Vidis... ta zena pise jako lepe tekstove... nevezano za astrologiju... da li je tacna ili ne... i sve to... Vredi prosvrljati i procitati... I ima pakleno dobar ukus za muziku..
U principu... sa svime se moze ziveti.... postoji razlog zasto smo takvi kakvi smo... da li je to genetika, vaspitanje, sentimentalnost, astrologija, nacin na koji ustajes, kako se cesljas, koju boju patika nosis... i sve to... to je samo opravdanje...
E, sad... najbolji nacin da sagledas sve... sto se mene tice... je da izadjes i gledas zvezde... i pokusas da pojimis svu velicinu svemira... Kada shvatis koliko si ti mali... bice ti mnogo lakse i nista nadalje nece biti toliko tragicno i strasno... i koliko je sve beznacajno... Najteze je ziveti... ostalo... meh... prolazno...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Astrologija je kao i sve ostale nauke... na osnov buckurisa izvlacis neke zajednicke tacke... koje mogu, ali ne moraju da se odnose na sve clanove nekog skupa...
Inace... to je super za one koji vole matematiku i proucavanje matriksa... a mrzi ih ida se zajebavaju sa astronomijom
Sta vise... sad me nazovite kako hocete, ali ponekad mi izgleda kao preteca psihologije ili sociologije... grupisanje ljudi na osnovu odredjenih znamenki...
Mislm... svako mora da ima neku polugu koja ce da pomera svet... za nekoga je to vera, za nekoga samoljublje, za nekoga nauka, za nekoga astrologija, za nekoga neki ritual i sujeverje...za nekoga filozofija... za nekoga ovo.. za nekoga ono... i svi su oni u pravu... Sto je najbizarnije... i sve je to samo placebo
Ali ako ti cini dobro... samo napred...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2013, 14:51:13 od Anea »
Ма каква астрологија какви знаци...то ништа није тачно....
Оно што је тачно јесте да пазиш да не устанеш на леву ногу јер ћеш бити цео дан нерасположена и наравно немој испод мердевина и да ти црна мачка пресече пут а о огледалу и седам година несреће да не говорим...то је све научно доказано а не ова астрологија...