoljno lud da ih pred sudom kaze...

Vucic je i sam rekao kako je trazio da se istrazi doticni, a da policija nije apsoluto nista uradila po tom pitanju.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
Који моји  Smile Smile Smile

pa sns  Smile

stice se utisak da se volis s'njih  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Морам да ти срушим снешка  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Pa ne vredi jer si mozga bez. Smile
Kao sto rekoh neke stvari se znaju, ali naravno niko nije dovoljno lud da ih pred sudom kaze...

Vucic je i sam rekao kako je trazio da se istrazi doticni, a da policija nije apsoluto nista uradila po tom pitanju.

sam Vucic je rekao na onoj konferenciji  da im je dao rok od par meseci, nisu uradili nista i zato su smenjeni, a jos je bilo i curenja informacija u onim akcijama Grom I i II...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
LG Google Nexus 5
vucic je svasta nesto rekao, pa jos nista nije uradio ... onog kog on hoce nadje mu izgovor, koga nece, promeni.

da je nekim slucajem protiv stefanovica, davnih dana bi ga oterao.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Полиција је у проблемима задњих 20 година, ниједан екс министар није ништа паметно урадио нити се позабавио ситуацијом у полицији а овај др. Мегатренд тек неће јер је марионета.
И када око себе имаш идиоте онда добијеш овакву неку појаву да се појави др. Мегатренд председник Србије на Тв малим екранима па онда премијер.
Због чега? Па очигледно јер је све отишло о курац  Smile
То треба све најурити и поставити неког са беспрекорним полицијским стажом на чело министарства, ако такав неко постоји  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 9537.53
mob
LG Google Nexus 5
Stefanović: Šokiran sam nastupom premijera na konferenciji na kojoj je objavljena smena načelnika

Potpredsednik Demokratske stranke Borislav Stefanović izjavio je večeras, gostujući u „Utisku nedelje“ na Televiziji B92, da je bio šokiran nastupom premijera Aleksandra Vučića na koferenciji za štampu na kojoj je objavljena smena načelnika uprava policije.

- Ja ne sumnjam da Vučić želi da taj Kosmajac bude uhapšen, ali je neozbiljno da ga praktično upozori. Postojala je bela knjiga u kojoj je taj Kosmajac označen kao narko diler, a premijer je rekao da niko nije pisao o tom Kosmajcu. To nije tačno. Mi imam premijera koji je upozorio tog čoveka. Zašto je bilo potrebno izaći i reči da je to najopasnij čovek, moramo da ga nađemo. I on naravno ode – rekao je Stefanović, preneo je B92.

Predsednik izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić rekao je da se ne slaže da je to bilo upozorenje.

- Prvo, mi ne znamo da li je on pobegao. Ako nema optužnice, nema postupka, može da ode gde želi - ukazao je on.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je da je još u vreme dok je on bi u vlasti pitao ko je Kosmajac i da mu je rečeno da je „pod opservacijom“ ali da nema dokaza za njega.

- Ali se to ne govori javno, već se radi u tajnosti. Vučić se sam bavi istragama i u tome je problem. U vreme „Sablje“ ja sam uvek govorio ko je uhapšen, a ne ko će biti - kaže Živković.

Stefanović je ocenio da se sve to radi kako bi se stavila magla na ogromne probleme koje ova vlast ima.

- Vlast nije ispunila nijedno obećanje. Sve su slagali šta su obećali. Imamo veću nezaposlenost nego pre, nemamo investicija. Nigde nema Siniše Malog da odgovori na pitanja o poplavi. Evo sada ćemo dobiti potvrdu da je grad Beograd zadužen 400 miliona, koliko je i govorio Dragan Đilas, a ne milijardu kako su iz SNS-a govorili - rekao je Stefanović.

Živković je takođe ocenio da je dosadašnji načelnik UKP Rodoljub Milović, smenjen samo zato što ga je prozvao Darko Šarić.

-Smenjen je profesionalac koji nije dobio ni stan od policije. Šarić ga je provukao kroz blato i posle toga ga smenjuje Vučić, kao i još šest kolega, a ne smenjuje direktor policije pod izgovorom da je izabran na konkursu. To je patologija, to je izliv vlasti na mozak - rekao je Živković.

Branko Ružić je istakao da je potrebno saslušati svaku stranu i utvrditi istinu.
- Treba saslušati svaku stranu. Ja sam ovo shvatio kao da su postojala dva centra koja su bila međusobno suprotstavljena, koji imaju svoje zaštitnike u policiji i ja sam tako shvatio potez države. Šarić svakako ne može biti savest nacije - naveo je Ružić.

Stefanović je istakao da nije normalno da se svedočenje Šarića iskoristi za smenu.

- Imali smo patetičan nastup Vučića, predsednik se obraća, a znamo koje su to situacije kada se predsednik obraća. Šarić upire prstom u nekog i svi budu smenjeni uz obrazloženje da su dobri. Njima je trebao povod. Vučić želi da živimo i idemo iz afere u aferu jer nema drugih rezultata - rekao je on.

Ružić je istakao da su „potpuno netačne“ tvrdnje pojedinih medija da je urađena čistka njegovih ljudi u policiji.

-On je takođe rekao da nije tačno da mu je Dragiša Simić, bivši načelnik saobraćajne policije, poklonio sat „Roleks“ u znak zahvalnosti za to što mu je sredio da dobije fakultetsku diplomu.

Ružić je, međutim, rekao da je tačno da mu je Miloš Perović, smenjeni načelnik uprave za zaštitu svedoka, brat, ali da to nema nikakve veze sa tvrdnjama da se radi o njegovom čoveku u policiji.

- Smenjeni ljudi su nekoliko dana pre smene dobili povećanje plate zbog dobrog rada. Ja se nadam da ovim potezom pokušavaju da stvari dovedu u red - rekao je Stefanović.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Al stvarno, ko bi pomislio da će Kosmajac da napusti zemlju samo dan nakon što Sveti Aca najavi njegovo hapšenje.

To je ne samo šokantno, nego i nevaspitano. Da tako ispali Acu... Nije u redu,stvarno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.