Nista u svetu nije sigurno, ali to je tema iz oblasti filozofije. Ljudima je prosto lakse da veruju u nesto.
Друго је веровање а друго наука...ако се нешта узме као истинито само због веровања и зато што би људима било лакше другачији би ово свет био...Може неко да верује и да је Наполеон јер му тако лакше али је та особа онда ментално оболела...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Nista u svetu nije sigurno, ali to je tema iz oblasti filozofije. Ljudima je prosto lakse da veruju u nesto.
Друго је веровање а друго наука...ако се нешта узме као истинито само због веровања и зато што би људима било лакше другачији би ово свет био...Може неко да верује и да је Наполеон јер му тако лакше али је та особа онда ментално оболела...
Tebi je ocigledno lakse da verujes da je nauka egzaktna...
U mom pogledu na svet... to apsolutno nije vazno...
Aps, možda te osobine nisu 'dovoljne da me zatvore u ustanovu ' Smile --- ali mi nije prijatno jer im još nisam nasal dobru primjenu, to treba da se sredi Smile
Ја мислим да не треба да се сређујеш. Јесте да има мањи проценат мушкараца којима би одговарао смарач за везу, ал има квалитетних зато...
Tebi je ocigledno lakse da verujes da je nauka egzaktna...
U mom pogledu na svet... to apsolutno nije vazno...
Moja poluga je negde drugde
Нема то везе са лакоћом...да је то случај веровао бих да могу да лебдим...али јебига гравитација је јача од мојих жеља...
Што се тиче теме...не волим људе који су стално срећни, немам појма зашто ал' они који имају став ''како је живот диван'' устају стално насмејани увек обучени у светле боје....и увек срећни...пада киша, ништа боље, сија сунце, још боље...итд... то је ваљда сувицит неког хормона па им удари у мозак...По мом досадашњем искуству сви ти весељаци који нису имали бриге на памети су били глупи ко црквена звона...не кажем да су сви такви али по мом искуству већина...док ови озбиљнији и песимистичнији су били некако абове авареџ инелеџенс... и они имају неки индивидуалнији укус...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2013, 15:58:34 od YuWarez »
Marko.. aj da to o rektalnom alpinizmu ne bi ostalo nerečeno.. zašto bi iko od ljudi koji su ovdje pisali MENI podilazio? Zar sa druge strane ja ovo otvaram da mi se diže ego ? Ako tako misliš, onda te molim da ne ulaziš na temu, jer je tvoj takav stav... ne nepoželjan nego bezobrazan
Eto, sad ispadoh i bezobrazan..
Zato sto te iole poznaju. Da si novi clan rekli bi ti verovatno isto sto i ja. A ovako se svelo na to da ti "podilaze" jer te gotive i znaju iz nekih prica. A ti ne prihvatas kritiku nikakve vrste od bilo koga pa se svelo na "asskissing". Zato mi i kazes da sam nepozeljan ovde jer druga misljenja osim tog nekog "tesenja" ne zelis. Nepozeljna su...
Citat
Šta je ubačenost, da ne promašim kontekst?
Pa, kad se neko "ubaci" za nesto...
Tako si se ti "ubacila" za ovo i mislis da je neki veliki problem. A istina je da je to samo u tvojoj glavi...
Марко, то што ти мислиш да је убаченост, некоме је стил живота. једини могући...
Ja nisam protiv, zivi po svom i pusti druge da zive. U okviru nekih granica naravno.
@Anea
Citat
Mislim, cak i te egzaktne nauke cesto na pitanje "Zasto?" imaju odgovor "Zato." Aksiomi - kad ne mozes nesto da objasnis stavi zato...
Da, samo sto ponavljam, taj procenat je mali. A vecina teorema ima neko uposriste u nauci i praksi dok astrologija to nema vec se bazira na pseudostvarima...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Aps, možda te osobine nisu 'dovoljne da me zatvore u ustanovu ' Smile --- ali mi nije prijatno jer im još nisam nasal dobru primjenu, to treba da se sredi Smile
Ја мислим да не треба да се сређујеш. Јесте да има мањи проценат мушкараца којима би одговарао смарач за везу, ал има квалитетних зато...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti