Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 14:46:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smarač par ekselans  (Pročitano 12282 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
majko moja  Smile

sofija, zaljubi se i neka te neko voli i razmazi te i budite blesavi zajedno, to ce zauvek da te izvuce iz dubioza, na najlepsi nacin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Astrologija je tacna koliko i sve ostalo vezano za ljudsko znanje... Smiley

Баш сам учио у основној и средњој астрологију... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

Sta vise... sad me nazovite kako hocete, ali ponekad mi izgleda kao preteca psihologije ili sociologije... grupisanje ljudi na osnovu odredjenih znamenki...

Mislm... svako mora da ima neku polugu koja ce da pomera svet... za nekoga je to vera, za nekoga samoljublje, za nekoga nauka, za nekoga astrologija, za nekoga neki ritual i sujeverje...za nekoga filozofija... za nekoga ovo.. za nekoga ono... i svi su oni u pravu... Sto je najbizarnije... i sve je to samo placebo Smile

Pa sad, psihologija i sociologija su mi vec ozbiljne nauke. Astrologija mi je ko gledanje u kafu...

Ali da neke stvari imaju taj neki placebo efekat pa i imaju. Pa i u psihologiji...

Девојка је искрена и што рече неко у њеним годинама врло зрело, чак презрело размишља о себи.

Moje misljenje je da je samo previse "ubacena"...

Sto i nije lose poneki put. Al poneki put ume da smori. Pa i nju samu...

Eto, samo moje misljenje ljutila se ona ili ne.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Svaki ciga svoga konja hvali... vazda bilo...

Meni je ovih dana sasvim kul da peckam tu profesionalnu sujetu...  Smile

Citat
Баш сам учио у основној и средњој астрологију...

Objektivno... to sto se uci iz tih ozbiljnih nauka u skolicama je na tom nivou... pocetnom...  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2013, 15:11:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 666
Марко, изненадио би се колико су људи различити. Ја сам мрачна, негативна, песимистична или што ти кажеш убачена целог свог живота, и никад нико, а ни ја сама нисам успела да се избацим из тога. Једноставно, све те различитости треба разумети...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2013, 15:15:06 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Pa razumem je ja, samo smatram da pravi problem ni iz cega. Upravo iz te "ubacenosti"..

Pa da, samo sto ove nauke imaju neku dokazanu naucnu vrednost dok je astrologija potpuno naucno neutemeljena. Pa je tako taj procenat placeba i ostalog mnoooogo veci pa nije nauka vec "pseudonauka".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Astrologije sam se dotakla jer sam gledala koji sam podznak..pa su mi neke stvari odatle bile zanimljive jer su dobro opisale neke stvari. Što ne znači da slijepo vjerujem, ali da vjerujem da postoji neka  tačnost - vjerujem.

Mun, love as a cure..   Smile
Aps, fala  Smile

Marko.. aj da to o rektalnom alpinizmu ne bi ostalo nerečeno.. zašto bi iko od ljudi koji su ovdje pisali MENI podilazio? Zar sa druge strane ja ovo otvaram da mi se diže ego ? Ako tako misliš, onda te molim da ne ulaziš na temu, jer je tvoj takav stav... ne nepoželjan nego bezobrazan

Šta je ubačenost, da ne promašim kontekst?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95

Objektivno... to sto se uci iz tih ozbiljnih nauka u skolicama je na tom nivou... pocetnom...  Smile

Једна је ствар када је нешто на почетном нивоу а друга ствар кад нема никакве неза са стварношћу...
Није ни једном доказана повезаност карактера и положаја звезда а већ су направили цео систем...
Али ако је неко толико глуп па да верује да му звезде и планете одређују карактер и будућност...нека буде за такве и постоји Милан Тарот...
Астрологија је више у домену црне мачке која пресеца пут или устајања на леву ногу него у домену правих наука...

Astrologije sam se dotakla jer sam gledala koji sam podznak..pa su mi neke stvari odatle bile zanimljive jer su dobro opisale neke stvari. Što ne znači da slijepo vjerujem, ali da vjerujem da postoji neka  tačnost - vjerujem.

Ја сам једном прочитао хороскоп и баш ме потрефило све, кад прочитам и друге знакове и код њих се могу наћи...Другим речима ти који пишу те хороскопе  пишу оно што ће окупити највећи број људи...Па тако вуек пише да у скоријој будућности ћете некога упознати итд... и с тим се може довести у везу велики број људи тако да се ствара осећај видовитости а све је то илузија...Када се прича о уопштеним стварима није тешко бити видовит....
« Poslednja izmena: 31. Jul 2013, 15:32:40 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 666
Марко, то што ти мислиш да је убаченост, некоме је стил живота. једини могући...
Софи, ово није самопохвална тема из перспективе 98 посто људи, као ни то што си ти написала о себи није позитивно за исти толики проценат. Сви ће пробати да ти дају савет како да се излечиш, а ја се слажем са Русом да ниси ни болесна. Ипак, вероватно су они у праву.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Pa razumem je ja, samo smatram da pravi problem ni iz cega. Upravo iz te "ubacenosti"..

Pa da, samo sto ove nauke imaju neku dokazanu naucnu vrednost dok je astrologija potpuno naucno neutemeljena. Pa je tako taj procenat placeba i ostalog mnoooogo veci pa nije nauka vec "pseudonauka".  Smile

Meh... na kraju se prevrnes i pretvoris u energiju bez obzira da li si Milan Tarot ili naucnik u Cernu...
I gro nauka se bazira na teorijama koje se tvikuju ... eto... na gravitaciju se pre 100 godina i danas gleda na sasvim drugaciji nacin...
Mislim, cak i te egzaktne nauke cesto na pitanje "Zasto?" imaju odgovor "Zato." Aksiomi - kad ne mozes nesto da objasnis stavi zato...  Smile

Objektivno... to sto se uci iz tih ozbiljnih nauka u skolicama je na tom nivou... pocetnom...  Smile

Једна је ствар када је нешто на почетном нивоу а друга ствар кад нема никакве неза са стварношћу...
Није ни једном доказана повезаност карактера и положаја звезда а већ су направили цео систем...
Али ако је неко толико глуп па да верује да му звезде и планете одређују карактер и будућност...нека буде за такве и постоји Милан Тарот...
Астрологија је више у домену црне мачке која пресеца пут или устајања на леву ногу него у домену правих наука...

Nista u svetu nije sigurno, ali to je tema iz oblasti filozofije.
Ljudima je prosto lakse da veruju u nesto.

Inace... kad vec moram da branim astrologiju... a izgleda da moram... ne znam zasto... posto nesto ne tvrdim da verujem u istu... nijedan astrolog ti nece reci - to i to ce se sigurno desiti, vec ce reci - ti imas mogucnost da ti se desi to i to... i imas mogucnost da budes to i to... i imas te i te osobine. Znaci, mogucnost. Ostaje tvoj slobodan izbor da iskoristis potencijal ili postoji mogucnost da se nesto desi sto ce izmeniti tok ili ne...
Oni horoskopi po novinama su cista razbribriga... nista vise...  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2013, 15:38:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 14:46:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.